en baştan beri var ben de
attığın gollerin tamamının iyi yerde durmasından kaynaklanıyor. teknik sıfır , hız yok. bence 3.bölgede çok bencil. aldığını vurmak istiyor. Çift forvette iş görür ama kanatta çekilmez bir hal alıyor. hele bir de hatalı pasları yok mu bitiriyor beni![]()
Aykut Kocaman'a en çok kızdığım nokta Kuyt'ın hemen hemen her maç 90 dk oyunda kalması. iyi kötü fark etmiyor , hep oyunda.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Kuyt kendin diyorsun nerde duracağını iyi biliiyor.Şu anda Türkiye liginde poziyon alabilen kaç oyuncu var.Ligimiz Zihinsel olarak cok kötü hala 1990-2000 yılındaki gibi ayaklarla devam ediliyor. Futbolda o yüzden böyle gerideyiz.Dünya Zihinsel olarak oynamaya geçiyor yavaş yavaş biz hala teknik ayaklarla.Zihinsel olarak bakmıyoruz bile adama.Ayakları iyi mi ? İyi getir oynasın.Kuyt şu anda sağ kanatta en iyisi Defansa geliyor yardım ediyor nerde duracağını cok iyi biliyor.Zaten bu adam ayaklarını kullanamıyor beyniyle top oynuyor.Bu adamdan böyle verim alırsın. Başka türlü alamasın.
Krasiç e Üzülmek ? İroni olsa gerek.Geldiğinde beri gidicek gibi bir havası var.Ben buraya nerden geldim gibi havalar.7 Milyon Euro 15 Trilyon luk transfer'den verim alamadık.Tutmadı.Olmadı oynamak istemiyor.Krasiç , avrupa Rusya'da hiç izlemedim.Ordaki performansı nasıl bilemem ama.Şu anki burda yazılanlar ve herkesin konuştuğu Krasiç cok uzak bir görüntü sergilediği kesin.Hani bir tabir vardı ya.Elimizde Patladı.
Stoch gelince Fenere gelerek büyük hata yaptı.Galatasaray'a gidicekti.