İş ahlakı açısından yetersizler Şemsi kardeşim , yetersiz diyenler haklı! Ama niye bize denk geliyor iddiamızın kalmadığı şu günlerde bile anlamış değilim.
Printable View
İş ahlakı açısından yetersizler Şemsi kardeşim , yetersiz diyenler haklı! Ama niye bize denk geliyor iddiamızın kalmadığı şu günlerde bile anlamış değilim.
o yerde yatan oyuncu kimdi faulmu var yoksa?
sivas golü atar cihan
ekrem yerde yatan niye kalkmadı anlamış değilim..bazı Beşiktaşlı arkadaşlarım karşı çıkacaktır çoğu fikrime ama toroman ferrari sivok ekrem almeida aurelio seneye güle güle dense fernandese teklif yapılmasa iyi olur. ligin 2 devresinin en kötü 2 Bjk lisi q7 ve ernst tayfur gelince düzeldiler böyle devam ederler inşallah.
Faul falan yok arkadaş.
Ekrem yere düştü kalkamadı Milli maçında yorgunluğuyla sanırım 90 dakika o kanatta yıprandı ileri geri ve son posizyonda ayağa kalkacak mecali kalmadı yerde oturdu durdu ve onun bölgesinden gelen Cihan'da golü attı.
Tebrikler Sivasspor'a.
Ayrıca Fernandes ile fikrimde bugün çok çok kötüydü sezon sonu geri gönderirler umarım.
@anıl luque
emin değilim ama kupada sivok oynayabilir diye biliyorum direk kırmızılarda kupadada cezalı duruma düşüyor diye biliyorum ama emin değilim.
Fernandes Guti'nin ve Aurelio Necip'in yerini dolduramadi.
Cenk gercekten yetenekli kaleci!
@kalemci
farketmez oynasa da oynamasa da bize kupayı da aldırmazlar zaten. her sene fifa'nın seçtiği yılın takımını Beşiktaş'a toplasak yine bir cacık olmaz , oldurmazlar.
cenk yetenekli bencede ama benim istediğim tarzda bi kaleci değil :) ben cordoba taffarel dida mondragon tarzında kaleci istiyorum eliyle oyunu kurabilen inşallah cenk bu konuda kendini geliştirir Türkiyenin sayılı kalecilerinden biri olarak tarihe geçer :)
Yeter artık vallahi, kan kusturuyorlar insana... Quaresma nın pozisyonuna kart çıkarma faul varken, Sivok un ikinci kartını çıkar... Yakınından bile geçmeyecek pozisyon, kartın... İki maçtan birinde aleyhimize hata... Yazıklar olsun böyle yönetime...
Fernandes e teklif falan götürülmesin, mümkünse yarın geri göndersinler, yerine kirası biten Fink bundan çok daha iyisini oynar...
Ekrem i bir daha sağ beke koymak intihar olur. Yarım günde yerden kalkarsan, zaten eksik olan takım golü yer... Ekrem i bir daha takıma koymak da intihar olur... Kurtulamayacak mıyız bu adamdan...
Necip,ligdeki Trabzonspor maçında oynamak için ikinci sarı karttan kırmızı görüp,kupa maçında cezalı duruma düşmüştü.Yani Sivok Antep maçında yok.Tek kulvarda şampiyonluk iddiamız var.Onda da çok kritik bir maçta stoper sıkıntısı çekeceğiz.Bu sene gerçekten çok şansısız.Maça gelince Quaresma çok iyiydi.Diğer oyuncuların bazıları vasat,bazıları vasatın altındaydı.İlk yarıda Almeida karşı karşıya pozisyonda kalecinin üstüne nişanlamasa maç sonunda farklı bir sonuç olması yüksek ihtimaldi.Tayfur hoca Nobre yerine keşke Nihat'ı alsaydı.Nobre sırf zarar.Maçın sonunda bir pozisyonunu saçma sapan bir hareketle bitirişi var ki,çıldırmamak mümkün değil.Bu adam bir de 2 küsür milyon avro kazanıyor yılda...Kırmızı kart dengemizi çok bozdu.10 kişi kalmasak,maçı lehimize çevirebilirdik.Son dakikada Ekrem pozisyonunu kaybedince golü yedik ve yenildik.Son olarak muhteşem standartıyla harika maç yöneten Bünyamin Gezer'e de tebrikler!
Fernandes top her ayagina geldiginde sanki neyapacagini bilmiyor gibiydi.. gercektende Fink daha iyi oynardi.
Kırmızı karta kadar maçta ivme Beşiktaştan yanaydı. Cihan'ın oyuna girmesi ve o kırmızı kart maçın kaderini değiştirdi. Şans faktörüde Sivasın yanındaydı açıkcası. Sivası tebrik etmek gerek. Ama o kırmızı kart ağır gibi geldi bana yani orda ikinci sarı verilirmiydi bilemiyorum.
Geldiğinden beri ne etliye ne sütlüye karışmadı, kritik maçlarda da oynadı ama hiç bir zaman etkili bir oyun ortaya koyamadı. Bu kadar haftadır takıma birşey veremeyen, bu maçta da hırssız ruhsuz bir performans ortaya koyan adamla hiç işimiz olmamalı. Necip kesinlikle çok daha iyi oynuyor, yedekleri de Fink olmalı...
Tebrikler Yiğidolar
Tebrikler Sivasspor. Cihan oyuna girdi ve maçın kaderini değiştirdi adeta.
Vay Be Sivas'a bak Beşiktaşı yenmiş .. Şaşırdım açıkçası maçı izlemedim onun için yorum yapamayacağım ama Tebrikler Sivasspor.
Quaresma iki kişinin arasından geçerken durduruldu. Üstelik faul yapılmasa kaleci ile karşı karşıya kalacaktı. Sivok'a o iki kartı gösteren hakem, o pozisyona sarı kart bile göstermedi ya ne diyeyim artık ben.
Şimdi Sivok'un kırmızı kart gördüğü videoyu tekrar seyrettim.70.dakikaya kadar bütün takdir haklarını Sivasspor'lu oyuncuları atmamaktan yana kullanan Bünyamin Gezer,hangi niyetle Sivok'a anında kart çıkarmaya karar verdi acaba? Maçın kaderini etkileyecek bir karar,bu kadar kolay,hemde benzerlere aynı uygulamayı yapmamışken nasıl verilir anlamak mümkün değil.
Ben hakemlerde art niyet aramam böyle maçlarda sadece hakemlerimizin yetersizliğine bağlıyorum bunu , bizim maçta da yetersizliğinden kaynaklanan pozisyonlar olmuş herkese oluyor yani.oraya yorum yazmadım izleyemedim çünkü maçı , bu maç için ise izlemeden yapabilirim çünkü beşiktaş ligde hiçbir iddiası olmayan bir takım bir galatasarayla bile arasındaki puan farkı çok az onların durumuna bile düşebilecek zamanı var , kimsenin art niyetle beşiktaş maçı yöneteceğini düşünmüyorum.