Yaralanma olayını birisi açıklasa ya. İzleyemedim maçı.
Trabzonspor
Eskişehirspor
Beraberlik
Yaralanma olayını birisi açıklasa ya. İzleyemedim maçı.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Eses 1-0 öndeyken bir kac oyuncu yatmaya baslamıştı. Bülent tsli oyuncunun müdahelesiyle yerde kaldı. Sert bir hareketti tedavi gerekiyordu doğal olarak. TS taraftarı da bu sık sık yatmalardan sinirlenmiş olacak sahaya bi cisim attı. Bülentin bacagı yarılmış sanırım. tam net görememekle birlikte bacagının kanadıgını gördüm. Zaten oyuna da devam edemedi, Poljak girdi yerine.
Ben böyle gördüm.
Gökhan Ünal ile Bülent Ertuğrul Eskişehir kalesinin sağ tarafında korner direği ile ceza sahasına yakın bir yerdeydiler. Bülent topu kaptı çizgiye doğru ilerledi ve ileri vurdu. Sanırım Gökhan orada Bülent'in topu ileri atmasını engellemek için ayağını uzattı. Topa vuraraken doğal olarak ayağını sallamış olan Bülent'i ayağına Gökhan'ın ayakkabısın altı geldi. Ve Sol ve ya sağ tam bilmiyorum bacağının dizinden aşağısı bölümü full yırtıldı. Kan-et karışımı şeyler gördükBülent biraz sonra yattı yere çünkü hareketin sıcaklığı ile hissetmedi. Bir de Emre açıklamış bir madde geldi sahaya ama ondan mı oldu anlamadım ben?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.