Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor kazanır

8 32.00%
  • Fenerbahçe kazanır

13 52.00%
  • Berabere biter

4 16.00%
1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Fenerbahçe [12. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Andre Santos yerine mademki inatla Caner denen çakma sol bek oynatılıyor devre arasında Santos gönderilip yerine gerçek bir sol bek alınmalı .
    Emre'siz bu takımın bir hiç olduğunu görmüş olduk aynı şekilde Lugano olmayıncada savunma aksıyor.
    Niang'la Dia madem iyileşti neden ilk 11 başlamıyor onu anlayamadım hadi Niang yeni iyileşti bi derecede deplasmanda oynadığımız maçta Dia nasıl 11 de düşünülmez.
    Devre arasında Bilica , Cristian ve gerekirse Santos gönderilip yerlerine gerçek bi ön libero , çift yönlü orta saha ve sol bek alınmalı yoksa işimiz zor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by M.O.S.H View Post
    Andre Santos yerine mademki inatla Caner denen çakma sol bek oynatılıyor devre arasında Santos gönderilip yerine gerçek bir sol bek alınmalı .
    Emre'siz bu takımın bir hiç olduğunu görmüş olduk aynı şekilde Lugano olmayıncada savunma aksıyor.
    Niang'la Dia madem iyileşti neden ilk 11 başlamıyor onu anlayamadım hadi Niang yeni iyileşti bi derecede deplasmanda oynadığımız maçta Dia nasıl 11 de düşünülmez.
    Devre arasında Bilica , Cristian ve gerekirse Santos gönderilip yerlerine gerçek bi ön libero , çift yönlü orta saha ve sol bek alınmalı yoksa işimiz zor.
    bu dediklerin en geç sezon sonuna kadar olacak.

devre arası olmaz ise, sezon sonu mutlaka olacak yani benim hiç şüphem yok.

Alex'de gidiyor, Cristian devre arası ülkesine dönüyor. Santos ve Bilica'da muhtemelen sezon sonu gidecekler.

Yobo'nun da devre arası bonservisi alınacak.

Şimdi diyeceksiniz, burası transfer konusu mu? tabiki değil, neden anlatıyorum bunları; gördüğünüz gibi daha yapılanma dönemindeyiz. Hiç bir taş yerine oturmadı, daha istenilen oyuncular kadroda değil. Gidecekler var gelecekler var, sistem değişecek.

12 haftalık süreçte yargılamayın, sabredin biraz. 1 sezon sabredin. Varsın bu sene Trabzon,Kayseri,Bursa üçlüsünden birisi şampiyon olsun.

Ben inanıyorum ki gelecek bizim. Yapılanlar çok doğru, çok doğru hamleler. 5 aylık süreçte hemde. Daha ilerisi var bu işin.

Mesaj Yetkileri