Yedikleri içtikleri haram zıkkım olsun bu futbolcuların; ne diyeyim daha... Bir değil, iki değil, üç değil... Hep aynı hayat, hep aynı nakarat...
Printable View
Yedikleri içtikleri haram zıkkım olsun bu futbolcuların; ne diyeyim daha... Bir değil, iki değil, üç değil... Hep aynı hayat, hep aynı nakarat...
Tolunay Kafkas mac sonunda Great Comeback diyecektir :)
bu antep ne iş böyle adamlar her maç 3 büyüklere oynadıkları azimle oynasalar şampiyon olacaklar :D fenerin isteksizliği de cabası.. tebrikler antepe
G.Antep'in stoperine bayıldım. Dani mi ne ismi, genel performansı nasıl bilemem ama bu karşılaşmada süperdi bana kalırsa.
Tebrikler antepe fenerbahçeyle aramızdaki puan farkının açılması iyi oldu
Tebrikler Antep.
sabır sabır. bir sene sabır.
alex bir gitsin, aykut hoca zaten 4-3-3'ü yavaş yavaş oturtuyor. daha bu takıma ön libero alınacak, sol bek alınacak daha durun hele.
Saçma sapan bir maç. 1-0'ın üstüne yatmaya çalışırsan olacağı budur. Öne geçmişsin, 2. golü bulsan maç bitecek, hala maçı geride kabul ediyorsun. Alex'in, Stoch'un güzel oyunu da böyle bir sonuçla birlikte güme gitti.
Uzun zamandır Türkiye Liginde bu kadar iyi ayağa pas yapan takım görmedim. Bravo Antep.
Avrupa konusunda haklı sayılırsın Memo.Ancak büyük maç konusunda katılmıyorum.Sadece derbi maçı kazanılmakla şampiyon olsaydı her sene şampiyon olurduk nerdeyse.Evvel ki sene Beşiktaş'ın şampiyonluğunda derbi maçlardaki galibiyetlerinin az olmasını hatırlıyoruz.Önemli olan sezon sonunu mutlu bitirmek.Avantaj kaybettik ama kesin konuşmak için çok erken.Hiç kimse erkenden şampiyonluk şarkıları söylemesin,köprünün altından daha çok sular akar.
Şampiyonluk konusunda haklısın ille derbileri kazanmak gerekmiyor ama bu bizim geleneğimizdir büyük maçların çoğunu hep çıkış olarak kullanmışızdır.Bu sene onu da yapamadık rakiplerle fark iyice açıldı.Sezon sonunda işler çok değişebilir orasına katılıyorum ama çok kötü durumdayız şu an...
Lugano ve Emre'nin eksikliği çok dikkat çekti bu maçta.Semih'te oldukça ağır kaldı Antep savunmasında.Dia ve Niang'ın da takıma dönmesi lazım.Devre arasında Cristian,Kazım,Bilica gibi faydasızları gönderip gereken takviyeleri yapmalıyız.
Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz ama Trabzonspor'un fikstürü artık çok rahat,büyük bir ihtimalle devreyi lider kapatacaklarını düşünüyorum.Zirvenin gerisinde kalmamak için 5 maçta 15 puan almamız şart.Bu 5 haftada Kayseri,Bursa,Galatasaray ve Beşiktaş'ın birbirleri ile maçları var,dolayısıyla 5 maçta 15 puan alırsak en kötü ihtimalle devreyi 2.ci veya 3.cü tamamlarız.
Evet,hakkını vermek lazım.Özellikle Ahmet Arı biraz zayıf nokta gibi kalsa da Olcan-Murat Ceylan-Orhan Gülle-Ahmet Arı'dan oluşan ortasaha makine gibi çalıştı,iyi işler yaptılar.Orhan Gülle'yi çok beğendim.Milli Takıma çağrılmasının da vermiş olduğu motivasyonla iyi bir maç çıkardı.Gaziantep bu takımın iskeletini korursa iyi işler yapacaktır ilerleyen haftalarda.
Ne kulübüz ama?..
Yönetim geçen yıl sıkıştı mı: "Büyük takım büyük maçlarda belli olur. Bakın, bütün derbileri kazanıyoruz. Demek ki biz iyi takımız, biz yönetim olarak iyi takım kurmuşuz" der ve sorumluluktan sıyrılırdı. Kabahat "takımı küçük maçlara motive edemeyen" hocalara kalırdı. (Ki hocaların kabahati olduğu da doğru...)
