Bunun sonu yok yahu.... Brezilya'nın kadroya girmekte sıkıntı çeken her oyuncusunu Türk mü yapacağız. Öyle başarı kazanacaksak eksik kalsın...
Printable View
Bunun sonu yok yahu.... Brezilya'nın kadroya girmekte sıkıntı çeken her oyuncusunu Türk mü yapacağız. Öyle başarı kazanacaksak eksik kalsın...
Bencede Milli takima kesinlikle kazandirilmali.
Lincoln de Sarı-Kırmızı tezahüratını biliyor. ;;)
Türkçe öğrenme meselesi sorun değil, yarım yılda derdini anlatacak Türkçe'yi rahatça öğrenir. Benim düşündüğüm yan, bu işin ardının arkasının kesilmeyecek olması. Ama Lincoln girmeyecekse, bence Aurelio da çıkarılmalı. Orada da oynayabilecek oyuncularımız var sonuç itibarıyla ;;)
aurelio İstiklal Marşı ne zaman okumuş yahu :roll:
en azından merhabayı bilmesi olağanüstü bişey gerçekten bu kadar kısa! sürede öğrenmesi özellikle :icon_biggrin:
_________
yol verildi bi kere ne bu söylentilerin ne de uygulamaların önü kesilcek gibi görünmüyor ne yazıkki.. :icon_confused:
istemezükspor
Emrah abi doğru diyorsun.Bizim oyunculardada sorun var.Adam akıllı bir futbol alt yapısı almış oyuncular kendisini belli ediyor zaten.Benim düşüncem ne zamanki alt yapımız diğer ülkeler gibi üst düzey oldu.O zaman almayalım yabancıları.Ama diğer ülkelerle yarışmak için şu an ihtiyacımız olan bölgelere alınabilir.Günümüz Dünyasının futbolunda işler böyle yürüyor.Zamana uymak lazım.Hem böylece Türk oyuncularda milli takıma girmek için daha çok çaba sarfederler..
Saçmalık...
Hemen milliyetçi kesildiniz.
Aurelio Türk oğlu Türk !
Hayalimdeki Milli takım
_____________________________Buffon_______________ _____________________
____Carlos_____Nesta_____Puyol____Thuram
____Messi___Ronaldinho___Rooney____C.Ronaldo
_______________Etoo______Henry________
Eeee hepsi mevkisinde iyi oyuncular hepside bize lazım..Mahestro gibi yönetirler takımı...Ama bunlar ne Fenerbahçede nede Galatasarayda oynamıyor onun için sorun çıkmaz dimi :0:
Öyle olmaması içinde Türk futbolcular çaba göstersin kardeşim.Malta karşısında berabere kalıyorsak bunda suç futbolculardada var..
Şemsicim suc tamamen Fatih Terim'de Milyonlarca topcumuz var.İçlerinden adam akıllı bir 11 cıkaramıyorsa suç Terimde'dir.
Gidip Galatasaraylı'yım diye Galatasaray'lı oyuncuları iyide olsa olmasada alırsa sonuc normaldir.Bu acıkca net Terim Gs'li oyuncuları acayip kayırıyor.
Şenol Güneş zamanında takımda yabancı oyuncumu vardı ? Nasıl dünya 3.sü olduk?
Bence Teknik Direktörlükte en kolay yönetilcek takımlar Milli Takımlardır !
İstedigini getiriyorsun onlarca topcumuz var ve adam akıllı bir 11 kuramıyosa sonrada yabancılara diz baglıyorsak ben milli takım falan tutmuyorum..
Zaten ben Terim'in hatalı olduğunu biliyorum ama oyuncularda biraz rekabet ortamına girmeleri lazım milli takıma girmek için.Mesela Anelka adam milli takıma girmek için çok çaba sarfetti.Hatta takımını bile değiştirdi.Sonuç ortada.Babalar gibi atıyor gollerini.
Ama dediğin gibi oyuncu seçimleride önemli.
Ruhsuz futbol oynuyor "milli takım", şimdi kıymete mi bindiler ?
Rakip : Malta, Netice : Hüsran
?
''Türk'' Milli Takımı'nın adının değiştirilmesini talep ediyorum.TSL Yabancılar Karması güzel olabilir.Renklerini de Brezilya'ya uyarlarız.Oh mis gibi olur..
Bisi söyleyeyim mi sana ?
Senin zaten Milli takimi destekledigin yok,senin ilk planin Besiktas.Istersin ki bütün futbolcular Besiktastan olsun.Milli takim umrunda degil.Besiktastan sürüyle futbolcu gitsin de ben egolarimi tatmin edeyim diyorsun.Öbür kulüplerden az futbolcu gitsin diyorsun.Yazik vallahi...
Milli takim eger Galatasarayli futbolcular da gitmeden basarili olacaksa insAllah bir daha futbolcumuz cagirilmaz ...
Berk Almanya,Fransa,İtalya böyle mi yapıyorda bizde dediğin gibi yapalım.
Hatta iyi bir stopere böyle bir teklif olsa onuda kabul ederim.Çünkü artık üstlere oynanamamız lazım.
He şunu unutmamak lazım.Teknik direktör değişmeden isterse Kaka gelsin hiç bir şey olmaz..
Valla mı anlayamam mı ? Sebep söylimmi sana..Ama gerek yok senin benim dilimden anlaman imkansız...
Aurelio milli marşımızı biliyor diyorsun..O reklam olmasaydı acaba öğrenecek miydi?..
Burada önemli olan adamın konuştuğu dilse işimiz var demektir..Bugün Lincoln yarın başka bir iyi yabancı futbolcu için bu konuşmalar yapılacak ve yine işin içinden BJK - FB - GS tartışması çıkacak..Bu kafayla işimiz zor..
Kendi seçimi ve Fatih Terim'in seçimidir. Karışamam!
Ben bir yerde okumuştum sadece isim işi sorun olur demişti onu hallederse gelirim demişti.İnşallah halleder ve gelir. :D
Takımı bir oyuncu kurtaracak diye bir kaide yok, bize takımı için ruhu ile oynayan adamlar lazım Mehmet Aurelio'yu herkes gördü, Bu ruh Lincoln'de varmı tartışılır kesin bir fikir sahibi olabilmemiz için bir iki sene daha oynaması lazım Türkiye Liglerinde..
Hatırlatırım Mehmet Aurelio 5 Seneye yakın bir süreçde Türkiye liglerinde oynadı. Lincoln'de oynasın bu kadar kendini göstersin zaten alınır Milli takıma.