Stoch da yokmuş kadroda.
Printable View
Bu arada Krasic, Stoch ve Orhan Şam da 18 kişilik kadroya alınmamış. o zaman yarın ileriyi sow kuyt caner diye kurar diye tahmin ediyorum
Fenerbahçe yarın kazanıp puan farkını 3'e indirir, maalesef. :D
İstediğim.
Volkan-Ziegler-Gökhan-Egemen-Bekir-Emre-Meireles-Caner-Kayt-Sow-Semih
Muhtemel 11:
Volkan-Ziegler-Gökhan-Egemen-Bekir-Emre-Cris-Meireles-Caner-Kayt-Sow
Kadroya alınmayan Krasiç, Stoch ve Mehmet Topal'ın sadece bonservis bedeli 17 milyon €. Bu Rakam yarın oynayacağımız Sivasspor'un 5 senede yaptığı tüm transferlerden çok daha yüksek bir rakam. Fenerbahçe'nin TL bazında değeri 355 milyon ; Sivasspor ise 86.
Bunları yazdım çünkü Dünya'nın parasını yığmamıza rağmen hala kendi kötü futbolumuzun bahaneleri var, Umarım artık bir şeylerin farkına varırız. Mesela bizim Fenerbahçe olduğumuz gerçeği, bu işe Dünya'nın paralarını harcadığımızı ve büyük takım olduğumuzu falan. Buna ihtiyacımız var hem de fazlasıyla.
Yarın Salih'le başlar o zaman. Baroni ile başlamasın da.
3 aydır oynamayan ziegler'in kanadı tahminimce e5 olur otoban olur hava sahası olur olur da olur
Batur ALTIPARMAK @BaturALTIPARMAK
Mehmet Topal la ilgili cıkan haberler gerceği yansıtmamaktadır. Mehmet Topal'ın böyle bir hareketi söz konusu değild
Aykut Yıldırım @aykutTyildirim
Mehmet Topal Sivasspor macindan kalan kirlilerini goturmus.. Bavuldan bunlar varmis.. Mehmet Topal'dan ve camiadan ozur dilerim..
Topal hadi mevkisi gereği 18'e almadın da Krasiç ve Stoch ? Stoch'a değil de Krasiç'e üzülüyorum.
Yarın ileri 3 lü ; Sow-Webo-Kuyt olacakmış.
edit: Topal'ın hafif sakatlığı olduğunu ve doktorların dinlensin dediğini söyleyenler var.
Mehmet Topal çok kibar bir oyuncu. Rakip sakatlanmasın diye faul yapmadığı için kontradan gol yedik. Bu zihniyette bir kişiden böyle bir hareket beklenmez zaten.
Kimin kadro dışı kalacağı nasıl biliniyor? Maç içeride. Esami Listesi verilmeden bilinemez.
Topal eşyalarını dün alıp çıkmış. Formda olup oynatılmayan oyuncular için soru soramadıkları kişilerin acısını Fenerbahçe üzerinden çıkartıyolar ya daha bir şey demiyorum.
bu benim de tuhafima gitti, deplasman icin kafile olur ama evimizdeki mac icin bugunden kadro aciklamasi yapilir mi ki acaba?
ben de topaldan oyle bir davranis hic beklemiyordum, zaten durum yalanlanmis.
emreyi ozlemistik, ispanyadan yeni gelmis diri bir emre yarin fark yaratir bence.
yarin weboyu da izleyebiliriz. one gecmeyi basarabilirsek kontra icin etkili bir isim webo, cok faydasi olur gol yollarinda.
Orhan, Krasic, Stoch tamam da Hasan Ali niye kadro dışı, bu Caner'de bizim görnediğimiz birşey mi var? Sakatlığı olan varsa açıklasınlar biz de meraktan ölmeyelim.
23 yaşındaki Hasan 32 maça çıkmış, 32 yaşındaki Kuyt 33 maça.
Kuyt'ı da dinlendirseydik : )
Teknik direktör Aykut Kocaman olunca oyuncu seçimleri kimseye garip gelmemeli.
Varınızı yoğunuzu beraberliğe yatırın Beşiktaş'da Galatasaray'da berabere kaldı bu aynı senaryo yine devam eder :D
Ben Kuyt'ı severim futbolu kadar TV'den takip ettiğim kadarıyla muhabbeti de güzel kültürlü, bilgili ve esprili. Madem mevzu yoğun tempo ve dinlenme onun da biraz dinlenmesinde fayda var. Mesela 3 maç dinlenseydi ve Krasiç'e 3 maç 90 dakika şans verseydik. Belki bir Ritm yakalardı Sarı civciv : ) Kuyt böyle devam ederse maalesef Krasiç'in formayı kapma ihtimali sıfır.
en baştan beri var ben de :)
attığın gollerin tamamının iyi yerde durmasından kaynaklanıyor. teknik sıfır , hız yok. bence 3.bölgede çok bencil. aldığını vurmak istiyor. Çift forvette iş görür ama kanatta çekilmez bir hal alıyor. hele bir de hatalı pasları yok mu bitiriyor beni :)
Aykut Kocaman'a en çok kızdığım nokta Kuyt'ın hemen hemen her maç 90 dk oyunda kalması. iyi kötü fark etmiyor , hep oyunda.
bu sefer kazanalim artik, her firsati geri tepersek sampiyonlugu zor goruruz. galatasarayin motivasyonu belli ki ligde degil, bu sene acik ara onde olmamiz gerekirdi boyle bir ortamda. simdiye 50 kere liderdik o firsatlari harcamasak. bari bundan sonrasinda kolay puan kaybetmeyelim, favori oldugumuz maclari kazanalim. bir kerede arkamiza yaslanip keyif puromuzu yakalim, hic nasip olmayacak mi bu bize bu sene :n:
Kuyt kendin diyorsun nerde duracağını iyi biliiyor.Şu anda Türkiye liginde poziyon alabilen kaç oyuncu var.Ligimiz Zihinsel olarak cok kötü hala 1990-2000 yılındaki gibi ayaklarla devam ediliyor. Futbolda o yüzden böyle gerideyiz.Dünya Zihinsel olarak oynamaya geçiyor yavaş yavaş biz hala teknik ayaklarla.Zihinsel olarak bakmıyoruz bile adama.Ayakları iyi mi ? İyi getir oynasın.Kuyt şu anda sağ kanatta en iyisi Defansa geliyor yardım ediyor nerde duracağını cok iyi biliyor.Zaten bu adam ayaklarını kullanamıyor beyniyle top oynuyor.Bu adamdan böyle verim alırsın. Başka türlü alamasın.
Krasiç e Üzülmek ? İroni olsa gerek.Geldiğinde beri gidicek gibi bir havası var.Ben buraya nerden geldim gibi havalar.7 Milyon Euro 15 Trilyon luk transfer'den verim alamadık.Tutmadı.Olmadı oynamak istemiyor.Krasiç , avrupa Rusya'da hiç izlemedim.Ordaki performansı nasıl bilemem ama.Şu anki burda yazılanlar ve herkesin konuştuğu Krasiç cok uzak bir görüntü sergilediği kesin.Hani bir tabir vardı ya.Elimizde Patladı.
Stoch gelince Fenere gelerek büyük hata yaptı.Galatasaray'a gidicekti.
Kadro dışı muhabbetleri sadece iki rakibimizin puan kaybetmesinden sonra bizi yıpratmak için çıkmıştır. Düşüncem şu içeride ki bir maçda kimin kadro dışı kim değil bellli olmaz.
Umarım bu gün yeniden doğarız bu fırsatları geri çevirmeyiz.
topal kötü oynadigi zaman oyundan alindiginda bile yedek kulübesini birbirine katiyor ben beklerim sahsen ondan böyle bir hareketi..
Adettendir, GS puan kaybetti ya bu akşam biz kazanırsak sürpriz olur.