Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor kazanır

8 32.00%
  • Fenerbahçe kazanır

13 52.00%
  • Berabere biter

4 16.00%
1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Fenerbahçe [12. Hafta]

Hybrid View

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Artık kimse de sabır kalmadı.Tarihin en iyi kadrosu belki de bu seneki kadro.Geçen sene 2 kupayı da finalde kaybeden takım Avrupa'da sezon başı elendi büyük maç kazanamadı.Aykut hoca bu işi beceremedi malesef.
    Avrupa konusunda haklı sayılırsın Memo.Ancak büyük maç konusunda katılmıyorum.Sadece derbi maçı kazanılmakla şampiyon olsaydı her sene şampiyon olurduk nerdeyse.Evvel ki sene Beşiktaş'ın şampiyonluğunda derbi maçlardaki galibiyetlerinin az olmasını hatırlıyoruz.Önemli olan sezon sonunu mutlu bitirmek.Avantaj kaybettik ama kesin konuşmak için çok erken.Hiç kimse erkenden şampiyonluk şarkıları söylemesin,köprünün altından daha çok sular akar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Avrupa konusunda haklı sayılırsın Memo.Ancak büyük maç konusunda katılmıyorum.Sadece derbi maçı kazanılmakla şampiyon olsaydı her sene şampiyon olurduk nerdeyse.Evvel ki sene Beşiktaş'ın şampiyonluğunda derbi maçlardaki galibiyetlerinin az olmasını hatırlıyoruz.Önemli olan sezon sonunu mutlu bitirmek.Avantaj kaybettik ama kesin konuşmak için çok erken.Hiç kimse erkenden şampiyonluk şarkıları söylemesin,köprünün altından daha çok sular akar.
    Şampiyonluk konusunda haklısın ille derbileri kazanmak gerekmiyor ama bu bizim geleneğimizdir büyük maçların çoğunu hep çıkış olarak kullanmışızdır.Bu sene onu da yapamadık rakiplerle fark iyice açıldı.Sezon sonunda işler çok değişebilir orasına katılıyorum ama çok kötü durumdayız şu an...

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Şampiyonluk konusunda haklısın ille derbileri kazanmak gerekmiyor ama bu bizim geleneğimizdir büyük maçların çoğunu hep çıkış olarak kullanmışızdır.Bu sene onu da yapamadık rakiplerle fark iyice açıldı.Sezon sonunda işler çok değişebilir orasına katılıyorum ama çok kötü durumdayız şu an...
    Lugano ve Emre'nin eksikliği çok dikkat çekti bu maçta.Semih'te oldukça ağır kaldı Antep savunmasında.Dia ve Niang'ın da takıma dönmesi lazım.Devre arasında Cristian,Kazım,Bilica gibi faydasızları gönderip gereken takviyeleri yapmalıyız.

Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz ama Trabzonspor'un fikstürü artık çok rahat,büyük bir ihtimalle devreyi lider kapatacaklarını düşünüyorum.Zirvenin gerisinde kalmamak için 5 maçta 15 puan almamız şart.Bu 5 haftada Kayseri,Bursa,Galatasaray ve Beşiktaş'ın birbirleri ile maçları var,dolayısıyla 5 maçta 15 puan alırsak en kötü ihtimalle devreyi 2.ci veya 3.cü tamamlarız.

Mesaj Yetkileri