Yönetim, bu sezon: "Derbi kazanmakla şampiyon olunmuyor. Geçen yıl kazanıyorduk, n'oluyordu?"
Birileri bizi acaip kafalıyor ama, dur bakalım.
Şu durumda Aykut hocanın ne Sportif Direktör olduğu belli, ne Teknik Adam... Şu görüntüde hoca birisinin koltuğunu sağlama almaya yarayan bir paravana...
Boşunamı Antep'e Verdik Tahmin Yarışmasında:D
Gururluyum Valla Bir Yarımda Antep Olduğum İçin Böyle Bir Memleketim Varsa Ne Mutlu Bana:) Şanlı Antebim Benim.
Tebrikler Gaziantepspor'a helal olsun 3 puanı hak ettiler.. :)
Çok iyi mücadele verdiler Fenerbahçe kazanmak adına pek birşey sergilemedi..
Helal olsun Gaziantepspor'a...
G. Antep iyi oynamis tebrik ediyorum , ama macin hareketi 25. dakkaydi galiba Alexin defansdan topu alip 2 adami gecip sag kanada gokhan a verip birde ceza sahasina girip golu aticakken Semih'in izin vermedigi pozisyondur , mukemmel bir pozisyondu Alex tarafindan yaratilip yine Alex tarafindan bitirilicekdi eger Semih izin verseydi
aykut hoca bu işi beceremedi demek için de çok erken bence.
12 haftalık süre içinde hiç bir hocayı değerlendiremeyiz, böyle bir teşhis koyamayız. ortada yapılan 3 senelik bir anlaşma var bu ancak sezon sonu veya 2.sezonun yarısında değerlendirilir.
burada söz konusu aykut kocaman olduğu için ben kafadan 2 sezon sabır gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum.
şu an için oynatılan futbol, ya da şöyle söyliyeyim oynatılmak istenen futbolu çok az da olsa 12 hafta içinde bazı maçlarda gördük çok mutlu etti bizi.
sabretmeliyiz, her şeye rağmen. :)
Dogru, hakikaten super kadro. Solbek oyuncun Caner, sagbek G.Gonul'un yedegi yok, yuksek profilli 4 santrfor var tek forvet oynayan takimda, ama adam gibi 1 tane onlibero yok. Harbiden super kadroymus. Sezon basinda kurulan dengesiz kadronun dezavantajlarini hala yasiyor FB. Takimda adam gibi onlibero 1 tane sahada bile yok, kulubede zaten yok, ama 4 tane sag acik (Stoch, Kazim, Dia, Topuz) ve 3 tane santrfor (Semih, Niang, G.Unal) var. Dia'nin yerine Emre'nin yukunu hafifletecek ve takimi dengeleyecek 1 tane iyi onlibero alinsaydi cok cok daha iyi durumda olurdu FB, ama muhtesem Dia alindi zaten 5 tane sag acigi olan takima. Kadro kalitesi bir yana, kadro planlamasini bu kadar kotu yapmak takdire sayan. Antep deplasmaninda 0-1 ondesin, rakip iyi oynamaya basliyor, ama kulubeden oyuna alip kontrolu ele gecirmeni saglayacak oyuncu yok. Hos, Kayseri deplasmanina yedek stoper goturmeyip o yuzden yenilen hocanin kadro planlamasini iyi yapmasi beklenemez. Ama dur haklisiniz, Aykut Kocaman Fenerbahce'nin cocugu, ustelik Ankaraspor'u 5. falan yapmis, buyuk hoca.:)
Tebrikler Gaziantepspor. Son 2 sezonda olduğu gibi yine Fenerbahçe'yi kendi evlerinde mağlup ettiler...
Aykut Kocaman Fenerbahçe tarihinde yazan bir isimdir. Bu Aykut Kocaman'ın ayrıcalığını, taraftarın gönlündeki yerini açıklar sanırım. Dün Kral dediğimiz adama, birkaç başarısız sonuç yüzünden sırt çevirmemeli Fenerbahçe taraftarı. Büyük çoğunluğu çevirmez de zaten.
