Yapmis oldugu aciklama gs ye transferini biraz daha kolaylastirdi..
Printable View
Lugno kasap Song ondan daha iyi ve daha temiz ligin en iyi defasnı GS de çünkü onlar en az gol yiyen takım.
valla ligde kimse sert bir müdahale yapmasın resmı koyucam
Song'un yaptigi hareket kuyrukli penalti idi.. Topa dokunup uzaklastirmaya calisiyor olsa da, iskaladi ve Gokhan'in bacagina vurdu. Bunun devaminda da Gokhan yere dustu.
Gecen haftaki olaya biraz daha farkli bakiyorum. Song'un amaci topa vurarak uzaklastirmakti. Hurriyet'e faul calindiktan sonra Hurriyet'in topu eline alip arkasini Song'a dogru donmesi sonucunda Song'un kramponlari Hurriyet'in sirtina yapisti. Bunda kasit aramaya gerek yok.
bu tartışmanın sonucu size ne kazandırıcak ? bırakın onlar inanmasın bizde inandıramayalım
fenerlileri kutluyorum eren hariç :D
Sen beni kutlaması bir onurdur BUrak Abi.
arkadaşlar gökhan ünal onu artık alayına söylemiş gerçeği buymuş yani verilmiyo ya
tabi başka ne olacak ki yani bu penaltı değilse demk isitiyomuş
Yere göğe sığdıramadığınız Ahmet Çakar bu pozisyona penaltı değil dedi.üstelik türkiye liginde songdan iyi defansmı var
Kimse Song'a kötü defans oyuncusu demiyor ki ? Herkes pozisyonu degerlendiriyor.
Stepanov her macta penalti yapiyor.keske butun savunmalara sert gırse stapanov gıbı
Ankaraspor maçındaki ile ilgili yazmıştım, önceki sayfada Toze ve onun gibi art niyetlilere olayın kasıtlı olmadığı, hatta hatanın tekmeyi yiyen Hurriyette olduğu anlatılmış.. Editledim ben de..
Ayrıca, şaşırtıcıdır ki itiraz etmemişler.. Garip geldi şahsen..
--
Editlediğim şeyden ayrı eklemek istediğim, sizin Lugano ile ilgili de buraya bir başlık açarım, İnsan Hakları Mahkemesi'ne gidilirse o görüntülerle, bu ülkede futbol oynamak bir yana, izlemek bile yasaklanır..
O yüzden rakip takım futbolcusu 1 hareket yaptı diye başlıkta atıp tutmak çok yersiz.. Boşuna takım muhabbeti yüzünden gerilim çıkartmanın alemi yok.. Ha çıkartanların hoşuna gidiyorsa, ben de takımımı savunmaktan zevk alırım, o ayrı..
Keske tüm savunmalar sert girsey diyosunuz sonra Lugano'ya yok kasap yok bilmem ne diyorsunuz.
birincisi sert girmekle fual yapmak aynı şey değil
ikincisi Song'un pozisyonu BUZ GİBİ PENALTI ben ona penaltı demeyenin aklından şüphe ederim
denilmişki A.ÇAKAR bile penaltı değil diyor O adam bu yorumu harekete göre değil G.Ünal'ın düşüşüne göre veriyor. Neymiş düşen adam bacağını sola açmazmışta direk öne doğru inermiş geçin bunları :mad: (p)
Adın cıkacagına canın cıksın daha iyi meselesi;) Psv'li Alex su anda dünyanın sayılı defanslarındandır ama onunda en önemli özelligi sert oynaması. Lugano'da kasap degil sert futbolcudur. Forvetler Türkiye'de kolay kolay adam gecmeye alıstıgı için karsılarına Lugano cıkınca ya laf atarlar ya da yok söyle böyle.
Penaltıya zaten itiraz eden yokki buz gibi penaltı.
iyide ben luganayo kasap demedim ki .... ;) defans oyuncusu her zaman sert olmamalı ... cannovaro ve nesta gibi olmalı gerektiği zaman olmalı .... dünyanın sayılı defans oyucuları bunlardır ... alex değil .... bence önce bunları örnek ver ....
Bu güne kadar gerek bu forumda gerek başka forumlarda böyle bir çok konu tartıştım. Penaltıydı değildi hep böyle uzayıp gitti tartışmalar. Ama sonucundada Kimsenin eline birbirinin kalbini kırmaktan başka bişey geçmedi. Onun için fazla uzatmaya gerek yok. "Olan olmuş artık" deyip geçmek lazım. :)
bak kardeşim ben sana demek istiyorum ki alex gibi sert defans oyuncusunu örnek göstereceğine nesta ve cannavaro gibi oyuncuları örnek göster diyorum onlar alex den daha iyi defans oyuncuları ... sert oynuyanı örnek gösterme iyi oynayanı örnek göster diyorum ... umarım beni anlamışsındır ....
Bende diyorum ki Nesta ve Cannavaro sertlikleriyle ön planda degiller(Teknik ve hızlarıyla ön plandalar) sertlik denilince akla Alex gelir ve o da sayılı defans oyuncularındandır. Mesela Lugano Nesta ile sertlik bakımından kıyaslanamaz Nesta degisik özellikleriyle öne cıkar ama Alex'le kıyaslanabilir. Umarım sende beni anlamıssındır.