Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

5 41.67%
  • K.Karabükspor kazanır

3 25.00%
  • Berabere biter

4 33.33%
1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Galatasaray - K.Karabükspor [24. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Maçtaydım fakat maç hakkında yorumda bulunamayacağım futbol adına birşey olmadığı için sahada.

Taraftarları anlamak gerçekten zor. İlk yarının çoğunda "Kimisi gece alemlerinde, kimisi sinema peşinde, Galatasaray ruhu yok hiçbirinde, düşmüşler paranın peşine" diyorsunuz, 2. yarı başlar başlamaz "Saldır Galatasaray oley" diyorsunuz. Karar verin ya destek olun ya da protesto yapın. Ben kendi adıma konuşayım, takımı bugün açık bir şekilde protesto etmeye gittim stada. Onlara destek vermek hiç ama hiç içimden gelmiyor çünkü, ama tribünde bazı adamlar hala rant için yalandan destek olmaya devam ediyorlar, hadi hayırlısı...
    her hafta bu rezilliği izlemek için para vermek dokunmuyomu ? ben tvden bile izlemiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    her hafta bu rezilliği izlemek için para vermek dokunmuyomu ? ben tvden bile izlemiyorum
    Benim bütün aşkım armaya bu ruhsuzlara değil. Kombineye verdiğim para da sonuna kadar helal olsun. Diyoruz ya "Herkes gider biz kalırız, biz Galatasaray'lıyız" diye, gerçekten de öyle. Bu ruhsuz herifler eninde sonunda gidecek bu takımdan ama ben elimden geldiğince o tribüne çıkıp gereken davranışları sergileyeceğim.

Mesaj Yetkileri