Aykut Kocaman'a ilk kez geldiği görevinde henüz 5 ay geçmişken tepki göstermek doğru olmaz. En az 1 sezon sabretmeliyiz. Kötü sonuçlar gelse de, takımda geçtiğimiz sezonlara göre iyi gelişmeler oluyor bence. Takım bir geçiş dönemi yaşıyor. Bekleyelim, devre arası transferleri yapılsın, sezon sonunda eleştiririz hep beraber yanlışlarını.
Andre Santos yerine mademki inatla Caner denen çakma sol bek oynatılıyor devre arasında Santos gönderilip yerine gerçek bir sol bek alınmalı .
Emre'siz bu takımın bir hiç olduğunu görmüş olduk aynı şekilde Lugano olmayıncada savunma aksıyor.
Niang'la Dia madem iyileşti neden ilk 11 başlamıyor onu anlayamadım hadi Niang yeni iyileşti bi derecede deplasmanda oynadığımız maçta Dia nasıl 11 de düşünülmez.
Devre arasında Bilica , Cristian ve gerekirse Santos gönderilip yerlerine gerçek bi ön libero , çift yönlü orta saha ve sol bek alınmalı yoksa işimiz zor.
bu dediklerin en geç sezon sonuna kadar olacak.
devre arası olmaz ise, sezon sonu mutlaka olacak yani benim hiç şüphem yok.
Alex'de gidiyor, Cristian devre arası ülkesine dönüyor. Santos ve Bilica'da muhtemelen sezon sonu gidecekler.
Yobo'nun da devre arası bonservisi alınacak.
Şimdi diyeceksiniz, burası transfer konusu mu? tabiki değil, neden anlatıyorum bunları; gördüğünüz gibi daha yapılanma dönemindeyiz. Hiç bir taş yerine oturmadı, daha istenilen oyuncular kadroda değil. Gidecekler var gelecekler var, sistem değişecek.
12 haftalık süreçte yargılamayın, sabredin biraz. 1 sezon sabredin. Varsın bu sene Trabzon,Kayseri,Bursa üçlüsünden birisi şampiyon olsun.
Ben inanıyorum ki gelecek bizim. Yapılanlar çok doğru, çok doğru hamleler. 5 aylık süreçte hemde. Daha ilerisi var bu işin.
Birader futbolcu olarak yazdirdi adini, oyle degil mi? Bu ona teknik direktorluk yapma ve bunu istedigi gibi basarisiz sekilde yapma hakkini mi veriyor? Bu duygusallik nedir anlamiyorum, ayni Riza ve Ertugrul olayinda da yasandi. Bana ne abi futbolculugundan, zamaninda yapmis, karsiligini para seklinde almis, bu takima veda etmis, tamam bitti gitti. Antrenor olarak da kulube gelmek istiyorsa kendini kanitlasin ve basarili olsun o zaman. Bulent Korkmaz, Riza Calimbay, Ertugrul Saglam, Maradona geldi de ne oldu? Futbolcuyken efsaneydi diye birini teknik direktorluge getirmenin anlami yok bence...
Futbolcu iken kişiliğiyle ve yaptıklarıyla taraftarın gönlünde yer etti. Takımın aldığı başarısız sonuçlar, ortada gözle görülen değişiklikler de varken Aykut Kocaman'a henüz 12. haftada sırt çevirtmez demek istedim.
Dünya çapında hoca da getirildi, oyuncu da. Birçoğuna hiçbir fayda sağlamamasına rağmen katlanıldı, hala katlanılanlar da var. Onların yanında Aykut Kocaman ve onun gibi takımın geçmişinde yer etmiş isimlerin kredisi daha fazla olmalı bana göre. Bu duygusallıksa, evet duygusalım. Ama takımın başına getirilmişken, sabır gösterilmeden suçlanmamasını istemek bence vefadır.
Aykut Kocaman'ın takımın başına getirilmesi yanlış olabilir. Ama yanlış yapıldı diye de Aykut Kocaman gibi bir ismin 12. haftada başarısızlıkla suçlanması doğru olmaz. Henüz sezonun yarısı bile geçmedi. Başka takım taraftarları ne derse desin, Fenerbahçe taraftarlarından ricam biraz daha sabredelim. Fenerbahçe ile özdeşleşmiş bazı kronik durumlar değişiyor artık (bana göre).
Bütün herşey mahvoldu. İlk yarıda ki bütün maçlarımızı kazanıp zirveye ortak veya lider bitirmemiz gerekirdi. Kötü bir yenilgi oldu. Tebrikler Gaziantespor.