03/04 disinda Besiktas'in ligin ilk macini deplasmanda yapip da -ki %90 deplasmanda yapar- kazandigini hatirlamiyorum hic. Devam eder bence gelenek.
Printable View
03/04 disinda Besiktas'in ligin ilk macini deplasmanda yapip da -ki %90 deplasmanda yapar- kazandigini hatirlamiyorum hic. Devam eder bence gelenek.
Beşiktaş bu sezona iyi hazırlandı. Antalyasapor hala takımdaki eksiklerini kapatamadı ve üstüne teknik drektörleri ile yollarını kısa süre önce ayırdı. Hazır olmayan Antalya bu maçta zorlanır ve Beşiktaş'a yenilir diye düşünüyorum.
Beşiktaş iki eksikle gidiyor
Turkcell Süper Lig'de 2008-09 sezonunun ilk haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Tuna Üzümcü ve Mehmet Sedef'in sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacağı açıklandı.
Siyah-beyazlılar, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çalıştı. Isınma hareketleri ve koşunun ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yapan futbolcular, duran top organizasyonlarıyla antrenmanı tamamladı.
Milli takımlarda bulunan Gökhan Zan, Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Emre Özkan, Tello ve Holosko'nun yanı sıra, sol diz iç yan bağlarında esneme bulunan Tuna Üzümcü ve sol arka adalesinde ödem bulunan Mehmet Sedef antrenmana katılmadı.
Tuna ve Mehmet'in tedavilerinin 10 gün süreceği ve Antalyaspor maçında kadroda yer alamayacakları bildirildi.
Turkcell Süper Lig'de 24 Ağustos Pazar günü yapılacak Antalyaspor-Beşiktaş maçında, taraftarlara 10 bin kırmızı-beyaz karanfil dağıtılacağı bildirildi.
Turkcell Süper Lig'in yeni ekiplerinden Antalyaspor, 24 Ağustos Pazar günü evinde yapacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Antalya'daki bir çiçek firması, Beşiktaş maçına gelecek taraftarlara 10 bin kırmızı-beyaz karanfil dağıtma kararı aldı. Firma sahiplerinin, maç günü tüm protokole, futbolculara ve basın mensuplarına da kırmızı ve beyaz renklerde gül vermeyi planladığı bildirildi.
Antalyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Kilit de yaptığı yazılı açıklamada, Antalyaspor için farklı destekler gelmeye devam ettiğini bildirdi.
Yönetim olarak maç günü 5 bin Antalyaspor bayrağı dağıtmayı planladıklarını belirten Kilit, yarın Antalyaspor fotoğraflarıyla süslenmiş bir aracın, Antalyaspor marşını çalarak kentin caddelerini gezeceğini kaydetti.
Kilit, maçtan 1 gün önce ya da maç günü, bayraklarla süslenecek yaklaşık 50 araçlık konvoyun da Antalya sokaklarında gezeceğini bildirdi.
Berabere kaLırız,ManUya çekmişiz onLarda bizim gibi iLk maçLarda kazanamıyor.:D
Maça şurada sayılı günler kaldı hala biletler satışa çıkmış değil.Bu sabah biletixten biletler satışa çıkacak denildi.Gittik yarın gelin dediler.Ben dün gitmedim ama dünde gidilmiş.Cuma gelin demişler.Zaten 675 bilet ayrılmış.Yaptıkları büyük rezalet valla.Antalya yönetimini kınıyorum buradan..
antalya puan alırsa çok büyük bir süpriz olmaz...
zaten son 3-4 sezondur yeni çıkan takımlar ilk maçlarında çok etkili oluyolar...
Bugün gittim biletimi aldım nasıl bir kuyruk nasıl bir kuyruk anlatamam inşallah güzel geçer 3-0 alırız diyorum :)
Beşiktaş bence ilk maçı öyle yada böyle alır.Zaten Antalya çok ama çok talihsiz..
Oyuna hem hakim olur istediği gibi yönlendirir.Fark olmasada rahat bir oyun ile alır maçı
Bu arada pazar günü Antalya için sağanak yağış tahmininde bulunmuş Meteoroloji.Bugünde hava hafiften sinyalleri verdi.Maç saatinde değilde maçtan önce yağarsa güzel olur.Hava serinlemiş olur..
Beşiktaş bu maçı rahat alır diye düşünüyorum açıkçası. Kalite farkı çok yüksek. Yeni transferler uyum sürecini çabuk atlattı.
İçimden bir ses bu maçı son dakika golüyle falan kazanırız diyor :)
Sıkıcı bir maç olur ve Beşiktaş 1-0, 2-0 yener.
2-0 Beşiktaş güle oynaya alır:)
ınsallah lıge guzel bır baslangıc yaparız.
Şöyle saat 21:00'a kadar yağmur yağar sonrada açarsa süper olur.Ama hava bu gün o kadarda sıcak değil kanımca.İnşallah böyle devam eder.
Antalya yönetimide işi abartmış baya yok 50 araçlık konvoy yok anons minibüsü 10 bin karanfil.Ne oluyo lan Şampiyonlar ligi finalimi oynuyon:D:D
Turkcell Süper Lig'e şampiyonluk parolasıyla giren Beşiktaş, sezonu Antalya deplasmanında açacak. Antalyaspor ile Beşiktaş arasında bugün Atatürk Stadı'nda oynanacak maç saat 21.45'te oynanacak ve Lig TV'den canlı yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Bünyamin Gezer yönetecek.
Siyah-beyazlılarda, sakatlıkları süren Tuna ve Emre kadroya alınmazken, Avusturya kampında kavga edip kadro dışı bırakılan, daha sonra da yönetim kurulu tarafından affedilen İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman ise 20 kişilik kadroda yer aldı.
Siyah-beyazlıların Antalya kafilesinde şu futbolcular bulunuyor: Aydın Karabulut, Ali Tandoğan, Bobo, Edouard Cisse, Ekrem Dağ, Holosko, Gökhan Zan, Hakan Arıkan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Korcan Çelikay, Matias Delgado, Mert Nobre, Alvaro Tello, Rüştü Reçber, Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Tomas Sivok, Tomas Zapotocny ve Uğur İnceman.
SAĞLAM: İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, karşılaşmayla ilgili yaptığı açıklamada, Antalyaspor karşısında galip gelerek lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.
Takımın durumunun iyi olduğunu, Tuna ve Emre dışında eksiklerinin bulunmadığını dile getiren Sağlam, ''Takımımızın durumu iyi ve lige hazırız diyebiliriz. Antalya'da ideale yakın bir kadroyla oynayacağız. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Lige iyi başlamamız, perşembe günü UEFA Kupası'nda oynayacağımız rövanş karşılaşması için de önemli'' diye konuştu.
Ertuğrul Sağlam, iyi mücadele ederek ve iyi futbol ortaya koyarak galip gelmek istediklerini ve taraftarlarını bundan sonraki dönem için ümitlendirmeyi arzuladıklarını kaydederken, Antalya'daki sıcak hava için ise, ''Büyük bir takımsak, şampiyonluğun en büyük favorilerinden biriysek dezavantajları bir şekilde bertaraf edip kendi lehimize çevirmek zorundayız'' dedi.
ENGİN: HAZIRIZ
Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin ise her şeyden önce yeni sezonun tüm takımlar için hayırlı olmasını, hakem hataları, sakatlıklar ve kavgaların yaşanmamasını diledi.
Zor bir deplasmana gittiklerini vurgulayan Engin, ''Sıcak bir havanın olması bizim için dezavantaj. Kazanmak istiyoruz, başka bir düşüncemiz yok. Beşiktaş olarak lige hazırız'' şeklinde konuştu.
Antalya'da olay çıktı!
Turkcell Süper Lig'de bu akşam oynanacak Antalyaspor-Beşiktaş maçı öncesinde gruplar halinde dolaşan Antalyaspor taraftarları ile polis arasında arbede yaşandı. Polise taşlarla saldıran Antalyaspor taraftarları, Çevik Kuvvet ekiplerinin müdahalesiyle dağıtıldı.
Ligde bu akşam Antalya'da oynanacak Antalyaspor-Beşiktaş maçı öncesinde Antalyaspor'un taraftar grubu olarak bilinen 07 Gençlik Grubu, Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak tezahüratlar eşliğinde Antalya Atatürk Stadı'na doğru yürüyüşe geçti. Stat arkasındaki Fevzi Çakmak Caddesi üzerine gelen grup bu sırada üzerinde Beşiktaş forması bulunan bir kişiye saldırdı. Olaya müdahale eden polis ekiplerine de taşlarla saldıran taraftar grubuna Çevik Kuvvet ekibi sert bir şekilde müdahale etti. Kısa süreli yaşanan arbededen sonra taraftarlar, grup lideri tarafından sakinleştirilerek uzaklaştırıldı. Polis, stat çevresinde geniş güvenlik önlemi alırken, Beşiktaş taraftarları çember içerisine alınarak misafir takım tribünü önünde bekletiliyor.
24.08.2008Kaynak : İHA
Kendini birşey sanan taraftar grubLarı hemen Beşiktaş a saLdırıyor kendiLerini ön pLana çıkarmak için. Yahu nedir sizin istediğiniz, şan mı ? şöhret mi ? Ün mü ? Derdiniz ne sizin yahu. AdamLara bak ya :D
1 Antalya taraftarının bıçaklandığı ve durumunun ciddi olduğu söyleniyor. Deger mi ?
Sokakta adam Beşiktaş forması iLe dururken öLdüresiye dayak yiyiyor ve oLayLar bu yüzden çıkıyor. Değermi ?
Ben "Değer mi?" derken BJK , ANT ayırımı yapmadım genele söyledim abi. Yanlış anlaşılmasın...
Yok yahu, yaLnış anLamadım. Bende o anLamda söyLemiştim yoksa bir ayrımcıLık düşünmedim. Ama oLayLarı AntaLya tarafı başLatması çok sıkıntı verici. Daha bismiLLah birinci hafta oLanLara bak. Yazık.
Antalya attı. dk 10 Bieniuk ...
Bieniuk düzgün bir vuruş yaptı. Yalnız saha zemini çok kötü.
Umarım Antalyaspor kazanır.
LigTv'ye yazıklar olsun görüntü kalitesi berbat..