Saveleme sayısından yorum yapamazsınız Fm 2005 de olur ama 2011 de olmaz çünki ben oyunu 15 günde bir save yapıyorum sebebi ise kayıtlı oyunu yüklemiyor veya Crash Dump Hatası veriyor.Fm 2005 de çok nadirdi kayıtlı oyunu yüklememesi ama Fm 2011 de aynı değil. o yüzden save sayısı oldukça fazla Fm 2011 de ama tabiki saveleyip te tekrar döndüğüm maçlar oldu.Herkesin olmuştur.Hatta o maçı buraya ekleyeceğim.Werder Bremenle evimde şampiyonlar ligi maçı yapıyordum.dakka 90 1-0 öndeyim.Hakem 3 dakka uzatma veriyor. Hop 1-1 ve maç 96. dakkaya uzuyor ve 2-1 malubiyet.Ekranı kıracaktım
Ogün eleştriler içinde sana bir küfür ederdim diye arkadaşın birisi cevap yazmıştı bende ona gereken cevabı vermiştim sanırım admin mesajları kaldırmış.Beni çok kızdırmıştı bir oyun için küfür etmek ne demek? o sinirle yazılmış cümleler var yazılarıda o yüzden büyük kullandım.
tabi zevkler tartışılmaz kimileri az paralarla yıldızlar yaratır.kimileride mevcut yıldızları transfer eder.Ben klübün bir şekilde para bulacağından yanayım ve istediğim oyuncuyu alırım.benim mantelitem bu sonuçta oyun iflas etse ne olur.zaten Fm 2011 in en iyi özelliklerinden finans içe girdiğinde sezon başında başkanların klube nakit sağlaması zaten sağlasınlarda.işleri bu
Dün gece sıkılıp fenerden milanı yöneteyim dedim.İtalyada dişli rakipler var.Sampdoria son maçta 1 gol averajla şampiyonluğu juveye kaptırdı.bende 3. oldum.
Fm 2011 de bir klubün başına geçtiğinizde takımın ve oyuncuların performansı en az %30 azalıyor.mesela milanı alın şampiyonluğu ilk yıl zor elde edersiniz.ama juveyle başlarsanız milan veya inter götürür ligi.Zaten olması gerekende bu oyunun zor olması gerek istediğiniz kadrıyu kurunca önünüze kimse geçemiyo hep şampiyonluklar.öyle oluncada oyun tat vermiyor.