fenerbahçe kazanmak zorunda...son maçta hırs bakımından eksiğimiz yoqtu fakat taktiğe takıldık rıdvan hocanın dediği gibi... artık daha agresif bi takım olacağını söylemiş volkan ballı bu olumlu bişe.....taktiğe takılmazsak kesinlikle kazanırıs
Printable View
fenerbahçe kazanmak zorunda...son maçta hırs bakımından eksiğimiz yoqtu fakat taktiğe takıldık rıdvan hocanın dediği gibi... artık daha agresif bi takım olacağını söylemiş volkan ballı bu olumlu bişe.....taktiğe takılmazsak kesinlikle kazanırıs
açarım.Bütün liglerde böyle şeyler var.Takımların birbirleriyle ilişkileri ve anlaşmalı vb.ÖR:Geçen sene Barcelona Mallorca ya Real Madrid i yenmesi için teşvik primi vermişti.Ama yetmedi tabi Real kazandı.Başka bir örnek İtalya daki şike skandalı.Böyle şeyler Türkiye dede var federasyon ve hakemler büyük takımlara tolerans gösteriyor.Şike iddaları olduğu zaman peşine düşülmüyor ve bu iddalar unutuluyor.Birkaç yıl önce yine Fener in İstanbulspor a teşvik primi verdiği iddası ortaya atılmıştı.O haberden sonra Fener 2.lige düşürülebilir dendi ama hiç birşey olmadı.Puan bile silinmedi.bu tür olaylar Türkiye de çok var ama açığa çıkartılmıyor
bu tahmin olmamış, umudun olmuş.
bitmiş bir Ankaragücü kimsenin rakibi olamaz, bu hafta daha da derli toplu oynacaktır Fener, bu zamana kadar yaşananlar tamamiyle rehavet ve sorumsuzluktu.
artık lige de oynayacaklardır, ligin ilk yarısı bitmeden Fener puan puana gelir liderle..
banko Fener, İLK YARI 1, MAÇ SONU 1
Cengiz abi;
Ankaragücü bu yıl iyi çıkış yaptı. Yamana atılacak bir takım değil. Tehlikeli olabilirler. Ama yarın kazanacağız. İddaa için senin dediğin tahmin geçerlidir.
şu Ankaragücü'nden bir anadolu takımı olsan kimi alırsın batu?
serkan kırıntılı, emre güngör, murat erdoğan (ki yaşlandı artık),biraz da krita.
takımın geri kalanı koca bir sıfır..
forvetlere bak, Mustafa Özkan, Augustine, Ahmet Dursun, Bebbe
Yasin Çelik, Kirita, Emre Güngör ve Jaba. Ama bunlar sadece aslarımın yedeği olabilir. Belki aradabir oynatırım.
her takım her takımı yenebilir kadro v favori olmak yetmiyor FB favori ama Ankaragücü de kazanabilir normal
favori degil mesele, tek atimlik bombasi bile yok Ankaragucu`nun, hucum gucu sifir..
ben favori Ankaragücü demedimki...
üste yazdım 2msjta olduğu gibi favori FB...
diyenleri de savunmuyom ben sadece kendi fikrimi belirtim sadece FB favori ama Ankaragücü de yenebilir dedim bu çok normal bir msj her hangi birini desteklemek için yazılmış bir msj değil...Galiba msjı yazdım zaman kötü neyse bakalım maç ne olur...
ne yani Anhakaragücü nün maçı kazanması anormal bir durummu?
Fenerbahçe bu sefer bi kaza yaşayamacaktır kazanırlar..
Ankaragücü bu maçı aLırsa yönetim,direktör feLan kimse kaLmaz kLüpte bence.Çok kritik bir maç
Şuan Kadıköy'deyim. 15 dk önce Ankaragüclü futbolcular ile birlikte bir yürüyüş yaptık ama hiç konuşmadım. Keyifleri gayet iyiydi.
Ankaragücünün Kilit adami BEBBE. suan oynadigi maclarda 1 gol 4 assiti bulunuyor. Ari gibi calisan bir oyuncu. bayaada hizli.
Fenerbahçe tek Türkle sahada yine :)
Maci izlemeye gidiyorum, bugun umarim kazaniriz.
Maç skoru tahminim...
3-2
Bu maça tahmin oyununda 0 verdim ama bu sabah kararımdan vazgeçtim ve 1 verdim...
2-1 biter kim alır bilemem...