Yazık yaa.
62.dk'da Cale 'yi atmıyor oyundan 2.sarıyı vererek üstüne bir de Tayfun'a sarı.64'de de Cale oyundan kaçırılır gibi alınıyor.
Komedya...
Printable View
Yazık yaa.
62.dk'da Cale 'yi atmıyor oyundan 2.sarıyı vererek üstüne bir de Tayfun'a sarı.64'de de Cale oyundan kaçırılır gibi alınıyor.
Komedya...
World.Hollow ve thehell61. Sizlere uyarı cezası verildi, eğer bu tutumunuzu devam ettirirseniz okur grubu olmak durumunda kalacaksınız.
Hakem Fırat Aydınus maçı bitiren düdüğü çalıyor.Trabzonspor kendi evinde karşılaşmayı 2-1 kazanıyor ve ligde puanını 34'e yükseltiyor.
Yine hakem yönetimi acısından berbat bir mac. Ts yi 11 kişi tutmak için cabalayan Fırat Aydınus aynı tutumu esese göster( e)medi. İlk hatada attı. Tartışmalı ve komik bir penaltı. Yattara'nın ortasında rakibin eline carpan bir top penaltı verilebilirdi.
Trabzon bu oyunla anca sahasında kazanır. Deplasmanda cok zorlanır. Gökhan'ı oyunundan dolayı kutlarım. Organize olmayan 2 pozisyonda da kişisel becerisiyle takımını kurtardı...
Orda top eline çarpmıyor;)
Ertuğrul Bülent'in ayağına Gökhan yanlışlıkla vurmuş
hakem kötüydü; Cale'yi 2.sarıdan atması gerekirdi. Ama bazı pozisyonlarda avantaj kuralını çok iyi kullandı.
Barış Memiş'i çok iyi gördüm çok hareket getirdi oyuna ve takımına, çektiği şutta güzeldi(ayrıca Gökhan Ünal'a "Gökhan abi" demesi şahsen hoşuma gitti :))
Yattara'yı 75 gibi çıkarıp yerine Isaac'i alsaydı daha etkili olabilirdi TS ama almadı Ersun Yanal..
Ayrıca Gökhan ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu bu maçta kanıtlamış oldu.
Ben el diye gördüm yanılmış olabilirim. Tekrarını kacırdım cünkü.
Cale atılmalıydı
tayfunun ilk sarı kartı haksızdı
Penaltıyı söylemiyorum zaten yorumsuz..
Yanlış anlaşılmasın hakemleri eleştiriz yetersiz deriz yanlış karar aldı deriz..
Ama 'bizi şampiyon yapmıyacaklar,istanbul takımlarına fenerbahçeye,galatasaraya torpil geçiyor demedik..
Kimse inkar etmesin ts arkadaşlar resmen bunu söylediler..
Ki başkanları söylüyor taraftar çok mu? :)
Hatta seyirciyide gaza getiriyor..
Şimdi kim diyebilecek hakem sayesinde lider olduk?
Ne diyebilecek sadri şener?siyah balon atan taraftarlar..?
Bence hakemleri etkileyecek biri varsa oda trabzonspordur şuanda 3 büyükler değil..
Maçla konuşmak isterdim ama maçın önüne geçen çok olay vardı..
Herşeye rağmen tebrik ediyorum Trabzonsporu..
Tebrikler Trabzonspor, liderliği aldılar yine..
geçen hafta hıc kımse haksız aldı 3 puanı Bursa demezken bu hafta herkes bı anda hakemler hatalıydı demeye baslamıs ılgınc
Eskişehir'e yazık oldu .Üzüldüm açıkcası...Şimdi Trabzbonlu arkadaşlardan Objektif yorumlar bekliyorum.
Hayır abi yanlışın var. Gecen hafta kimse Bursa hakkı ile aldı demiyordu. Gecen hafta Ts li arkadaslar hakem hataları sadece istanbul takımları lehine oluyr dedi. Buna karsılık tartışmalar olmuştu. Yoksa kimse Sercanın 23456 metreden attıgı ofsayt golüne nizami diyecek kadar futbol cahili değil :)
Futbol'un, Turkiye'de sadece futbol olmadigini bir defa daha gorduk..
Colman'in yumruguna direk kirmizi,
Cale'nin ikinci sarisi atlandi.
Penalti yaratildi demeyecegim cunku o pozisyonlarin bence zaten calinmasi gerekir ama hemen hemen kimse calmaz.
Bursa'da Trabzonspor'un kaybettigi 1 puan, kendisine 3 puan olarak geri dondu...
Neden mi? Hafta ici soylendigi, yuruyusler duzenlendigi icin..
Sahadaki futbol mu? Iki takim da futbol falan oynamadi. Bir tarafta topa hakim olmayanlar, diger tarafta topa hic hakim olmayanlar. Atletizm ve gures musabakalari duzenlenseydi belki de daha cok ilgi cekerdi...
Sahaya yabancı madde atılıp hele hele birinin bacagı darbe almıssa.Tff'nin verecegi saha kapatma kaç maç olucak bakalım onu merakla bekliyorum.
Alicanfmfan; eğer böyle bir ceza verirlirse.
fena olur :D
yapma gözünü seveyim ya.
iç savaş çıkar :D
Yaralanma olayını birisi açıklasa ya. İzleyemedim maçı.
Eses 1-0 öndeyken bir kac oyuncu yatmaya baslamıştı. Bülent tsli oyuncunun müdahelesiyle yerde kaldı. Sert bir hareketti tedavi gerekiyordu doğal olarak. TS taraftarı da bu sık sık yatmalardan sinirlenmiş olacak sahaya bi cisim attı. Bülentin bacagı yarılmış sanırım. tam net görememekle birlikte bacagının kanadıgını gördüm. Zaten oyuna da devam edemedi, Poljak girdi yerine.
Ben böyle gördüm.
En az 3 maç diyorum...
artık trabzonun her konusunda olay çıkıyor. gına geldi. başta "akıllı olun" diye bizi uyaran world.hollow dahil olmak üzere diğer herkesten rica ediyorum.
yorum yapacaksanız at gözlüğünüzü, fanatikliliğinizi bir kenara bırakarak yorum yapın. hakkınızı arayacaksanız da başkalarının laflarına gaza gelmeden aramaya çalışın. kurunun yanında yaş yanmasın.
İstanbul'cu , anti Anadolucu hakemler, maçı Trabzon'a verdiler.Tebrikler...
Fırat da tehditlerden çok korkmuş olsa gerek.Sadri Şener'in balans ayarına yorum bile yapamıyorum zaten.Ts'a verilmeyen 2 kırmızı, rakibe verilen ucuz kırmızı, gol olmasa bile saçma bir penaltı...
En fazla 7.000 para cezası verirler 3 hafta önce de Sakarya-Altay maçında Altaylı oyuncunun eline çakı gelmişti ve eli kesilmişti + 2 taraftar sahaya inmişti ve sandalyeler atılmıştı buna rağmen 7.000 para cezası gelmişti Sakarya'ya.
Gökhan Ünal ile Bülent Ertuğrul Eskişehir kalesinin sağ tarafında korner direği ile ceza sahasına yakın bir yerdeydiler. Bülent topu kaptı çizgiye doğru ilerledi ve ileri vurdu. Sanırım Gökhan orada Bülent'in topu ileri atmasını engellemek için ayağını uzattı. Topa vuraraken doğal olarak ayağını sallamış olan Bülent'i ayağına Gökhan'ın ayakkabısın altı geldi. Ve Sol ve ya sağ tam bilmiyorum bacağının dizinden aşağısı bölümü full yırtıldı. Kan-et karışımı şeyler gördük :icon_frown: Bülent biraz sonra yattı yere çünkü hareketin sıcaklığı ile hissetmedi. Bir de Emre açıklamış bir madde geldi sahaya ama ondan mı oldu anlamadım ben?
Erman Toroğlu ; Siyah balonların atıldığı anı gösterirken Maraton'da siyah balonu bırak sarı balona dönelim diyerek bence haftanın lafını etti :)
Tam bir fiyasko maç oldu Fırat Aydınus açısından.
Edmınım sizi buralarda görmek ne güzel. Aynı duyarlılığı geçen hafta Bursa maçında 90+1 de 1.05 cm lik ofsayttan yediğimiz gol sonucu Liderlikten indiğimizde de 1-2 yorumunuzu görebilseydik keşke.
Ayrıca şu maçta 3 puanı bize getiren gollerde hakemin ne katkısı var allahaşkına ? Elle mi attık ? 1.5 metre ofsayttan gol mü attık ? E sizler böyle yaparsanız diğer üyeler de saldırmaya yer arar.
Hakemin verdiği penaltı penaltı değil dedik üstelik ilk yarının sonucunda. Geçen hafta %100 ofsayttan gol yedik burda ağlamayın dediler bize üstelik çoğu kişi de helal olsun Bursa , gol goldür ofsayt mofsayt beni ilgilendirmez gibisinden laflar etti tabi yine sizleri göremedik.
Neyse buranın admini bile Bursa'da kaybedilen 1 puan , Trabzonspor'a 3 puan olarak döndü diyebiliyorsa daha yazmaya gerek yok.
Yürüyüşler düzenlendiği için fln fln diyorsun da 3-4 sene önce 25 bin kişi yürüdü de noldu , hiç.. Tff ya da Mhk Bursa maçı sonrası evet Trabzonspor maçında hakem hatası vardır diyerek açıklama yapmadı , yapmamakla kalmayarak Sadri Şener dsiplin kuruluna sevk edildi , üstelik hiçbir tehdit içeren msj da vermedi.
Attığımız 2 gol Gökhan'ın kişisel becerisi ve buna rağmen 3 puanı verdiler diyorsunuz ya hepinize helal olsun.
Geçen hafta o kadar karalayıcı yorumlarla uraşdım ama yok artık sizin gibi bir adminin bile bu tarz yorumundan sonra ne foruma girerim ne de artık bişeyler yazarım. Ha benim yazıp yazmamam da çok önemli değil bunu da diyebilirsiniz.
Herşey gönlünüzce olsun artık.
Eskişehirn çok hakkı yedildi maçta ts yönetimi bir haftadır hakemlerde hakemler diye diye gözünü korkutmuşlar hakemin diyecek söz yok süperligin hali
Balans ayarıdır Balans ;)