Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

18 60.00%
  • Berabere biter

6 20.00%
  • Sivasspor kazanır

6 20.00%
Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 339 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Sivasspor | STSL 20. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Stoch yarın gol atacan aha buraya yazıyorum
    Stoch da yokmuş kadroda.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu arada Krasic, Stoch ve Orhan Şam da 18 kişilik kadroya alınmamış. o zaman yarın ileriyi sow kuyt caner diye kurar diye tahmin ediyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe yarın kazanıp puan farkını 3'e indirir, maalesef.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    Bu arada Krasic, Stoch ve Orhan Şam da 18 kişilik kadroya alınmamış. o zaman yarın ileriyi sow kuyt caner diye kurar diye tahmin ediyorum
    Bence Sow Webo Kuyt olarak kurucak ve artık 4-3-3'e geçiş yapıcaz. Ama tek sorun Cristian. Yerine Salih'i monte etsek keşke.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

İstediğim.

Volkan-Ziegler-Gökhan-Egemen-Bekir-Emre-Meireles-Caner-Kayt-Sow-Semih

Muhtemel 11:

Volkan-Ziegler-Gökhan-Egemen-Bekir-Emre-Cris-Meireles-Caner-Kayt-Sow

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kadroya alınmayan Krasiç, Stoch ve Mehmet Topal'ın sadece bonservis bedeli 17 milyon €. Bu Rakam yarın oynayacağımız Sivasspor'un 5 senede yaptığı tüm transferlerden çok daha yüksek bir rakam. Fenerbahçe'nin TL bazında değeri 355 milyon ; Sivasspor ise 86.

Bunları yazdım çünkü Dünya'nın parasını yığmamıza rağmen hala kendi kötü futbolumuzun bahaneleri var, Umarım artık bir şeylerin farkına varırız. Mesela bizim Fenerbahçe olduğumuz gerçeği, bu işe Dünya'nın paralarını harcadığımızı ve büyük takım olduğumuzu falan. Buna ihtiyacımız var hem de fazlasıyla.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Yarın Salih'le başlar o zaman. Baroni ile başlamasın da.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

3 aydır oynamayan ziegler'in kanadı tahminimce e5 olur otoban olur hava sahası olur olur da olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Batur ALTIPARMAK ‏@BaturALTIPARMAK
    Mehmet Topal la ilgili cıkan haberler gerceği yansıtmamaktadır. Mehmet Topal'ın böyle bir hareketi söz konusu değild

Aykut Yıldırım ‏@aykutTyildirim
    Mehmet Topal Sivasspor macindan kalan kirlilerini goturmus.. Bavuldan bunlar varmis.. Mehmet Topal'dan ve camiadan ozur dilerim..

Topal hadi mevkisi gereği 18'e almadın da Krasiç ve Stoch ? Stoch'a değil de Krasiç'e üzülüyorum.

Yarın ileri 3 lü ; Sow-Webo-Kuyt olacakmış.

edit: Topal'ın hafif sakatlığı olduğunu ve doktorların dinlensin dediğini söyleyenler var.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topal çok kibar bir oyuncu. Rakip sakatlanmasın diye faul yapmadığı için kontradan gol yedik. Bu zihniyette bir kişiden böyle bir hareket beklenmez zaten.

Kimin kadro dışı kalacağı nasıl biliniyor? Maç içeride. Esami Listesi verilmeden bilinemez.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Topal eşyalarını dün alıp çıkmış. Formda olup oynatılmayan oyuncular için soru soramadıkları kişilerin acısını Fenerbahçe üzerinden çıkartıyolar ya daha bir şey demiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Mehmet Topal çok kibar bir oyuncu. Rakip sakatlanmasın diye faul yapmadığı için kontradan gol yedik. Bu zihniyette bir kişiden böyle bir hareket beklenmez zaten.

