Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 182 sonuç

Konu: Kongre "Demirören" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Demirören adaylığını açıkladı mı?
    Açıklama yapmadı ama seçime katılacak maalesef.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Şu adamın arabası kongreye giderken yoLda feLan kaza yapsada, kongreye yetişemese feLan oLmazmı. Yokmu aramızda bu suikastı ayarLayacak bir deLikanLı
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Luffy View Post
    Şu adamın arabası kongreye giderken yoLda feLan kaza yapsada, kongreye yetişemese feLan oLmazmı. Yokmu aramızda bu suikastı ayarLayacak bir deLikanLı
    Abi ağca içerden çıktı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Papa için onca yıL yattı. Birde Beşiktaş taraftarı için yatıversin.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Murat Aksu seçimi kazanacağı yönünde çok emin konuşuyor.Bir umut bekliyoruz 31 Ocak'ı.İnşallah üzülmeyiz seçim sonucunda..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hayrettin Paşa mazallah bu yazdıkların gerçek olur alıverirler içeri azmettirmekten.

Yıldırım Demirören seçilecek yine hiç Murat Aksu falan demeyin. Rahat rahat kazanacak hemde.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

hadi yıldırım demirören bastır alırsın sen

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Hayrettin Paşa mazallah bu yazdıkların gerçek olur alıverirler içeri azmettirmekten.

Yıldırım Demirören seçilecek yine hiç Murat Aksu falan demeyin. Rahat rahat kazanacak hemde.
    Kongre üyelerinin çoğunu tanıyormusun abi? Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun? Yoksa bu kendini en kötü olasılığa alıştırma taktiği mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kongre üyesi tanıdığım yok ama seçimi bizzat ben organize ediyorum. İçimden geçeni söylüyorum yoksa bir dayanağım yok yani ama hem Murat Aksu tarafındaki siyasete yakınlık, hem bu tarafta Yıldırım Demirören. Bana Yıldırım Demirören daha yakın geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Kongre üyesi tanıdığım yok ama seçimi bizzat ben organize ediyorum. İçimden geçeni söylüyorum yoksa bir dayanağım yok yani ama hem Murat Aksu tarafındaki siyasete yakınlık, hem bu tarafta Yıldırım Demirören. Bana Yıldırım Demirören daha yakın geliyor.
    Murat Aksu'da %99 kazanacağım diyecek kadar rahat.Forumlardada kaynaklara dayandırılarak öne sürülen görüşlerde katılımın çokluğuna göre Murat Aksu'nun kazanma şansının çok olduğu yönünde.İnşallah yanılan sen olursun abi..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

kasmayın gençler kendinizi demirören hep başkan

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İki adayın da Beşiktaş'ı bir adım ileri götüreceğini sanmıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Murat Aksu konuşmasıyla, duruşuyla, projeleriyle, kendinden emin tavırlarıyla, kültürüyle Beşiktaş Başkanlığına yakışacak bir adam.Dualarımız kendisiyle, kurtaracak inşAllah bizi bu virüsten...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Murat Aksu yönetimdeyken Nobre'ye jet vatandaşlık çıkmıştı, Bakanlar Kurulu'ndan gerekli izinler hemen imzalanıp. Başkan olursa, siyasete yakın olması sebebiyle abartmayı seven ülkemizde yaptığı işler çok spekülasyon doğurur, reyting peşinde koşan medya da bunu kullanır, seçilirse bu şekilde camia yıpranabilir. Gerçi Yıldırım Demirören'in yıprattığından daha fazlası olmaz herhalde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Yıldırım Demirören'le değil bir adım ileri gitmek kilometrelerce geri gitmeyeceğimiz şüpheli.Şüpheli de değil aslında.Ancak Murat Aksu öyle değil.Sanırım isminden dolayı böyle bir zanda bulunuyorsun ama adaylığını koyduğundan beri biraz takip etseydin eminim böyle düşünmezdin.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Demirören kazanır bencede. Bir ağca operasyonu oLursa biLemicem tabi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Murat Aksu bencede bir adım ileri götürmez. Çünkü bana göre Beşiktaşa çağ atlatacak adımla uğraşmadan.

Projelerini dinleyin lütfen önce.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Murat Aksu şu an Tv8'de konuşuyor.Seyredip kendisi,aday listesi ve projeleri hakkında fikir edinebilirsiniz..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Murat Aksu'nun Demirören'den daha iyi işler yapacağına eminim. Demirören resmen satınaldı kulübü ve yaptıkları hiçbir şey yok hiçbir yararları yok kulübe. Transferler deseniz ayrı bir konu aşırı derecede büyük para harcandı ama futbolcular o paraları etmezdi. Tamam İsmail genç bir oyun geleceği var bir sol bek aynı zamanda ama 20 yaşındaki bir genç hemde defans oyuncusu 5,5M€+ Serdar Kurtuluş etmez etmemeli, 30 yaşına merdiven dayamış Tabata en ilginci tamam o da kötü futbolcu değil ama 8M€ etmez, rakiplerine bakınca GS 8erM€'ya Elano'yu ve Keita'yı aldı, FB ise Dos Santos'u ona yakın bir paraya aldı. Ayrıca BJK geçen sene şampiyon olduysa FB ve GS'nin bu şampiyonlukta payı büyüktür Sivas'ın 2.liğinde olduğu gibi FB ve GS geçen sezon iyi top oynasalardı böyle olmazdı...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu ŞampiyonLukLarı FB ve GS e emanet etme huyunuzdan da vazgeçseniz iyi oLacak. Vazgeçmeyecekseniz de FB ve GS nin Şampiyon oLduğu dönemLeri de Beşiktaş ın kötü oLmasına emanet edin.

Bırakın bu boş LafLarı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Murat Başkan " Seçileceğimden çok eminim."

"YD, Fikret ormana karşı benim sayemde kazandı"

Çok fena emin adam kendinden... Yürü be başkan...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu ŞampiyonLukLarı FB ve GS e emanet etme huyunuzdan da vazgeçseniz iyi oLacak. Vazgeçmeyecekseniz de FB ve GS nin Şampiyon oLduğu dönemLeri de Beşiktaş ın kötü oLmasına emanet edin.

Bırakın bu boş LafLarı.
    Hocam yapma FB ve GS'nin kötü oynamasının BJK'nın ekmeğine bayaa bi yağ sürdüğünü kimse inkar edemez yapma...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Hocam yapma FB ve GS'nin kötü oynamasının BJK'nın ekmeğine bayaa bi yağ sürdüğünü kimse inkar edemez yapma...
    Elbette bunu inkar etmiyoruz , ama tamamen " GS Ve FB BJK'Ye şampiyonluğu hediye etti" derseniz , yarın öbürgün GS şampiyon oldugunda da FB ve BJK iyi olsaydı GS ilk ikiye bile giremezdi diyebilirler.Şahsen ben demem çünkü mantıken bir takımın şampiyon olması için diğer 17 takımın ondan daha kötü olması lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Elbette bunu inkar etmiyoruz , ama tamamen " GS Ve FB BJK'Ye şampiyonluğu hediye etti" derseniz , yarın öbürgün GS şampiyon oldugunda da FB ve BJK iyi olsaydı GS ilk ikiye bile giremezdi diyebilirler.Şahsen ben demem çünkü mantıken bir takımın şampiyon olması için diğer 17 takımın ondan daha kötü olması lazım.
    yok abi zaten tamamen demedim payı büyüktür dedim ama bu benim düşüncem siz BJK'nın payı daha büyüktür diyebilirsiniz

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Yine çok güzel konuştu helal olsun başkanım sana "Başkanım" diyorum çünkü o göstermiş olduğu inançla beni de inandırdı seçimi kazanacağına.Artık kongre üyesi olan her Beşiktaş'lı gerektiği gibi gidip oyunu kullanmalıdır.Bu işin siyaseti, şusu busu yok.Herşey Beşiktaş'ın menfaati için düşünülmeli.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu senede Türkiye kupasına biz hediye ediyoruz GS ve FB'ye alabilirlerse tabi. Artık konuşmazsınız ödeşmiş olduk .

Murat aksu'nunda Yıldırım Demirörenden bir farkı oldugunu düsünmüyorum. Seçim öncesi Boş laflar sadece

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Bu senede Türkiye kupasına biz hediye ediyoruz GS ve FB'ye alabilirlerse tabi. Artık konuşmazsınız ödeşmiş olduk .

Murat aksu'nunda Yıldırım Demirörenden bir farkı oldugunu düsünmüyorum. Seçim öncesi Boş laflar sadece
    Boş laflar değil bence.Bunun en büyük kanıtı da aday listesine aldığı isimler.Evet Yıldırım Demirören'den bir farkı yok,bin farkı var.31 Ocak'ta Beşiktaş'ın geleceği oylanacak..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Bence Demirören Beşiktaş Tarihinin Kara lekesi gibi birşey. O adamın zaten bulldog vari bir tipi vardı. O adam çok yıprattı bu takımı. Üstüne kendi parasını kullandı. Şimdi alackalı konumunda. Yetmedi Tiganalar falan olayalı bir şekilde gönderdi, yetmedi del bosque yüzünden milyonlar kaybetti. Şimdi hangi yüzlü aday oluyor anlamıyorum. Yüzsüzlükte sınır yok. Yaptıkları ortada yapacaklarınıda bu saatten sonra hiç bir BJK li görmek İSTEMEZ
    Kendisini hala destekleyen Beşiktaşlı olduğunu iddia eden insanlar var abi maalesef.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ErtuğruL SağLam ı %40 yönetim %60 kendisi harcamıştır. Burada bütün suçu yönetime yıkamazsınız.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bence sadece Beşiktaş için değil Türk Futbolu için de Demirören gitmeli...

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri