1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: Carlos Fener'e Lugano Real Madrid'e

Hybrid View

Quote Originally Posted by dick View Post
    Güney Amerika'nın en iyi savunmacısı ödülünü Eller de aldı trabzonda neler yaptık gördük.Bu tarz ödülleri dikkate almamak gerek

Lugano iyi bir defans ama Real'de oynayacak seviyede değil bu bir,adamların zaten savunması ağır adamlarla dolu napacaklar Lugano tarzında bu defansı bu iki,Lugano 15 milyon euro ise Türkiye liginde en az 10 oyuncu 20 milyon euro eder bu üç,ama bu Lugano kötü oyuncu demek değildir bu dört
    Fabiano Eller de Lugano kadar kaliteli bir defans oyuncusu. Internacional'de Eller'in neler yaptığını gördük. Trabzonspor'da iyi oynayamamasının sebebi tabii ki Trabzonspor'un takım olarak kötü olmasıydı. Siz Sakaryaspor'a Ronaldinho'yu getirin, hiçbir şey yapamaz, peki Ronaldinho kötü futbolcu mu?

Lugano 15 milyon Euro eder, menajeri Juan Figer, bu menajer dünyanın en popüler menajeri ve çok rahat Lugano'yu bu fiyata satar.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Hamit Altıntop İnter'de gibi iddialı bir başlık kullanıp, haberin kaynağının da kendin olduğunu söylemiştin .. Sen benim neyi bilip bilmediğim hemen nasıl anlıyorsun, zekana hayran kaldım gerçekten ..
    Başlığa bakıp yorum yapanlardan mısın sen de? Haberin içeriğini tam okumadığını da anladım bak, evet ben çok zekiyim

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Hahaha.luganoya 12 milyon € vereceklermis

Insan güler bu lafa ya,güney amerikada kac tane iyi defans varki zaten,orada en iyi olsa ne olur ki?Servet cetin bile luganodan iyidir.Lugano hayatinda d+ünya karmasinda oynadimi?Avrupanin üst düzey takimlarinda oynadi mi?Yok.Türkiye ligindeki performansi zaten berbat.Paso faul yapiyor.Ama nedense fenerbahceliler tarafindan en iyi defans seciliyor.
    Fanatizmi bırak istersen!

1- Güney Amerika'daki defans oyuncularını tek tek saymayacağım burada, gidip kendin araştır, kimler var kimler yok.
    2- Koskoca bir kıtanın en iyi defans oyuncusu olmak... Servet acaba Türkiye'nin en iyi defans oyuncusu mu, kıtayı geçtim, Türkiye'nin diyorum bak
    3- Lugano Güney Amerika'nın en iyi takımlarından biri olan Sao Paulo'da oynadı. Uruguay milli takımının kaptanı ve Sao Paulo'dayken milyonların sevgilisiydi.
    4- Turkcell SüperLig'i, daha doğrusu Fenerbahçe maçlarını 90 dakika izlemiyor, sadece özet görüntülerini izliyorsun, veya özeti de izlemeyip sadece köşe yazarlarını okuyorsun, veya futbol yorumcularını dinliyorsun. Lugano'nun Türkiye performansı berbat diyen biriyle ben futbol konuşmam. Bana söyle hangi maçta Lugano senin deyiminle BERBAT bir performans sergiledi? Söyle ki, sezon başından beri tüm Fenerbahçe maçlarını izlemiş biri olarak sana bunun cevabını verebileyim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Başlığa bakıp yorum yapanlardan mısın sen de? Haberin içeriğini tam okumadığını da anladım bak, evet ben çok zekiyim
    Sadece başlığı okusaydım, kaynağı nasıl bilebilirdim ? Kaynak EHA gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam ..

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Fanatizmi bırak istersen!

1- Güney Amerika'daki defans oyuncularını tek tek saymayacağım burada, gidip kendin araştır, kimler var kimler yok.
    2- Koskoca bir kıtanın en iyi defans oyuncusu olmak... Servet acaba Türkiye'nin en iyi defans oyuncusu mu, kıtayı geçtim, Türkiye'nin diyorum bak
    3- Lugano Güney Amerika'nın en iyi takımlarından biri olan Sao Paulo'da oynadı. Uruguay milli takımının kaptanı ve Sao Paulo'dayken milyonların sevgilisiydi.
    4- Turkcell SüperLig'i, daha doğrusu Fenerbahçe maçlarını 90 dakika izlemiyor, sadece özet görüntülerini izliyorsun, veya özeti de izlemeyip sadece köşe yazarlarını okuyorsun, veya futbol yorumcularını dinliyorsun. Lugano'nun Türkiye performansı berbat diyen biriyle ben futbol konuşmam. Bana söyle hangi maçta Lugano senin deyiminle BERBAT bir performans sergiledi? Söyle ki, sezon başından beri tüm Fenerbahçe maçlarını izlemiş biri olarak sana bunun cevabını verebileyim.
    Gec bu reklam kokan hareketleri,ne fanatizminden bahsediyon sen?

Bende diyorumki türkiye 2.liginden bir defans oyuncusu gitse o KITA ya orada cok basarili olur.Ne yani simdi defans olmayan bir yerde en iyi defans secilmiste ne olmus.Fenerbahce maclarini ben izlemiyorum sadece özetini izliyorum.Izlememe de gerek yok.Luganonun performansina iyi diyorsunya aslinda sen burada fanatizm yapiyon.Yaw allah carpar insani ya.Göz var nizam var.Adam paso faul yapiyor.Hakemler ona cok iyi davraniyor yoksa kart rekoru kirardi türkiyede.Luganoya iyi diyen biriyle aslinda ben futbol konusmam.Herkes diyor lugano kötü siz diyorsunuz iyi.Bekleyin yakinda onu luciano gibi kovarsiniz ozaman ben bu mesajini gösteririm sana.Nedense size gelen tüm oyuncular mükemmel oluyor ama ben daha marifetlerini göremedim.

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Gec bu reklam kokan hareketleri,ne fanatizminden bahsediyon sen?

Bende diyorumki türkiye 2.liginden bir defans oyuncusu gitse o KITA ya orada cok basarili olur.Ne yani simdi defans olmayan bir yerde en iyi defans secilmiste ne olmus.Fenerbahce maclarini ben izlemiyorum sadece özetini izliyorum.Izlememe de gerek yok.Luganonun performansina iyi diyorsunya aslinda sen burada fanatizm yapiyon.Yaw allah carpar insani ya.Göz var nizam var.Adam paso faul yapiyor.Hakemler ona cok iyi davraniyor yoksa kart rekoru kirardi türkiyede.Luganoya iyi diyen biriyle aslinda ben futbol konusmam.Herkes diyor lugano kötü siz diyorsunuz iyi.Bekleyin yakinda onu luciano gibi kovarsiniz ozaman ben bu mesajini gösteririm sana.Nedense size gelen tüm oyuncular mükemmel oluyor ama ben daha marifetlerini göremedim.
    Ben diyorum ki sana, o kıtadaki tüm takımların kadrolarına bak, defans oyuncularına bak, ondan sonra o kıtada futbolcu var mı yok mu gel burda bana söyle.

Fenerbahçe maçlarını 90 dakika izlemeyip de, sadece özeti izleyen biri gelip burada Lugano hakkında yorum yapıyorsa, ona cevap bile vermem gereksiz aslında 90 dakika maç izlemiyorsun Fenerbahçe'nin, bunu da söylüyorsun, gelip Lugano şöyle Lugano böyle diyorsun Özete göre yorum

Sen özette Lugano'nun faul yaptığı pozisyonları görüyorsun herhalde ki, sürekli faul yaptığını söylüyorsun Kart rekoru kırsa Avrupa'da da kırardı merak etme, UEFA maçlarında nedense kart rekoru kırmadı

Luciano'nun bu takımdan neden ayrıldığını biliyor musun? Sakatlığından dolayı ayrıldı, uzun sürecek sakatlığından dolayı... Kötü performansından falan değil. Bilip bilmeden yorum yapmayalım lütfen

Bizim yabancılarımızdan Deivid'i beğenmiyorum sadece, diğerleri iyi, marifetlerini sene sonu görürsün kupayı kaldırırken

Mesaj Yetkileri