Kimin kadro dışı kalacağı nasıl biliniyor? Maç içeride. Esami Listesi verilmeden bilinemez.
    bu benim de tuhafima gitti, deplasman icin kafile olur ama evimizdeki mac icin bugunden kadro aciklamasi yapilir mi ki acaba?

ben de topaldan oyle bir davranis hic beklemiyordum, zaten durum yalanlanmis.

emreyi ozlemistik, ispanyadan yeni gelmis diri bir emre yarin fark yaratir bence.

yarin weboyu da izleyebiliriz. one gecmeyi basarabilirsek kontra icin etkili bir isim webo, cok faydasi olur gol yollarinda.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Orhan, Krasic, Stoch tamam da Hasan Ali niye kadro dışı, bu Caner'de bizim görnediğimiz birşey mi var? Sakatlığı olan varsa açıklasınlar biz de meraktan ölmeyelim.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Orhan, Krasic, Stoch tamam da Hasan Ali niye kadro dışı, bu Caner'de bizim görnediğimiz birşey mi var? Sakatlığı olan varsa açıklasınlar biz de meraktan ölmeyelim.
    Bu sezon alternatifsiz kaldığı için 30 maçtan fazlasına çıktı dinlenmesi lazım Hasan Ali'nin dışarda kalmasının sebebi bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

23 yaşındaki Hasan 32 maça çıkmış, 32 yaşındaki Kuyt 33 maça.
    Kuyt'ı da dinlendirseydik : )
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    23 yaşındaki Hasan 32 maça çıkmış, 32 yaşındaki Kuyt 33 maça.
    Kuyt'ı da dinlendirseydik : )
    Kuyt son maçlarda zaten yoktu kupa maçında falan. Hasan onlarda da oynadı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Kuyt son maçlarda zaten yoktu kupa maçında falan. Hasan onlarda da oynadı.
    20-30 Ocak arası oynanan son 4 maçta da oynadı Kuyt, Hasan sadece 2'sinde oynadı.
    ...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Teknik direktör Aykut Kocaman olunca oyuncu seçimleri kimseye garip gelmemeli.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    20-30 Ocak arası oynanan son 4 maçta da oynadı Kuyt, Hasan sadece 2'sinde oynadı.
    Aykut Kocaman'ı Kuyt ısrarı için savunacak değilim. Çünkü; Kuyt'tan nefret ediyorum
    ama Hasan Ali'yi dinlendirmesini doğru buluyorum. Kuyt'ın 60'dan sonra falan girdiği maçlar var yanlış hatırlamıyorsam Keşke Kuyt hiç oynamasa da rahat etsek

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Varınızı yoğunuzu beraberliğe yatırın Beşiktaş'da Galatasaray'da berabere kaldı bu aynı senaryo yine devam eder

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben Kuyt'ı severim futbolu kadar TV'den takip ettiğim kadarıyla muhabbeti de güzel kültürlü, bilgili ve esprili. Madem mevzu yoğun tempo ve dinlenme onun da biraz dinlenmesinde fayda var. Mesela 3 maç dinlenseydi ve Krasiç'e 3 maç 90 dakika şans verseydik. Belki bir Ritm yakalardı Sarı civciv : ) Kuyt böyle devam ederse maalesef Krasiç'in formayı kapma ihtimali sıfır.
    ...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman'ı Kuyt ısrarı için savunacak değilim. Çünkü; Kuyt'tan nefret ediyorum
    ama Hasan Ali'yi dinlendirmesini doğru buluyorum. Kuyt'ın 60'dan sonra falan girdiği maçlar var yanlış hatırlamıyorsam Keşke Kuyt hiç oynamasa da rahat etsek
    Vaov bu Kuyt nefreti nerden geliyor Tamam son maçlarda formsuz olabilir de baştan beri olan bişey mi bu

Ayrıca Kuyt'ın sonradan girdiği , oyundan çıktığı maçlar vardı. Hasan alternatifsiz tek başına oynuyordu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Vaov bu Kuyt nefreti nerden geliyor Tamam son maçlarda formsuz olabilir de baştan beri olan bişey mi bu

Ayrıca Kuyt'ın sonradan girdiği , oyundan çıktığı maçlar vardı. Hasan alternatifsiz tek başına oynuyordu.
    en baştan beri var ben de

attığın gollerin tamamının iyi yerde durmasından kaynaklanıyor. teknik sıfır , hız yok. bence 3.bölgede çok bencil. aldığını vurmak istiyor. Çift forvette iş görür ama kanatta çekilmez bir hal alıyor. hele bir de hatalı pasları yok mu bitiriyor beni

Aykut Kocaman'a en çok kızdığım nokta Kuyt'ın hemen hemen her maç 90 dk oyunda kalması. iyi kötü fark etmiyor , hep oyunda.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bu sefer kazanalim artik, her firsati geri tepersek sampiyonlugu zor goruruz. galatasarayin motivasyonu belli ki ligde degil, bu sene acik ara onde olmamiz gerekirdi boyle bir ortamda. simdiye 50 kere liderdik o firsatlari harcamasak. bari bundan sonrasinda kolay puan kaybetmeyelim, favori oldugumuz maclari kazanalim. bir kerede arkamiza yaslanip keyif puromuzu yakalim, hic nasip olmayacak mi bu bize bu sene

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    bu sefer kazanalim artik, her firsati geri tepersek sampiyonlugu zor goruruz. galatasarayin motivasyonu belli ki ligde degil, bu sene acik ara onde olmamiz gerekirdi boyle bir ortamda. simdiye 50 kere liderdik o firsatlari harcamasak. bari bundan sonrasinda kolay puan kaybetmeyelim, favori oldugumuz maclari kazanalim. bir kerede arkamiza yaslanip keyif puromuzu yakalim, hic nasip olmayacak mi bu bize bu sene
    ne zaman nasip olduki son 7 senedir her maç kanser oluyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

en baştan beri var ben de

attığın gollerin tamamının iyi yerde durmasından kaynaklanıyor. teknik sıfır , hız yok. bence 3.bölgede çok bencil. aldığını vurmak istiyor. Çift forvette iş görür ama kanatta çekilmez bir hal alıyor. hele bir de hatalı pasları yok mu bitiriyor beni

Aykut Kocaman'a en çok kızdığım nokta Kuyt'ın hemen hemen her maç 90 dk oyunda kalması. iyi kötü fark etmiyor , hep oyunda.
    Kuyt kendin diyorsun nerde duracağını iyi biliiyor.Şu anda Türkiye liginde poziyon alabilen kaç oyuncu var.Ligimiz Zihinsel olarak cok kötü hala 1990-2000 yılındaki gibi ayaklarla devam ediliyor. Futbolda o yüzden böyle gerideyiz.Dünya Zihinsel olarak oynamaya geçiyor yavaş yavaş biz hala teknik ayaklarla.Zihinsel olarak bakmıyoruz bile adama.Ayakları iyi mi ? İyi getir oynasın.Kuyt şu anda sağ kanatta en iyisi Defansa geliyor yardım ediyor nerde duracağını cok iyi biliyor.Zaten bu adam ayaklarını kullanamıyor beyniyle top oynuyor.Bu adamdan böyle verim alırsın. Başka türlü alamasın.

Krasiç ve Stoch ? Stoch değil de Krasiç üzülüyorum.
    Krasiç e Üzülmek ? İroni olsa gerek.Geldiğinde beri gidicek gibi bir havası var.Ben buraya nerden geldim gibi havalar.7 Milyon Euro 15 Trilyon luk transfer'den verim alamadık.Tutmadı.Olmadı oynamak istemiyor.Krasiç , avrupa Rusya'da hiç izlemedim.Ordaki performansı nasıl bilemem ama.Şu anki burda yazılanlar ve herkesin konuştuğu Krasiç cok uzak bir görüntü sergilediği kesin.Hani bir tabir vardı ya.Elimizde Patladı.

Stoch gelince Fenere gelerek büyük hata yaptı.Galatasaray'a gidicekti.

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Varınızı yoğunuzu beraberliğe yatırın Beşiktaş'da Galatasaray'da berabere kaldı bu aynı senaryo yine devam eder
    Aynen Fenerbahçe ve Trabzonspor iyi para kazandıracak alacakları beraberliklerle. Ben söylemiyorum, istatistikler söylüyor Cuma günü puan kaybedenin peşinden gidiyor tepedeki takımlar.

Nesil
    2006

Kadro dışı muhabbetleri sadece iki rakibimizin puan kaybetmesinden sonra bizi yıpratmak için çıkmıştır. Düşüncem şu içeride ki bir maçda kimin kadro dışı kim değil bellli olmaz.

Umarım bu gün yeniden doğarız bu fırsatları geri çevirmeyiz.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

topal kötü oynadigi zaman oyundan alindiginda bile yedek kulübesini birbirine katiyor ben beklerim sahsen ondan böyle bir hareketi..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adettendir, GS puan kaybetti ya bu akşam biz kazanırsak sürpriz olur.

Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri