Sen kendi takımında bile forma giymeyen oyuncuları ve almanya 2. liginin topçularını milli takıma alırsan tabiki güven kalmaz...
Printable View
Sen kendi takımında bile forma giymeyen oyuncuları ve almanya 2. liginin topçularını milli takıma alırsan tabiki güven kalmaz...
Dünya Kupasına gitme umutlarımız yok denecek kadar az. Üst üste galibiyetlere ihtiyacımız var. Farklı bir galibiyet ile moral bulacağımızı düşünüyorum ancak takıma bir türlü güvenemiyorum.
Çok büyük bi aksilik olmazsa alırız bu maçı fakat şunu söylemeliyim ki bu maça ön liberoyla başlarsak ben 2016 için bile umudumu keserim. Bi zahmet ofansif bir kadroyla başlasın Abdullah Avcı.
4-5 yıl önce böyle maç olsa 5,6-0 biter derdim.Ama şimdi en fazla 2 farkla kazanırız.
Aşırı abartıyorsunuz.
Milli Takımımızın Andorra karşısındaki ilk 11'i: Onur, Bekir, Hasan Ali, Semih Kaya, Gökhan, Selçuk, Umut, Nuri Şahin, Arda, Burak, Sercan
70-80 bin kişilik bir ülke takımına karşı oynayacağız. 74 milli maçta 70 mağlubiyet 3 beraberlik 1 galibiyetleri varmış :n: Ülkedeki vatandaşların bile maçtan haberi yokmuş.Tribünlerde seyirci falan da yok zaten.Stad desen bizim Dinarspor gibi bir tesis :D Enteresan... Abdullah paşa Selçuk'u bu maça saklamış meğerse!!!!! :)
Sercan ne ya her maç farklı kadroyla çıkıyoruz ben bıktım bir 4-4-2 karo oynuyoruz bir 4-4-2 kanatlı oynuyoruz yeter milli takımının bir oyun planı olmak zorunda
sercan,tunay,mevlüt :) bu 3 oyuncu yüzünden milli takımdan sogudum
Gruther Furth'muydu neydi bu adamın takımı? :n: Allahım yaaa...şaka gibi... bu maçta coşar,yarın yine gazeteler yıldıza bağlar bu oğlanı.Bu maçta bizim aydın yılmaz oynasa CR7 etkisiyapar o sahada :D
Ben Hamit'i sevmezdim, nefret ederdim desem yeridir.(Oyunundan kendisini severim) Ancak Allah öyle birini yolladı ki şuan Hamit oynasa da izlesek diyorum.
İlk başlarda göstermelik bir oyun ardından koca bir 0.
Kerim Frei oynayaydı iyiydi.
Bu Sercan'da ne buluyor anlamıyorum. Ya başka oyuncu yokmuş gibi. Mehmet Topuz bu adamı ikiye katlar. Aydın ve Olcay'da var. Hamit var sonra saydığım oyuncuların hepsi bence Sercan'dan iyi.
Bu Sercan'da ki ısrarı bir türlü anlamıyorum.
Bu mactada puan kaybetmemek icin oynariz :D
kamera açısıda müthişmiş :D biraz bakarım sonra bırakırım çok kötü görünüyo saha halısaha kıvamında ışıklandırması var :D
Beşiktaş-M.P. Siena maçını tercih ediyorum, milli maça ben. :) Periyod arasında açtım zaten, sahanın halini ve kameranın karşısındaki dağı, taşı görünce geri çevirdim kanalı. :icon_smile:
sagli sollu andorra ataklari vardi ilk 5 dakkada
selçuk yazdı frikikten
Selçuk İnan frikikten attı.
Selcuk yine yazdi
Selcuk affetmez oralardan,fark açılır
Saydığın isimler kendilerini ispat etmiş kişiler. Tartışılmaz. Lakin Gökhan Töreyi şuan halı saha kadrosuna almam.