ona biz emenike farkı diyelim :)
Printable View
ona biz emenike farkı diyelim :)
Galatasaray'ın yeni stadında namağlup ünvanı devam ediyor. Ne özel, ne resmi hiçbir maçta yenilmediler bu stadda.
Bundan sonra bu stadda ilk oynanacak maç Fenerbahçe maçı... Yanlış mı hatırlıyorum? Stad tıklım tıklım dolar, güzel maç olur.
Yine bir derbi maçından mükemmel bir oyunla sahadan puanla ayrılmasını becerdik. Tebrikler ŞANLI(!) GALATASARAY'IM!!!!!!!
Her iki takım adınada çok sevindiğim bi skor oldu.Karabükspor kötü oynadı ama puan almayı başardı:)Galatasaray ise kötü sonuçlara devam ediyo yönetim teknik direktör ve futbolcuların gitmesi böyle sonuçlarla daha da kolay olacak
Bırakın ya neyi tartışıyosunuz. Galatasaray'da yönetim, teknik heyet bitmiş boşa dönüyolar. Uzun zaman sonra Cana ortasahaya döndü yanlışlardan döndü dedim ama bu seferde Baros'u yanlız bıraktı. Hagi, hoca falan değil demiştim geldiğinde sonuna kadarda bu sözümün arkasındayım. Futbolculuğuna eyvAllah laf edilmez ama hocalığı büyük soru işareti.
http://img373.yukle.tc/images/39151.JPG
Yukarıdaki sıralama averaj alınan mağlubiyetler aslında suçu 3-5 kişide değil genel manada aramak gerektiğini gösteriyor.
Doktorundan Malzemecisine , Yöneticisinden Futbolcusuna , Aşçısından Taraftarına kadar herkesde.
Maçtaydım fakat maç hakkında yorumda bulunamayacağım futbol adına birşey olmadığı için sahada.
Taraftarları anlamak gerçekten zor. İlk yarının çoğunda "Kimisi gece alemlerinde, kimisi sinema peşinde, Galatasaray ruhu yok hiçbirinde, düşmüşler paranın peşine" diyorsunuz, 2. yarı başlar başlamaz "Saldır Galatasaray oley" diyorsunuz. Karar verin ya destek olun ya da protesto yapın. Ben kendi adıma konuşayım, takımı bugün açık bir şekilde protesto etmeye gittim stada. Onlara destek vermek hiç ama hiç içimden gelmiyor çünkü, ama tribünde bazı adamlar hala rant için yalandan destek olmaya devam ediyorlar, hadi hayırlısı...
bence soru işareti falan değil. açık ve net olarak görülüyor hocalık kalitesi :n: Galatasaray'ın efsane kadrosunu birer birer taraftarın önüne atarak bitiren yönetime yazıklar olsun. Önce Bülent Korkmaz, sonra Hagi, şimdi de sıra Hakan Şükür de mi? Ya da Tugay Kerimoğlu? Yazık ki Hagi yanlışının farkına varıp istifa etmiyor.... Keşke etse de kendisini de , bu kulüpteki efsaneleşen ismini de biraz olsun kurtarmış olsa...
Kimine göre rezillik kimine göre aşk :)
Uzun zamandan sonra bu kadar ileriye dönük bir Galatasaray gördüm.Zaten kazanamıyorduk ama bu güzel oyunu görmek beni mutlu etti en azından.Kilidi açmakta biraz zorlandık.Oyunculara bakarsak Stancu gün geçtikçe kötüye gidiyor.Haftaya Ankara'da maçta olacağım bakalım :)
Benim bütün aşkım armaya bu ruhsuzlara değil. Kombineye verdiğim para da sonuna kadar helal olsun. Diyoruz ya "Herkes gider biz kalırız, biz Galatasaray'lıyız" diye, gerçekten de öyle. Bu ruhsuz herifler eninde sonunda gidecek bu takımdan ama ben elimden geldiğince o tribüne çıkıp gereken davranışları sergileyeceğim.
Takım kötü oynamadı aslında sadece top içeri girmek istemedi yine,ilk dakikalarda kazımla verilmeyen bir penaltımız ve barosla direkten dönen bir topumuz var.Karabük 4 şut çekebilmiş sadece bizimse 14 şut var ama sonuç yok.Olmayınca olmuyor futbolcular sahada deli gibi koşuyor dikkat ettiyseniz ama yetenek konusunda sıkıntıları olduğu için biyere kadar oynuyorlar elinden gelen bu takımın..
Haldun Üstünel'i görünce gözlerim yaşardı.
Hagi Misimovic'i solda tüketti, Emre Çolak'ı da tüketti sıra Stancu'da.
He bide onu anlamıyorum. Stancu yu ne güzel kendin isteyip transfer etmişsin. Niye adam gibi yerinde oynatmıyorsun. İlk başta baroş sakat diye atakta oynuyordu ve süper oynuyordu. Sonra Baroş geldi gitti kanada çekti adama top gelmiyor şimdi. Hani FM de çok iyi bir adam alırsınız ama adını maç içinde hiç duymazsınız ya , aynı onun gibi oluyor.
stancu baros geldikten sonra ya çift forvette oynar yada yedekte bekletirsin neden solda oynatır anlamam:/
Arda dönünce nasıl oynayacağız asıl onu merak ediyorum. Aman onu da ön liberoya koymasın ayağı top yapıyor diye :)
Arda dönmez 1 maç oynar 20 maç oynamaz...