1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: Carlos Fener'e Lugano Real Madrid'e

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Piyasayı senden iyi bildiğim kesin. Hamit Altıntop konusu ne ve ne alaka, onu anlamadım, neyse...

Lugano takımın defansif anlamda her şeyi. Lugano olmadan defanstaki halimiz belli (bkz. Fenerbahçe - Sivasspor).
    Kimin neyi ne kadar bildiği tartışılır .. Hamit Altıntop konusuna gelince, hatırlarsan bu piyasayı çok iyi bilen sen o konuda İnter'e gidecek demiştin ...

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kimin neyi ne kadar bildiği tartışılır .. Hamit Altıntop konusuna gelince, hatırlarsan bu piyasayı çok iyi bilen sen o konuda İnter'e gidecek demiştin ...
    Hamit Altıntop'un Inter ile önprotokol imzaladığını söylemiştim, transfer olduğunu değil Önprotokolün ne demek olduğunu bilmediğini de anladım bu yazından

Roberto Carlos konusuna gelince... İşimize yaramaz bu saatten sonra, 100. yıla flaş bir isim olarak damga vururdu gelseydi; ama artık olmaz, gelmesin.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Hamit Altıntop'un Inter ile önprotokol imzaladığını söylemiştim, transfer olduğunu değil Önprotokolün ne demek olduğunu bilmediğini de anladım bu yazından
    Hamit Altıntop İnter'de gibi iddialı bir başlık kullanıp, haberin kaynağının da kendin olduğunu söylemiştin .. Sen benim neyi bilip bilmediğim hemen nasıl anlıyorsun, zekana hayran kaldım gerçekten ..

Mesaj Yetkileri