evet ispanya da oynuyacak kadar iyi degill
Printable View
12 milyon Euro'ya çok güldüm .. O kadar etmez iyi futbolcu olabilir ama şu andaki performansı ile kimse bu parayı vermez ..
Bu piyasayı hiç bilmediğin bu mesajdan belli oluyor. Lugano piyasası olan bir futbolcudur ve istediği kadar kötü oynasın değeri yüksektir. Şu anki performansı çok iyi, kötü de değil, 15 milyon Euro rahat eder. Kötü hali bile en az 7-8 milyon Euro eder.
Lugano için Aziz Yıldırım 2-3 misline satabileceklerini ama satmayacaklarını söyledi. Lugano takımın her şeyi, Güney Amerika'nın en iyi defansı, 26 yaşında, onu satmamalı, uzun yıllar faydalanmalıyız.
Lugano'yu Fenerbahçe 7 milyon Euro ödeyerek aldı, satmak istesek 15 milyon Euro'ya satarız. Beğenmediğiniz bir diğer oyuncu Edu da 5.5 milyon Euro'ya satın alındı. Bu oyuncuların yaşlarından, isimlerinden, oynadığı kulüplerden ve performanslarından dolayı piyasası oldukça fazla. Fenerbahçe transfer yaparken eğer kötü çıkarsa elinde patlamasın diye piyasası olan oyuncuları transfer ederek akıllılık ediyor.
Lugano bence Real Madrid'de rahat oynar. PSVli Alex nasıl PSV'de harika oynuyorsa, Real Madrid onu istiyorsa, Lugano da aynen öyle.
Lugano'yu Fenerbahçe geçen sene transfer edecekmiş; fakat araya Real Madrid girdiği için bu transfer yatmış, fiyat yükselmiş. Aziz Yıldırım söylemişti hatırlarsanız.
Piyasayı senin daha iyi bildiğin kesin zaten, bkz Hamit Altıntop konusu ..
Lugano kötü oyuncu demedim zaten, ancak şu anda Fenerbahçe'de muazzam bir performans göstermiyor .. Lugano takımın herşeyi ise vay Fenerbahçe'nin haline .. Biraz abartıyorsunuz bence ..
Bir kere Real Madrid (her ne kadar son zamanlarda kötüde olsa) Fenerbahçede oynayan heleki çokda süper bir performans göstermeyen bir defans oyuncusunu ne yapsın
Lugano Fenerbahçe'de gayet iyi performans gösteriyor. En iyi performansını AZ maçında sergiledi. Edu iyi performans sergilemeyebilir, ama Lugano için aynı şeyi söyleyemeyiz. Aldığı paranın hakkını veriyor.
Lugano Sao Paulo'dan geldi. Sao Paulo, Brezilya'nın en iyi, Güney Amerika'nın en iyi 2. takımıdır. Büyük kulüpler genç oyuncu alırken Sao Paulo'yu tercih eder (bkz. Kaka'nın Milan'a transferi). Lugano Sao Paulo defansının her şeyiydi. Real Madrid'in Lugano'yu istediği de bir gerçek, diğer büyük kulüplerin de istediği gerçektir.
Peki sizce cannavaronun yanında oynayabilecek kapasitedemi
Carlos 33 unden sonra kac sene oyanaycak Fenerbahcede
Lugano da gitmesin bence
Hamit Altıntop'un Inter ile önprotokol imzaladığını söylemiştim, transfer olduğunu değil :rolleyes: Önprotokolün ne demek olduğunu bilmediğini de anladım bu yazından :)
Roberto Carlos konusuna gelince... İşimize yaramaz bu saatten sonra, 100. yıla flaş bir isim olarak damga vururdu gelseydi; ama artık olmaz, gelmesin.
Güney Amerika'nın en iyi savunmacısı ödülünü Eller de aldı trabzonda neler yaptık gördük.Bu tarz ödülleri dikkate almamak gerek
Lugano iyi bir defans ama Real'de oynayacak seviyede değil bu bir,adamların zaten savunması ağır adamlarla dolu napacaklar Lugano tarzında bu defansı bu iki,Lugano 15 milyon euro ise Türkiye liginde en az 10 oyuncu 20 milyon euro eder bu üç,ama bu Lugano kötü oyuncu demek değildir bu dört
Lugano Gitmesin CARLOS GeLmesin..!
Hahaha.luganoya 12 milyon € vereceklermis :n:
Insan güler bu lafa ya,güney amerikada kac tane iyi defans varki zaten,orada en iyi olsa ne olur ki?Servet cetin bile luganodan iyidir.Lugano hayatinda d+ünya karmasinda oynadimi?Avrupanin üst düzey takimlarinda oynadi mi?Yok.Türkiye ligindeki performansi zaten berbat.Paso faul yapiyor.Ama nedense fenerbahceliler tarafindan en iyi defans seciliyor.;)
En İyi Defens Lugano oLmayacakTa Emre Aşık mı oLacak ? :)
türkiyenin en iyi defansı song ve stepanovdur....güney amreikadan kaleci ve defans çıkmaz...teknik oyuncular çıkar...
Fabiano Eller de Lugano kadar kaliteli bir defans oyuncusu. Internacional'de Eller'in neler yaptığını gördük. Trabzonspor'da iyi oynayamamasının sebebi tabii ki Trabzonspor'un takım olarak kötü olmasıydı. Siz Sakaryaspor'a Ronaldinho'yu getirin, hiçbir şey yapamaz, peki Ronaldinho kötü futbolcu mu?
Lugano 15 milyon Euro eder, menajeri Juan Figer, bu menajer dünyanın en popüler menajeri ve çok rahat Lugano'yu bu fiyata satar.
Başlığa bakıp yorum yapanlardan mısın sen de? :rolleyes: Haberin içeriğini tam okumadığını da anladım bak, evet ben çok zekiyim :)
Fanatizmi bırak istersen!
1- Güney Amerika'daki defans oyuncularını tek tek saymayacağım burada, gidip kendin araştır, kimler var kimler yok.
2- Koskoca bir kıtanın en iyi defans oyuncusu olmak... :rolleyes: Servet acaba Türkiye'nin en iyi defans oyuncusu mu, kıtayı geçtim, Türkiye'nin diyorum bak :)
3- Lugano Güney Amerika'nın en iyi takımlarından biri olan Sao Paulo'da oynadı. Uruguay milli takımının kaptanı ve Sao Paulo'dayken milyonların sevgilisiydi.
4- Turkcell SüperLig'i, daha doğrusu Fenerbahçe maçlarını 90 dakika izlemiyor, sadece özet görüntülerini izliyorsun, veya özeti de izlemeyip sadece köşe yazarlarını okuyorsun, veya futbol yorumcularını dinliyorsun. Lugano'nun Türkiye performansı berbat diyen biriyle ben futbol konuşmam. Bana söyle hangi maçta Lugano senin deyiminle BERBAT bir performans sergiledi? Söyle ki, sezon başından beri tüm Fenerbahçe maçlarını izlemiş biri olarak sana bunun cevabını verebileyim.
:) Türkiye'nin en iyi 2 stoperi sizde demek :rolleyes:
O yüzden yediğiniz gol sayısı ile Antalyaspor'un yediği gol sayısından fazla :) O yüzden ligde bir maç eksiğiyle 4. sıradasınız :)
Song ve Tomas en iyi stoperler olsaydı, Galatasaray bu kadar kolay gol yemezdi sanırım:rolleyes:
Kim ne derse desin en iyi stoper Lugano'dur, aldığı ödüllerle, performansıyla, kazandırdığı başarılarla... Stepanov da çok iyi stoperdir, 2. sırada da o gelir benim için.
Gec bu reklam kokan hareketleri,ne fanatizminden bahsediyon sen?
Bende diyorumki türkiye 2.liginden bir defans oyuncusu gitse o KITA ya orada cok basarili olur.Ne yani simdi defans olmayan bir yerde en iyi defans secilmiste ne olmus.Fenerbahce maclarini ben izlemiyorum sadece özetini izliyorum.Izlememe de gerek yok.Luganonun performansina iyi diyorsunya aslinda sen burada fanatizm yapiyon.Yaw allah carpar insani ya.Göz var nizam var.Adam paso faul yapiyor.Hakemler ona cok iyi davraniyor yoksa kart rekoru kirardi türkiyede.Luganoya iyi diyen biriyle aslinda ben futbol konusmam.Herkes diyor lugano kötü siz diyorsunuz iyi.Bekleyin yakinda onu luciano gibi kovarsiniz ozaman ben bu mesajini gösteririm sana.Nedense size gelen tüm oyuncular mükemmel oluyor ama ben daha marifetlerini göremedim.
Stepanov Bizde oynasa, senin için ilk 10'da bile olmazdı eminim ..
Bak bakalim simdi ben diyorum sana fanatizmi sen yapiyorsun.Allahim deli olacam ya,ya bizde ön libero mu var.Adamlar kalemize 5 kisi geliyor song ve tomas en az hata ile maclari kapatiyorlar.Bizde appiah ve aurelio olsaydi su anda biz türkiye liginin belkide en az gol yiyen takimi olurduk,sizde bu futbolcular varken bile(appiah ve aureliodan bahsediyom)23 macta 22 gol yediniz,yani neredeyse ortalama 1 macta 1 gol görüyorsunuz kalenizde.Biz ise 23 macta 24 gol gördük kalemizde.At gözlügü ile bakma olaylara.Peh peh peh lugano en iyiymis.Gecin bu ayaklari.Objektif olun biraz.
Bu konu hakkimdaki son mesajim,burada okadar at gözlügü takanlar varki bunlarla konusmaya degmez.Kendi capinizda eglenin burada.