Açıklama yapmadı ama seçime katılacak maalesef.
Printable View
Şu adamın arabası kongreye giderken yoLda feLan kaza yapsada, kongreye yetişemese feLan oLmazmı. Yokmu aramızda bu suikastı ayarLayacak bir deLikanLı :)
Abi ağca içerden çıktı http://forum.forzabesiktas.com/image...es/icon_hi.gif
Papa için onca yıL yattı. Birde Beşiktaş taraftarı için yatıversin. :D
Murat Aksu seçimi kazanacağı yönünde çok emin konuşuyor.Bir umut bekliyoruz 31 Ocak'ı.İnşallah üzülmeyiz seçim sonucunda..
hadi yıldırım demirören bastır alırsın sen :n:
Kongre üyesi tanıdığım yok ama seçimi bizzat ben organize ediyorum. :D İçimden geçeni söylüyorum yoksa bir dayanağım yok yani ama hem Murat Aksu tarafındaki siyasete yakınlık, hem bu tarafta Yıldırım Demirören. Bana Yıldırım Demirören daha yakın geliyor.
kasmayın gençler kendinizi demirören hep başkan :n:
İki adayın da Beşiktaş'ı bir adım ileri götüreceğini sanmıyorum :)
Murat Aksu konuşmasıyla, duruşuyla, projeleriyle, kendinden emin tavırlarıyla, kültürüyle Beşiktaş Başkanlığına yakışacak bir adam.Dualarımız kendisiyle, kurtaracak inşAllah bizi bu virüsten...
Murat Aksu yönetimdeyken Nobre'ye jet vatandaşlık çıkmıştı, Bakanlar Kurulu'ndan gerekli izinler hemen imzalanıp. Başkan olursa, siyasete yakın olması sebebiyle abartmayı seven ülkemizde yaptığı işler çok spekülasyon doğurur, reyting peşinde koşan medya da bunu kullanır, seçilirse bu şekilde camia yıpranabilir. Gerçi Yıldırım Demirören'in yıprattığından daha fazlası olmaz herhalde.:p
Yıldırım Demirören'le değil bir adım ileri gitmek kilometrelerce geri gitmeyeceğimiz şüpheli.Şüpheli de değil aslında.Ancak Murat Aksu öyle değil.Sanırım isminden dolayı böyle bir zanda bulunuyorsun ama adaylığını koyduğundan beri biraz takip etseydin eminim böyle düşünmezdin.
Demirören kazanır bencede. Bir ağca operasyonu oLursa biLemicem tabi. :D
Murat Aksu şu an Tv8'de konuşuyor.Seyredip kendisi,aday listesi ve projeleri hakkında fikir edinebilirsiniz..
Murat Aksu'nun Demirören'den daha iyi işler yapacağına eminim. Demirören resmen satınaldı kulübü ve yaptıkları hiçbir şey yok hiçbir yararları yok kulübe. Transferler deseniz ayrı bir konu aşırı derecede büyük para harcandı ama futbolcular o paraları etmezdi. Tamam İsmail genç bir oyun geleceği var bir sol bek aynı zamanda ama 20 yaşındaki bir genç hemde defans oyuncusu 5,5M€+ Serdar Kurtuluş etmez etmemeli, 30 yaşına merdiven dayamış Tabata en ilginci tamam o da kötü futbolcu değil ama 8M€ etmez, rakiplerine bakınca GS 8erM€'ya Elano'yu ve Keita'yı aldı, FB ise Dos Santos'u ona yakın bir paraya aldı. Ayrıca BJK geçen sene şampiyon olduysa FB ve GS'nin bu şampiyonlukta payı büyüktür Sivas'ın 2.liğinde olduğu gibi FB ve GS geçen sezon iyi top oynasalardı böyle olmazdı...
Bu ŞampiyonLukLarı FB ve GS e emanet etme huyunuzdan da vazgeçseniz iyi oLacak. Vazgeçmeyecekseniz de FB ve GS nin Şampiyon oLduğu dönemLeri de Beşiktaş ın kötü oLmasına emanet edin.
Bırakın bu boş LafLarı.
Murat Başkan " Seçileceğimden çok eminim."
"YD, Fikret ormana karşı benim sayemde kazandı"
:D Çok fena emin adam kendinden... Yürü be başkan...
Elbette bunu inkar etmiyoruz , ama tamamen " GS Ve FB BJK'Ye şampiyonluğu hediye etti" derseniz , yarın öbürgün GS şampiyon oldugunda da FB ve BJK iyi olsaydı GS ilk ikiye bile giremezdi diyebilirler.Şahsen ben demem çünkü mantıken bir takımın şampiyon olması için diğer 17 takımın ondan daha kötü olması lazım.
Yine çok güzel konuştu helal olsun başkanım sana :) "Başkanım" diyorum çünkü o göstermiş olduğu inançla beni de inandırdı seçimi kazanacağına.Artık kongre üyesi olan her Beşiktaş'lı gerektiği gibi gidip oyunu kullanmalıdır.Bu işin siyaseti, şusu busu yok.Herşey Beşiktaş'ın menfaati için düşünülmeli.
Bu senede Türkiye kupasına biz hediye ediyoruz GS ve FB'ye alabilirlerse tabi. Artık konuşmazsınız ödeşmiş olduk :).
Murat aksu'nunda Yıldırım Demirörenden bir farkı oldugunu düsünmüyorum. Seçim öncesi Boş laflar sadece
ErtuğruL SağLam ı %40 yönetim %60 kendisi harcamıştır. Burada bütün suçu yönetime yıkamazsınız.
Bence sadece Beşiktaş için değil Türk Futbolu için de Demirören gitmeli...