Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

18 60.00%
  • Berabere biter

6 20.00%
  • Sivasspor kazanır

6 20.00%
1 ile 30 arası toplam 339 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Sivasspor | STSL 20. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Aykut Kocaman'ı Kuyt ısrarı için savunacak değilim. Çünkü; Kuyt'tan nefret ediyorum
    ama Hasan Ali'yi dinlendirmesini doğru buluyorum. Kuyt'ın 60'dan sonra falan girdiği maçlar var yanlış hatırlamıyorsam Keşke Kuyt hiç oynamasa da rahat etsek
    Vaov bu Kuyt nefreti nerden geliyor Tamam son maçlarda formsuz olabilir de baştan beri olan bişey mi bu

Ayrıca Kuyt'ın sonradan girdiği , oyundan çıktığı maçlar vardı. Hasan alternatifsiz tek başına oynuyordu.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Vaov bu Kuyt nefreti nerden geliyor Tamam son maçlarda formsuz olabilir de baştan beri olan bişey mi bu

Ayrıca Kuyt'ın sonradan girdiği , oyundan çıktığı maçlar vardı. Hasan alternatifsiz tek başına oynuyordu.
    en baştan beri var ben de

attığın gollerin tamamının iyi yerde durmasından kaynaklanıyor. teknik sıfır , hız yok. bence 3.bölgede çok bencil. aldığını vurmak istiyor. Çift forvette iş görür ama kanatta çekilmez bir hal alıyor. hele bir de hatalı pasları yok mu bitiriyor beni

Aykut Kocaman'a en çok kızdığım nokta Kuyt'ın hemen hemen her maç 90 dk oyunda kalması. iyi kötü fark etmiyor , hep oyunda.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

en baştan beri var ben de

attığın gollerin tamamının iyi yerde durmasından kaynaklanıyor. teknik sıfır , hız yok. bence 3.bölgede çok bencil. aldığını vurmak istiyor. Çift forvette iş görür ama kanatta çekilmez bir hal alıyor. hele bir de hatalı pasları yok mu bitiriyor beni

Aykut Kocaman'a en çok kızdığım nokta Kuyt'ın hemen hemen her maç 90 dk oyunda kalması. iyi kötü fark etmiyor , hep oyunda.
    Kuyt kendin diyorsun nerde duracağını iyi biliiyor.Şu anda Türkiye liginde poziyon alabilen kaç oyuncu var.Ligimiz Zihinsel olarak cok kötü hala 1990-2000 yılındaki gibi ayaklarla devam ediliyor. Futbolda o yüzden böyle gerideyiz.Dünya Zihinsel olarak oynamaya geçiyor yavaş yavaş biz hala teknik ayaklarla.Zihinsel olarak bakmıyoruz bile adama.Ayakları iyi mi ? İyi getir oynasın.Kuyt şu anda sağ kanatta en iyisi Defansa geliyor yardım ediyor nerde duracağını cok iyi biliyor.Zaten bu adam ayaklarını kullanamıyor beyniyle top oynuyor.Bu adamdan böyle verim alırsın. Başka türlü alamasın.

Krasiç ve Stoch ? Stoch değil de Krasiç üzülüyorum.
    Krasiç e Üzülmek ? İroni olsa gerek.Geldiğinde beri gidicek gibi bir havası var.Ben buraya nerden geldim gibi havalar.7 Milyon Euro 15 Trilyon luk transfer'den verim alamadık.Tutmadı.Olmadı oynamak istemiyor.Krasiç , avrupa Rusya'da hiç izlemedim.Ordaki performansı nasıl bilemem ama.Şu anki burda yazılanlar ve herkesin konuştuğu Krasiç cok uzak bir görüntü sergilediği kesin.Hani bir tabir vardı ya.Elimizde Patladı.

Stoch gelince Fenere gelerek büyük hata yaptı.Galatasaray'a gidicekti.

Mesaj Yetkileri