Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

7 46.67%
  • Eskişehirspor

3 20.00%
  • Beraberlik

5 33.33%
1 ile 30 arası toplam 126 sonuç

Konu: Trabzonspor - Eskişehirspor [ TSL 16. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2003

Futbol'un, Turkiye'de sadece futbol olmadigini bir defa daha gorduk..

Colman'in yumruguna direk kirmizi,
    Cale'nin ikinci sarisi atlandi.
    Penalti yaratildi demeyecegim cunku o pozisyonlarin bence zaten calinmasi gerekir ama hemen hemen kimse calmaz.

Bursa'da Trabzonspor'un kaybettigi 1 puan, kendisine 3 puan olarak geri dondu...

Neden mi? Hafta ici soylendigi, yuruyusler duzenlendigi icin..

Sahadaki futbol mu? Iki takim da futbol falan oynamadi. Bir tarafta topa hakim olmayanlar, diger tarafta topa hic hakim olmayanlar. Atletizm ve gures musabakalari duzenlenseydi belki de daha cok ilgi cekerdi...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Penalti yaratildi demeyecegim cunku o pozisyonlarin bence zaten calinmasi gerekir ama hemen hemen kimse calmaz.

Bursa'da Trabzonspor'un kaybettigi 1 puan, kendisine 3 puan olarak geri dondu...

Sahadaki futbol mu? Iki takim da futbol falan oynamadi. Bir tarafta topa hakim olmayanlar, diger tarafta topa hic hakim olmayanlar. Atletizm ve gures musabakalari duzenlenseydi belki de daha cok ilgi cekerdi...

Edmınım sizi buralarda görmek ne güzel. Aynı duyarlılığı geçen hafta Bursa maçında 90+1 de 1.05 cm lik ofsayttan yediğimiz gol sonucu Liderlikten indiğimizde de 1-2 yorumunuzu görebilseydik keşke.

Ayrıca şu maçta 3 puanı bize getiren gollerde hakemin ne katkısı var allahaşkına ? Elle mi attık ? 1.5 metre ofsayttan gol mü attık ? E sizler böyle yaparsanız diğer üyeler de saldırmaya yer arar.

Hakemin verdiği penaltı penaltı değil dedik üstelik ilk yarının sonucunda. Geçen hafta %100 ofsayttan gol yedik burda ağlamayın dediler bize üstelik çoğu kişi de helal olsun Bursa , gol goldür ofsayt mofsayt beni ilgilendirmez gibisinden laflar etti tabi yine sizleri göremedik.

Neyse buranın admini bile Bursa'da kaybedilen 1 puan , Trabzonspor'a 3 puan olarak döndü diyebiliyorsa daha yazmaya gerek yok.

Yürüyüşler düzenlendiği için fln fln diyorsun da 3-4 sene önce 25 bin kişi yürüdü de noldu , hiç.. Tff ya da Mhk Bursa maçı sonrası evet Trabzonspor maçında hakem hatası vardır diyerek açıklama yapmadı , yapmamakla kalmayarak Sadri Şener dsiplin kuruluna sevk edildi , üstelik hiçbir tehdit içeren msj da vermedi.

Attığımız 2 gol Gökhan'ın kişisel becerisi ve buna rağmen 3 puanı verdiler diyorsunuz ya hepinize helal olsun.

Geçen hafta o kadar karalayıcı yorumlarla uraşdım ama yok artık sizin gibi bir adminin bile bu tarz yorumundan sonra ne foruma girerim ne de artık bişeyler yazarım. Ha benim yazıp yazmamam da çok önemli değil bunu da diyebilirsiniz.

Herşey gönlünüzce olsun artık.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Edmınım sizi buralarda görmek ne güzel. Aynı duyarlılığı geçen hafta Bursa maçında 90+1 de 1.05 cm lik ofsayttan yediğimiz gol sonucu Liderlikten indiğimizde de 1-2 yorumunuzu görebilseydik keşke.

Ayrıca şu maçta 3 puanı bize getiren gollerde hakemin ne katkısı var allahaşkına ? Elle mi attık ? 1.5 metre ofsayttan gol mü attık ? E sizler böyle yaparsanız diğer üyeler de saldırmaya yer arar.

Hakemin verdiği penaltı penaltı değil dedik üstelik ilk yarının sonucunda. Geçen hafta %100 ofsayttan gol yedik burda ağlamayın dediler bize üstelik çoğu kişi de helal olsun Bursa , gol goldür ofsayt mofsayt beni ilgilendirmez gibisinden laflar etti tabi yine sizleri göremedik.

Neyse buranın admini bile Bursa'da kaybedilen 1 puan , Trabzonspor'a 3 puan olarak döndü diyebiliyorsa daha yazmaya gerek yok.

Yürüyüşler düzenlendiği için fln fln diyorsun da 3-4 sene önce 25 bin kişi yürüdü de noldu , hiç.. Tff ya da Mhk Bursa maçı sonrası evet Trabzonspor maçında hakem hatası vardır diyerek açıklama yapmadı , yapmamakla kalmayarak Sadri Şener dsiplin kuruluna sevk edildi , üstelik hiçbir tehdit içeren msj da vermedi.

Attığımız 2 gol Gökhan'ın kişisel becerisi ve buna rağmen 3 puanı verdiler diyorsunuz ya hepinize helal olsun.

Geçen hafta o kadar karalayıcı yorumlarla uraşdım ama yok artık sizin gibi bir adminin bile bu tarz yorumundan sonra ne foruma girerim ne de artık bişeyler yazarım. Ha benim yazıp yazmamam da çok önemli değil bunu da diyebilirsiniz.

Ömer abi'ye taraflı dedin ya pes diyorum

Nesil
    2003

Ofsayt iste, bunun yorumu mu olur? Siz kendinizi iyi hissedin diye mi yorum yapmam gerekirdi? Ofsayt oldugunu bilmeniz, rahatlika gormeniz yeterli degil mi?

Gecen hafta ofsayt olan pozisyon verilse mac buyuk ihtimalle 1-1 bitecek, Trabzonspor 1 puan alacak.

Bu hafta olanlar gorulse mac en iyi ihtimalle berabere bitecek ve Trabzonspor 1 puan alacak.

Ama ne oldu.. iki haftada toplam Trabzonspor puani 3..

Yani en iyimser ihtimalle 1 puan, kotumser ihtimalle ise 2 puan fazlasi var.

Guya hakem adalet dagitti. Bu aglayan Trabzonspor taraftarinin agizina bal calmaktan baska bir sey degil. Kandiriliyorsunuz, dolandiriliyorsunuz..

Gecen hafta maci Trabzonspor kongre uyesi olan bir dostum ile beraber izledim. Senin kadar yaygara yapmadi mac konusunda. Yazik oldu dedi cikti isin icinden.

Macta hata olabilir. Beni deli eden macta olmus hatayi temizleme ihtiyaci. Adalet dagitma ihtiyaci. Gecen hafta olanin tek bir adaleti olur. Hatayi yapan yardimci hakemin hakemlik hayati biter. Trabzonspor'a da bir adet ozur mektubu yollanir, kaybedilen bir puanin ustune Trabzonspor soguk su icer. Yeni haftaya, sifirdan, onceki haftalarda olanlari dusunmeden sahaya cikmasi istenen bir hakem atanir. Olan hatayi duzeltmek amaci ile maca cikilmaz.

Ama bunun yerine hayati kayacak olan Firat Aydinus, ve haksiz 1 veya 2 puan alan Trabzonspor.. Tabii bir de Eskisehirspor'dan calinan puanlar.

Bu mu adalet?

Diger uyeler mi? Ben saygisizlik mi ettim? Insanlarin gozunu bir seye acmaya mi calistim? Lehimizde durumsa one cikart. Aleyhimizde durumsa halinin altina supur mu olmali?

TFF hakem hatasidir diye aciklama yapmadi diye, bu macta olanlar hakli mi oldu? Bir onceki macta olanlar olmasa, bu maci da gecer giderdim. Hakem hazir degilmis, hata yapmis olabilir derdim. Ama dun hakem maalesef hata yapmadi. Hakem hata yapmaya zorlandi. Butun sistem tarafindan zorlandi. Iste bu nedenle ilk yazdigim cumle Turkiye'de futbol sadece futbol degil diyor. Anlayana.
    Last edited by perpetua : 21.Aralık.2008 at 08:07

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ömer abi şimd snaa sorarım Gökhana o gollerı hakem veya bı baska tff yonetıcımı ttırdı.dıyelımkı kırmızıyı verdıler onlara o kırmızıda golden sora oldu

penaltı verılmesede olurdu nıtekım atamadı da bız yıne o penaltıdan veya elle atılan veya ofsayttan olan bı golle almadık 3 puanı gökhan kendı becerılerını kullanıp 2 guzel gol attı.

Tayfuna verılen karta gelırsek hakeme ıtraz ettı sarı degıl dıyolar hakeme ıtraz benım bıldıgım sarı sora arakadan vurdu ındırdı oda sarı ve soncuta krmızı.Caleye verılmeyen dedınız tamam ondada hatalı olsun

yürüme konusuna gelınce adamalr ole yüssüz ki acıklama yapıp bızım baskanımıza saygısız dıyorlar kabul bıle etmıyolar hata oldugunu sora açıklama yapınca ustune hem para cezası hemde başkanı PFDK denen kuruma sevkedıyorlar.

Bnede Emraha katılıyorum harbıden sen boyle yaparrsan başkası ne yapmasın kı abı neyse ıyı asksamalr hepınıze bu bolume daha hıc gırmem valla bende her lafımız olay oluyor.

Nesil
    2006

Neden?

Trabzonspor'un bir sonraki rakibi Fenerbahçe, bu iki isim kırmızı kart görse Trabzon o maçta eksik kadro ile çıkacak. Sonra Sadri Şener, balans ayarı diyecek. Hakemlerin bütün ayarları tekrar bozulacak...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Trabzonspor'lu oyuncuların şampiyonluğu ne kadar istediğidir. Maç sonunda sadece Eskişehir galibiyetinden sonra şampiyonluğu geitren üç puanı elde etmiş kadar sevinmeleridir. İsteyerek oynuyorlar ve kazanıyorlar. Tebrikler...

Bu arada penaltı atışı tekrar edilmeliydi. Yattara daha topa vurmadan, Es Es'li oyuncu Yattara'nın yanına kadar geldi.
    Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Neden?

Trabzonspor'un bir sonraki rakibi Fenerbahçe, bu iki isim kırmızı kart görse Trabzon o maçta eksik kadro ile çıkacak. Sonra Sadri Şener, balans ayarı diyecek. Hakemlerin bütün ayarları tekrar bozulacak...

Senaryon da baya güzelmiş. Oysa ki yukarıdaki ilk yorumundan sonra heleşükür tarafsız birini görebildik demiştim. Yanılmışım.

Nesil
    2006

Benim anlamadığım, Trabzon taraftarı Fenerbahçe'ye yüklenmiş. Sanki Denizlispor maçında sayılmayan iki golümüz ve Antalyaspor maçında verilmeyen penaltımız hemen unutuluyor keşke onun içinde pankart açsalardı Trabzon taraftarıda bizim hakkımızıda savunsaydı. Konyaspor'un hakkını savunmayı biliyorlar...

Senaryon da baya güzelmiş. Oysa ki yukarıdaki ilk yorumundan sonra heleşükür tarafsız birini görebildik demiştim. Yanılmışım.
    İki yorumumda arkasındayım. İlk yorumda Trabzonlu oyuncuların isteğinden v hakemin yaptığı yanlıştan bahsettim. İkinci yorumumda ise gene hakem hatasından bahsettim. Türkiye'de böyle hakemler olduğu sürece insanın aklına ne yazıkki ki ikinci yorum gelebiliyor. Ama şu var arada Türkiye Kupası maçları olduğundan kart görselerdi Fenerbahçe maçında cezalı olmayacaklardı. Bu nedenle yanlış yorumdan dolayı özür dilerim.

Mesaj Yetkileri