Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 200 sonuç

Konu: TSL 7.Hafta Fenerbahçe SK - MKE Ankaragücü

fenerbahçe kazanmak zorunda...son maçta hırs bakımından eksiğimiz yoqtu fakat taktiğe takıldık rıdvan hocanın dediği gibi... artık daha agresif bi takım olacağını söylemiş volkan ballı bu olumlu bişe.....taktiğe takılmazsak kesinlikle kazanırıs

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FRD View Post
    fener kazanabilir ankaragücü nün yönetim kurulunda fenerli yöneticiler var diye biliyorum
    Öyleyse yeneriz Fenerbahçe'li yöneticiler varsa niye olmasın dimi?Ama ne işse geçen sene yönetimler arası tartışma çıktı

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Öyleyse yeneriz Fenerbahçe'li yöneticiler varsa niye olmasın dimi?Ama ne işse geçen sene yönetimler arası tartışma çıktı
    Sen Selçuk Dereli sayesinde Beşiktaş derbiyi alır diyorsan,bu arkadaşında da dediği bu laf zoruna gitmemeli

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Sen Selçuk Dereli sayesinde Beşiktaş derbiyi alır diyorsan,bu arkadaşında da dediği bu laf zoruna gitmemeli
    Katılıyorum sana Kerem.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Ne alaka ne demek istiyorsun acarmisin biraz ?

açarım.Bütün liglerde böyle şeyler var.Takımların birbirleriyle ilişkileri ve anlaşmalı vb.ÖR:Geçen sene Barcelona Mallorca ya Real Madrid i yenmesi için teşvik primi vermişti.Ama yetmedi tabi Real kazandı.Başka bir örnek İtalya daki şike skandalı.Böyle şeyler Türkiye dede var federasyon ve hakemler büyük takımlara tolerans gösteriyor.Şike iddaları olduğu zaman peşine düşülmüyor ve bu iddalar unutuluyor.Birkaç yıl önce yine Fener in İstanbulspor a teşvik primi verdiği iddası ortaya atılmıştı.O haberden sonra Fener 2.lige düşürülebilir dendi ama hiç birşey olmadı.Puan bile silinmedi.bu tür olaylar Türkiye de çok var ama açığa çıkartılmıyor

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjkxxx View Post
    Ankaragücü kazanır ya da berabere kalır..
    bu tahmin olmamış, umudun olmuş.
    bitmiş bir Ankaragücü kimsenin rakibi olamaz, bu hafta daha da derli toplu oynacaktır Fener, bu zamana kadar yaşananlar tamamiyle rehavet ve sorumsuzluktu.
    artık lige de oynayacaklardır, ligin ilk yarısı bitmeden Fener puan puana gelir liderle..

banko Fener, İLK YARI 1, MAÇ SONU 1
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Cengiz abi;
    Ankaragücü bu yıl iyi çıkış yaptı. Yamana atılacak bir takım değil. Tehlikeli olabilirler. Ama yarın kazanacağız. İddaa için senin dediğin tahmin geçerlidir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

şu Ankaragücü'nden bir anadolu takımı olsan kimi alırsın batu?
    serkan kırıntılı, emre güngör, murat erdoğan (ki yaşlandı artık),biraz da krita.
    takımın geri kalanı koca bir sıfır..

forvetlere bak, Mustafa Özkan, Augustine, Ahmet Dursun, Bebbe

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Yasin Çelik, Kirita, Emre Güngör ve Jaba. Ama bunlar sadece aslarımın yedeği olabilir. Belki aradabir oynatırım.

her takım her takımı yenebilir kadro v favori olmak yetmiyor FB favori ama Ankaragücü de kazanabilir normal

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

favori degil mesele, tek atimlik bombasi bile yok Ankaragucu`nun, hucum gucu sifir..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    her takım her takımı yenebilir kadro v favori olmak yetmiyor FB favori ama Ankaragücü de kazanabilir normal
    Tabi kazanabilir normal ama Maç Öncesi bu tip maçların favorileri 3 büyüklerdir ha sen gidip maçın favorsini ankaragücü yazarsan artniyetli olduğunu göstermiş olursun tüm millete

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    favori degil mesele, tek atimlik bombasi bile yok Ankaragucu`nun, hucum gucu sifir..
    Abi adamlar lig 5. sıfır olrak nitelendir FB açık şekilde favori ama belli de olmaz Oftaş İstanbul B.B Ç.Rize maçlarında olduğu gibi bu takımlar Ankaragücün den gçlü değil...çokta küçümsememek lazım...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Abi adamlar lig 5. sıfır olrak nitelendir FB açık şekilde favori ama belli de olmaz Oftaş İstanbul B.B Ç.Rize maçlarında olduğu gibi bu takımlar Ankaragücün den gçlü değil...çokta küçümsememek lazım...
    küçümsememek lazımda o zaman neden büyütüyoruzda maçın favorisi ankaragücü oluyor o zaman ne küçültelim ne büyütelim ... hem küçültme derken maçı 5-0 3-0 alırız diyen oldu mu

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Oftas 4-3-3 oynuyor ve feci pres yapiyor, kadrolari da Ankaraspor`dan kat be kat iyi.

Belediye maci Fener`in sucu lig basiydi zaten, Rize macindan kacanin haddi hesabi yok orda da Fener`in beceriksizligi var..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

ben favori Ankaragücü demedimki...

üste yazdım 2msjta olduğu gibi favori FB...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ben favori Ankaragücü demedimki...

üste yazdım 2msjta olduğu gibi favori FB...
    Dostum a.gücü favori demediğini biliyorum ama diyenleri savunduğun için dememen arasında fark olmuyor

diyenleri de savunmuyom ben sadece kendi fikrimi belirtim sadece FB favori ama Ankaragücü de yenebilir dedim bu çok normal bir msj her hangi birini desteklemek için yazılmış bir msj değil...Galiba msjı yazdım zaman kötü neyse bakalım maç ne olur...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

diyenleri de savunmuyom ben sadece kendi fikrimi belirtim sadece FB favori ama Ankaragücü de yenebilir dedim bu çok normal bir msj her hangi birini desteklemek için yazılmış bir msj değil...Galiba msjı yazdım zaman kötü neyse bakalım maç ne olur...
    Ankaragücünün kazanabilmesine normal bakmak bu maçın fenerbahçe açısından favori görülmediği anlam taşınıyor

ne yani Anhakaragücü nün maçı kazanması anormal bir durummu?

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Fenerbahçe bu sefer bi kaza yaşayamacaktır kazanırlar..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ne yani Anhakaragücü nün maçı kazanması anormal bir durummu?
    Anormal değil tabikide ama maç önceside konuşuyoruz

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ankaragücü bu maçı aLırsa yönetim,direktör feLan kimse kaLmaz kLüpte bence.Çok kritik bir maç
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006

Şuan Kadıköy'deyim. 15 dk önce Ankaragüclü futbolcular ile birlikte bir yürüyüş yaptık ama hiç konuşmadım. Keyifleri gayet iyiydi.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ankaragücü bu maçı aLırsa yönetim,direktör feLan kimse kaLmaz kLüpte bence.Çok kritik bir maç
    o zaman umarim fb alir maci ....

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Ankaragücünün Kilit adami BEBBE. suan oynadigi maclarda 1 gol 4 assiti bulunuyor. Ari gibi calisan bir oyuncu. bayaada hizli.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerbahçe tek Türkle sahada yine

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Maci izlemeye gidiyorum, bugun umarim kazaniriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maç skoru tahminim...

3-2

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu maça tahmin oyununda 0 verdim ama bu sabah kararımdan vazgeçtim ve 1 verdim...
    2-1 biter kim alır bilemem...

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri