Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Antalyaspor

7 15.56%
  • Beşiktaş

34 75.56%
  • Beraberlik

4 8.89%
Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 161 sonuç

Konu: Antalyaspor - Beşiktaş [ TSL 1. Hafta ]

1. Default

03/04 disinda Besiktas'in ligin ilk macini deplasmanda yapip da -ki %90 deplasmanda yapar- kazandigini hatirlamiyorum hic. Devam eder bence gelenek.

Nesil
    2006

Beşiktaş bu sezona iyi hazırlandı. Antalyasapor hala takımdaki eksiklerini kapatamadı ve üstüne teknik drektörleri ile yollarını kısa süre önce ayırdı. Hazır olmayan Antalya bu maçta zorlanır ve Beşiktaş'a yenilir diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Beşiktaş iki eksikle gidiyor

Turkcell Süper Lig'de 2008-09 sezonunun ilk haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Tuna Üzümcü ve Mehmet Sedef'in sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacağı açıklandı.

Siyah-beyazlılar, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çalıştı. Isınma hareketleri ve koşunun ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yapan futbolcular, duran top organizasyonlarıyla antrenmanı tamamladı.

Milli takımlarda bulunan Gökhan Zan, Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Emre Özkan, Tello ve Holosko'nun yanı sıra, sol diz iç yan bağlarında esneme bulunan Tuna Üzümcü ve sol arka adalesinde ödem bulunan Mehmet Sedef antrenmana katılmadı.

Tuna ve Mehmet'in tedavilerinin 10 gün süreceği ve Antalyaspor maçında kadroda yer alamayacakları bildirildi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Turkcell Süper Lig'de 24 Ağustos Pazar günü yapılacak Antalyaspor-Beşiktaş maçında, taraftarlara 10 bin kırmızı-beyaz karanfil dağıtılacağı bildirildi.

Turkcell Süper Lig'in yeni ekiplerinden Antalyaspor, 24 Ağustos Pazar günü evinde yapacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Antalya'daki bir çiçek firması, Beşiktaş maçına gelecek taraftarlara 10 bin kırmızı-beyaz karanfil dağıtma kararı aldı. Firma sahiplerinin, maç günü tüm protokole, futbolculara ve basın mensuplarına da kırmızı ve beyaz renklerde gül vermeyi planladığı bildirildi.

Antalyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Kilit de yaptığı yazılı açıklamada, Antalyaspor için farklı destekler gelmeye devam ettiğini bildirdi.

Yönetim olarak maç günü 5 bin Antalyaspor bayrağı dağıtmayı planladıklarını belirten Kilit, yarın Antalyaspor fotoğraflarıyla süslenmiş bir aracın, Antalyaspor marşını çalarak kentin caddelerini gezeceğini kaydetti.

Kilit, maçtan 1 gün önce ya da maç günü, bayraklarla süslenecek yaklaşık 50 araçlık konvoyun da Antalya sokaklarında gezeceğini bildirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Berabere kaLırız,ManUya çekmişiz onLarda bizim gibi iLk maçLarda kazanamıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maça şurada sayılı günler kaldı hala biletler satışa çıkmış değil.Bu sabah biletixten biletler satışa çıkacak denildi.Gittik yarın gelin dediler.Ben dün gitmedim ama dünde gidilmiş.Cuma gelin demişler.Zaten 675 bilet ayrılmış.Yaptıkları büyük rezalet valla.Antalya yönetimini kınıyorum buradan..
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

antalya puan alırsa çok büyük bir süpriz olmaz...
    zaten son 3-4 sezondur yeni çıkan takımlar ilk maçlarında çok etkili oluyolar...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Bugün gittim biletimi aldım nasıl bir kuyruk nasıl bir kuyruk anlatamam inşallah güzel geçer 3-0 alırız diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Bugün gittim biletimi aldım nasıl bir kuyruk nasıl bir kuyruk anlatamam inşallah güzel geçer 3-0 alırız diyorum
    Evet yahu çok uzun bir sıra vardı.9'da gittim 14'de anca bileti alabildim.Zaten Beşiktaş tribününe biletler tükenmişti.Açık tribünden almak zorunda kaldım bende..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Beşiktaş bence ilk maçı öyle yada böyle alır.Zaten Antalya çok ama çok talihsiz..

Oyuna hem hakim olur istediği gibi yönlendirir.Fark olmasada rahat bir oyun ile alır maçı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu arada pazar günü Antalya için sağanak yağış tahmininde bulunmuş Meteoroloji.Bugünde hava hafiften sinyalleri verdi.Maç saatinde değilde maçtan önce yağarsa güzel olur.Hava serinlemiş olur..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş bu maçı rahat alır diye düşünüyorum açıkçası. Kalite farkı çok yüksek. Yeni transferler uyum sürecini çabuk atlattı.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İçimden bir ses bu maçı son dakika golüyle falan kazanırız diyor

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Sıkıcı bir maç olur ve Beşiktaş 1-0, 2-0 yener.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Beşiktaş bu maçı rahat alır .
    bu olayı ne zaman gördün hocam bize de haber verseydin.
    Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    İçimden bir ses bu maçı son dakika golüyle falan kazanırız diyor
    her zamanki gibi.
    Quote Originally Posted by Omer-faruk-14 View Post
    Sıkıcı bir maç olur ve Beşiktaş 1-0, 2-0 yener.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2-0 Beşiktaş güle oynaya alır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ınsallah lıge guzel bır baslangıc yaparız.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bu arada pazar günü Antalya için sağanak yağış tahmininde bulunmuş Meteoroloji.Bugünde hava hafiften sinyalleri verdi.Maç saatinde değilde maçtan önce yağarsa güzel olur.Hava serinlemiş olur..
    Şöyle saat 21:00'a kadar yağmur yağar sonrada açarsa süper olur.Ama hava bu gün o kadarda sıcak değil kanımca.İnşallah böyle devam eder.

Antalya yönetimide işi abartmış baya yok 50 araçlık konvoy yok anons minibüsü 10 bin karanfil.Ne oluyo lan Şampiyonlar ligi finalimi oynuyon

sakary Ali Misafir

Turkcell Süper Lig'e şampiyonluk parolasıyla giren Beşiktaş, sezonu Antalya deplasmanında açacak. Antalyaspor ile Beşiktaş arasında bugün Atatürk Stadı'nda oynanacak maç saat 21.45'te oynanacak ve Lig TV'den canlı yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Bünyamin Gezer yönetecek.

Siyah-beyazlılarda, sakatlıkları süren Tuna ve Emre kadroya alınmazken, Avusturya kampında kavga edip kadro dışı bırakılan, daha sonra da yönetim kurulu tarafından affedilen İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman ise 20 kişilik kadroda yer aldı.

Siyah-beyazlıların Antalya kafilesinde şu futbolcular bulunuyor: Aydın Karabulut, Ali Tandoğan, Bobo, Edouard Cisse, Ekrem Dağ, Holosko, Gökhan Zan, Hakan Arıkan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Korcan Çelikay, Matias Delgado, Mert Nobre, Alvaro Tello, Rüştü Reçber, Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Tomas Sivok, Tomas Zapotocny ve Uğur İnceman.

SAĞLAM: İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ
    Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, karşılaşmayla ilgili yaptığı açıklamada, Antalyaspor karşısında galip gelerek lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Takımın durumunun iyi olduğunu, Tuna ve Emre dışında eksiklerinin bulunmadığını dile getiren Sağlam, ''Takımımızın durumu iyi ve lige hazırız diyebiliriz. Antalya'da ideale yakın bir kadroyla oynayacağız. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Lige iyi başlamamız, perşembe günü UEFA Kupası'nda oynayacağımız rövanş karşılaşması için de önemli'' diye konuştu.

Ertuğrul Sağlam, iyi mücadele ederek ve iyi futbol ortaya koyarak galip gelmek istediklerini ve taraftarlarını bundan sonraki dönem için ümitlendirmeyi arzuladıklarını kaydederken, Antalya'daki sıcak hava için ise, ''Büyük bir takımsak, şampiyonluğun en büyük favorilerinden biriysek dezavantajları bir şekilde bertaraf edip kendi lehimize çevirmek zorundayız'' dedi.

ENGİN: HAZIRIZ
    Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin ise her şeyden önce yeni sezonun tüm takımlar için hayırlı olmasını, hakem hataları, sakatlıklar ve kavgaların yaşanmamasını diledi.

Zor bir deplasmana gittiklerini vurgulayan Engin, ''Sıcak bir havanın olması bizim için dezavantaj. Kazanmak istiyoruz, başka bir düşüncemiz yok. Beşiktaş olarak lige hazırız'' şeklinde konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Şöyle saat 21:00'a kadar yağmur yağar sonrada açarsa süper olur.Ama hava bu gün o kadarda sıcak değil kanımca.İnşallah böyle devam eder.

Antalya yönetimide işi abartmış baya yok 50 araçlık konvoy yok anons minibüsü 10 bin karanfil.Ne oluyo lan Şampiyonlar ligi finalimi oynuyon
    Adamlar baya ciddiye aldılar bu işi valla.Özellikle taraftarları..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Antalya'da olay çıktı!

Turkcell Süper Lig'de bu akşam oynanacak Antalyaspor-Beşiktaş maçı öncesinde gruplar halinde dolaşan Antalyaspor taraftarları ile polis arasında arbede yaşandı. Polise taşlarla saldıran Antalyaspor taraftarları, Çevik Kuvvet ekiplerinin müdahalesiyle dağıtıldı.
    Ligde bu akşam Antalya'da oynanacak Antalyaspor-Beşiktaş maçı öncesinde Antalyaspor'un taraftar grubu olarak bilinen 07 Gençlik Grubu, Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak tezahüratlar eşliğinde Antalya Atatürk Stadı'na doğru yürüyüşe geçti. Stat arkasındaki Fevzi Çakmak Caddesi üzerine gelen grup bu sırada üzerinde Beşiktaş forması bulunan bir kişiye saldırdı. Olaya müdahale eden polis ekiplerine de taşlarla saldıran taraftar grubuna Çevik Kuvvet ekibi sert bir şekilde müdahale etti. Kısa süreli yaşanan arbededen sonra taraftarlar, grup lideri tarafından sakinleştirilerek uzaklaştırıldı. Polis, stat çevresinde geniş güvenlik önlemi alırken, Beşiktaş taraftarları çember içerisine alınarak misafir takım tribünü önünde bekletiliyor.

24.08.2008
    Kaynak : İHA

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kendini birşey sanan taraftar grubLarı hemen Beşiktaş a saLdırıyor kendiLerini ön pLana çıkarmak için. Yahu nedir sizin istediğiniz, şan mı ? şöhret mi ? Ün mü ? Derdiniz ne sizin yahu. AdamLara bak ya
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

1 Antalya taraftarının bıçaklandığı ve durumunun ciddi olduğu söyleniyor. Deger mi ?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sokakta adam Beşiktaş forması iLe dururken öLdüresiye dayak yiyiyor ve oLayLar bu yüzden çıkıyor. Değermi ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben "Değer mi?" derken BJK , ANT ayırımı yapmadım genele söyledim abi. Yanlış anlaşılmasın...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yok yahu, yaLnış anLamadım. Bende o anLamda söyLemiştim yoksa bir ayrımcıLık düşünmedim. Ama oLayLarı AntaLya tarafı başLatması çok sıkıntı verici. Daha bismiLLah birinci hafta oLanLara bak. Yazık.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Antalya attı. dk 10 Bieniuk ...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bieniuk düzgün bir vuruş yaptı. Yalnız saha zemini çok kötü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım Antalyaspor kazanır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

LigTv'ye yazıklar olsun görüntü kalitesi berbat..

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri