1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Fenerbahçe taraftarı da torpil attı sahaya,ceza gelmedi abi ?
    hatırlamıyorum onu. ama sizin taraftar 2 kez uyarılmadı mı ? sahanın ne hale geldiğini gördük. oyun kaç dakika durdu. ve sadece para cezası..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    hatırlamıyorum onu. ama sizin taraftar 2 kez uyarılmadı mı ? sahanın ne hale geldiğini gördük. oyun kaç dakika durdu. ve sadece para cezası..
    Biz almayalım demedim abi hatta 1 maç seyircisiz bekliyordum aynı şeyin benzerini Fenerbahçe taraftarı da yapınca demek ki bize saha kapama gelecekti para cezası geldi Fener'e para cezası gelecekti ceza gelmedi ve benim açımdan adalet sağlandı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Biz almayalım demedim abi hatta 1 maç seyircisiz bekliyordum aynı şeyin benzerini Fenerbahçe taraftarı da yapınca demek ki bize saha kapama gelecekti para cezası geldi Fener'e para cezası gelecekti ceza gelmedi ve benim açımdan adalet sağlandı.
    Oğuzhan bizim yaptığımız varsa bize de gelsin. ama ben Galatasaray taraftarının o kadar şey yapmasının karşılığı para cezası değildir diyorum.

bir de lütfen o maçtaki iki takım taraftarlarını bir tutmayın, komik oluyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Oğuzhan bizim yaptığımız varsa bize de gelsin. ama ben Galatasaray taraftarının o kadar şey yapmasının karşılığı para cezası değildir diyorum.

O torpillerden biri Muslera'nın dibinde patlasa ne olurdu abi ? Komik mi olurdu ? Çünkü bildiğin Muslera'ya attılar o torpilleri.Fenerbahçe de ceza alsaydı ve bizim kulüp yine para cezası alsaydı ben de karşı çıkardım para cezasına.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

O torpillerden biri Muslera'nın dibinde patlasa ne olurdu abi ? Komik mi olurdu ? Çünkü bildiğin Muslera'ya attılar o torpilleri.Fenerbahçe de ceza alsaydı ve bizim kulüp yine para cezası alsaydı ben de karşı çıkardım para cezasına.
    Görmemisim Oğuzhan yahu ben bize ceza verilmesin demiyorum ki elbette Galatasaraylı taraftarlar o kadar şey yapınca onlar da boş geçmemiştir. Ama iki takım taraftarının yaptıkları çok farklı. Es tutmamak gerekir. Galatasaray'a mac cezası ver , fenerbahce ye de olayların şiddetine gore para cezası ya da gerekiyorsa saha kapatma ver. Fenerbahceye bir şey verilmedi bize para cezası verildi ve adalet sağlandı demek yanlış.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

FT açıklama yapacağım dediği için 3 maç ceza aldı, A.kocaman FT'im yapacağım deyipde yapamadığı şeyi yaptığı için para cezası? Biz birşey diyoz mu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    FT açıklama yapacağım dediği için 3 maç ceza aldı, A.kocaman FT'im yapacağım deyipde yapamadığı şeyi yaptığı için para cezası? Biz birşey diyoz mu?
    Öylemiymiş?

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e, Trabzonspor maçında müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası verdi.
    Ben de hakeme hakaret nedeniyle ceza aldığını sanıyodum.. Yanılmışım..

Mesaj Yetkileri