Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Andorra kazanır

6 15.38%
  • Berabere biter

4 10.26%
  • Türkiye kazanır

29 74.36%
1 ile 30 arası toplam 126 sonuç

Konu: Andorra - Türkiye | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Saydıklarının Sercan'dan çok çok iyi olduğunu düşünmüyorum. Sağ tarafta pek alternatifimiz yok. Hocaya saygı duymak gerek bence.

Survivor yokmuş izleyeyim bari maçı
    Hamit varken Sercan oynatilmaz orda bence en kotu Gokdeniz getir Gokhan Toreyi getir daha mantikli?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Hamit varken Sercan oynatilmaz orda bence en kotu Gokdeniz getir Gokhan Toreyi getir daha mantikli?
    hamit cezalıymış gökdeniz neden çağırılmıyo bilmiyorumda gökhan töre de sercandan hiç farklı değil olcan olcay hatta caner bile daha iyidir gerçi sercandan

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    hamit cezalıymış gökdeniz neden çağırılmıyo bilmiyorumda gökhan töre de sercandan hiç farklı değil olcan olcay hatta caner bile daha iyidir gerçi sercandan
    Gokhan Tore tekniksel acidan daha iyi hatta kat kat iyi sadece bireysel oynuyor ama Sercandan daha iyi diye dusunuyorum.Gokdeniz ve Tuncay bence yaslarindan dolayi cagrilmiyor gerci Tuncay Bursaya geldide hic haberim yok napti napmadi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gokhan Tore tekniksel acidan daha iyi hatta kat kat iyi sadece bireysel oynuyor ama Sercandan daha iyi diye dusunuyorum.Gokdeniz ve Tuncay bence yaslarindan dolayi cagrilmiyor gerci Tuncay Bursaya geldide hic haberim yok napti napmadi
    Töre konusuna biraz araştırıp konuşalım, en son ne zaman 90 dakika oynamış. Futbol FM değil
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Töre konusuna biraz araştırıp konuşalım, en son ne zaman 90 dakika oynamış. Futbol FM değil
    Nuriler Emreler Semihler Milli takimda as oynarken kendi takimda oynamadiklari zamanlari hatirliyorum ben.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Nuriler Emreler Semihler Milli takimda as oynarken kendi takimda oynamadiklari zamanlari hatirliyorum ben.
    4 ay olmuş yalnız adam oynamayalı arada sırada oynasa gene neyse de

Mesaj Yetkileri