Şehir dışındaydım cevap yazamadım.Sorulara şöyle yanıt vereyim.
1. 2003 yılından bu yana Cm ve fm oynamaktayım.Fm serisi içinde bugüne kadar sadece Fm 2005 çıktığı günden bu güne kadar olmak üzere zevkle oynadım.Fm 2010 u kısa süreli oynadım askere gittim.Fm 2005 hastasıyım ama belli noktadan sonra sıkıyo kadrolar ve oyuncular güncel olmadığı için.
2. Eğer fm 2005 oynadıysanız kasanızda 50 mil $ varsa 51 mil$ ık transfer yapamayacağınızı bilirsiniz.İster peşin ister taksitle.Bu resimleri buraya koymadan önce Fm 2011 in transfer saçmalı ile ilgili konu açacaktım.Fm 2011 de alacak olduğunuz oyuncu 30-40 milyon arasında ise 80-90 milyonluk teklif götürseniz vermiyorlar.birkaç teklifin ardından kulüplerin istediği miktar 150-350 mil arasında değişiyo.Bu bir saçmalıktır.
Messiye teklif ettiğimde değeri 46 mil $ dı 80 mil teklif ettim.48 ay vade ile sonra barça benden 205 peşin 80 mil 48 ay vade ve lig golu sonrası 30 mil para istedi.Toplamda 315 milyon istediler.kasamda 82 küsür para vardı 80i peş 80 48 ay vade 43 milyon lig golü sonrası teklif götürdüm kabul edildi.Messi efendi haftalık 550k istedi ben 400 k verebildim kabul etmedi maçbaşı parayı 400k yaptım kulübün batacağını bile bile ve takım şampiyon olduğunda şampiyonluk pirimini 3 mil yaptım geldi.
3.Fm 2011 de kasanızda 10 milyon olsa dahi. taksit seçeniğini kullanarak istediğiniz oytuncuyu alırsınız.mevlüt erdinçi ilk yıl 30 milyona aldım bu yöntemle denemesi bedava deneyebilirsiniz.bu olay fm 2005 de mümkün değil.
4.Tabi oyuncuların maçbaşı ve gol pirimleri yüksek olduğu için her ay maaş giderleri 20 milyonları aşıyo haliylede sezon sonuna transfer taksitleriyle birlikte 100-150 milyon içeri giriyor.Fm 2011 de gördüm bu olayı liverpoollada oynadım sezon başlamadan başkanlar kulube para akışı sağlayım tüm borcu kapatıyo ortalamada 80-90 mil transfer bütçesi veriyo.Ben Fm 2011 de hiçbir oyuncuyu peşin parayla almadım.48 ay vade ile aldım.
5. Editörden hile yapacak olsam sezon başlamadan messi ve diğerlerini kadroma dahil ederdim.
messiye teklif ettiğimi malesef görüntüleyemiyorum.Fm 2011 de sadece profilinde kaç paraya geldiği yazıyor ve ayrıntı mevcut değil.
Yaşım 27 demişsiniz hile yapmaktan ne zevk alıyorsunuz.hile yapacak olsam en iyi oyuncuları alır uyruklarını türk yapar öyle oynatırdım lütfen kendinizle karıştırmayın.ben çocuk değilim hile yapacak.