1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: Song Iki Kez Sicradi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by paco View Post
    iyide ben luganayo kasap demedim ki .... defans oyuncusu her zaman sert olmamalı ... cannovaro ve nesta gibi olmalı gerektiği zaman olmalı .... dünyanın sayılı defans oyucuları bunlardır ... alex değil .... bence önce bunları örnek ver ....
    Sertlik deyince benim aklıma ilk gelen Nesta degil Alex oluyor. İlki sonu farkeder mi sonucta sert oynayan oyuncu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Sertlik deyince benim aklıma ilk gelen Nesta degil Alex oluyor. İlki sonu farkeder mi sonucta sert oynayan oyuncu.
    benimde iyi defan oyuncu deyince ilk aklıma nesta ve cannavaro geliyor ... ki bence herkezin aklına ilk bu isimler geliyor ... en azından alex den önce geldikleri kesin ... demek ki bu isimleri örnek göstermek daha akıllıca olur ....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

benimde iyi defan oyuncu deyince ilk aklıma nesta ve cannavaro geliyor ... ki bence herkezin aklına ilk bu isimler geliyor ... en azından alex den önce geldikleri kesin ... demek ki bu isimleri örnek göstermek daha akıllıca olur ....
    Nesta sertlikten cok teknigini ve vücudunu ön plana cıkarıyor tam sert futbolcu deyince Alex geliyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Nesta sertlikten cok teknigini ve vücudunu ön plana cıkarıyor tam sert futbolcu deyince Alex geliyor.
    bak kardeşim ben sana demek istiyorum ki alex gibi sert defans oyuncusunu örnek göstereceğine nesta ve cannavaro gibi oyuncuları örnek göster diyorum onlar alex den daha iyi defans oyuncuları ... sert oynuyanı örnek gösterme iyi oynayanı örnek göster diyorum ... umarım beni anlamışsındır ....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

bak kardeşim ben sana demek istiyorum ki alex gibi sert defans oyuncusunu örnek göstereceğine nesta ve cannavaro gibi oyuncuları örnek göster diyorum onlar alex den daha iyi defans oyuncuları ... sert oynuyanı örnek gösterme iyi oynayanı örnek göster diyorum ... umarım beni anlamışsındır ....
    Bende diyorum ki Nesta ve Cannavaro sertlikleriyle ön planda degiller(Teknik ve hızlarıyla ön plandalar) sertlik denilince akla Alex gelir ve o da sayılı defans oyuncularındandır. Mesela Lugano Nesta ile sertlik bakımından kıyaslanamaz Nesta degisik özellikleriyle öne cıkar ama Alex'le kıyaslanabilir. Umarım sende beni anlamıssındır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri