1 ile 30 arası toplam 182 sonuç

Konu: Kongre "Demirören" dedi.

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu ŞampiyonLukLarı FB ve GS e emanet etme huyunuzdan da vazgeçseniz iyi oLacak. Vazgeçmeyecekseniz de FB ve GS nin Şampiyon oLduğu dönemLeri de Beşiktaş ın kötü oLmasına emanet edin.

Bırakın bu boş LafLarı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Luffy View Post
    Bu ŞampiyonLukLarı FB ve GS e emanet etme huyunuzdan da vazgeçseniz iyi oLacak. Vazgeçmeyecekseniz de FB ve GS nin Şampiyon oLduğu dönemLeri de Beşiktaş ın kötü oLmasına emanet edin.

Bırakın bu boş LafLarı.
    Hocam yapma FB ve GS'nin kötü oynamasının BJK'nın ekmeğine bayaa bi yağ sürdüğünü kimse inkar edemez yapma...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Hocam yapma FB ve GS'nin kötü oynamasının BJK'nın ekmeğine bayaa bi yağ sürdüğünü kimse inkar edemez yapma...
    Elbette bunu inkar etmiyoruz , ama tamamen " GS Ve FB BJK'Ye şampiyonluğu hediye etti" derseniz , yarın öbürgün GS şampiyon oldugunda da FB ve BJK iyi olsaydı GS ilk ikiye bile giremezdi diyebilirler.Şahsen ben demem çünkü mantıken bir takımın şampiyon olması için diğer 17 takımın ondan daha kötü olması lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Elbette bunu inkar etmiyoruz , ama tamamen " GS Ve FB BJK'Ye şampiyonluğu hediye etti" derseniz , yarın öbürgün GS şampiyon oldugunda da FB ve BJK iyi olsaydı GS ilk ikiye bile giremezdi diyebilirler.Şahsen ben demem çünkü mantıken bir takımın şampiyon olması için diğer 17 takımın ondan daha kötü olması lazım.
    yok abi zaten tamamen demedim payı büyüktür dedim ama bu benim düşüncem siz BJK'nın payı daha büyüktür diyebilirsiniz
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri