Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Sivasspor kazanır

3 20.00%
  • Beşiktaş kazanır

10 66.67%
  • Berabere biter

2 13.33%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 52 arası toplam 52 sonuç

Konu: Sivasspor - Beşiktaş [27. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İş ahlakı açısından yetersizler Şemsi kardeşim , yetersiz diyenler haklı! Ama niye bize denk geliyor iddiamızın kalmadığı şu günlerde bile anlamış değilim.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

o yerde yatan oyuncu kimdi faulmu var yoksa?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sivas golü atar cihan

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ekrem yerde yatan niye kalkmadı anlamış değilim..bazı Beşiktaşlı arkadaşlarım karşı çıkacaktır çoğu fikrime ama toroman ferrari sivok ekrem almeida aurelio seneye güle güle dense fernandese teklif yapılmasa iyi olur. ligin 2 devresinin en kötü 2 Bjk lisi q7 ve ernst tayfur gelince düzeldiler böyle devam ederler inşallah.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Faul falan yok arkadaş.

Ekrem yere düştü kalkamadı Milli maçında yorgunluğuyla sanırım 90 dakika o kanatta yıprandı ileri geri ve son posizyonda ayağa kalkacak mecali kalmadı yerde oturdu durdu ve onun bölgesinden gelen Cihan'da golü attı.

Tebrikler Sivasspor'a.

Ayrıca Fernandes ile fikrimde bugün çok çok kötüydü sezon sonu geri gönderirler umarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

@anıl luque
    emin değilim ama kupada sivok oynayabilir diye biliyorum direk kırmızılarda kupadada cezalı duruma düşüyor diye biliyorum ama emin değilim.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Fernandes Guti'nin ve Aurelio Necip'in yerini dolduramadi.

Cenk gercekten yetenekli kaleci!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@kalemci
    farketmez oynasa da oynamasa da bize kupayı da aldırmazlar zaten. her sene fifa'nın seçtiği yılın takımını Beşiktaş'a toplasak yine bir cacık olmaz , oldurmazlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

cenk yetenekli bencede ama benim istediğim tarzda bi kaleci değil ben cordoba taffarel dida mondragon tarzında kaleci istiyorum eliyle oyunu kurabilen inşallah cenk bu konuda kendini geliştirir Türkiyenin sayılı kalecilerinden biri olarak tarihe geçer
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Yeter artık vallahi, kan kusturuyorlar insana... Quaresma nın pozisyonuna kart çıkarma faul varken, Sivok un ikinci kartını çıkar... Yakınından bile geçmeyecek pozisyon, kartın... İki maçtan birinde aleyhimize hata... Yazıklar olsun böyle yönetime...

Fernandes e teklif falan götürülmesin, mümkünse yarın geri göndersinler, yerine kirası biten Fink bundan çok daha iyisini oynar...

Ekrem i bir daha sağ beke koymak intihar olur. Yarım günde yerden kalkarsan, zaten eksik olan takım golü yer... Ekrem i bir daha takıma koymak da intihar olur... Kurtulamayacak mıyız bu adamdan...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Necip,ligdeki Trabzonspor maçında oynamak için ikinci sarı karttan kırmızı görüp,kupa maçında cezalı duruma düşmüştü.Yani Sivok Antep maçında yok.Tek kulvarda şampiyonluk iddiamız var.Onda da çok kritik bir maçta stoper sıkıntısı çekeceğiz.Bu sene gerçekten çok şansısız.Maça gelince Quaresma çok iyiydi.Diğer oyuncuların bazıları vasat,bazıları vasatın altındaydı.İlk yarıda Almeida karşı karşıya pozisyonda kalecinin üstüne nişanlamasa maç sonunda farklı bir sonuç olması yüksek ihtimaldi.Tayfur hoca Nobre yerine keşke Nihat'ı alsaydı.Nobre sırf zarar.Maçın sonunda bir pozisyonunu saçma sapan bir hareketle bitirişi var ki,çıldırmamak mümkün değil.Bu adam bir de 2 küsür milyon avro kazanıyor yılda...Kırmızı kart dengemizi çok bozdu.10 kişi kalmasak,maçı lehimize çevirebilirdik.Son dakikada Ekrem pozisyonunu kaybedince golü yedik ve yenildik.Son olarak muhteşem standartıyla harika maç yöneten Bünyamin Gezer'e de tebrikler!
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Fernandes top her ayagina geldiginde sanki neyapacagini bilmiyor gibiydi.. gercektende Fink daha iyi oynardi.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Kırmızı karta kadar maçta ivme Beşiktaştan yanaydı. Cihan'ın oyuna girmesi ve o kırmızı kart maçın kaderini değiştirdi. Şans faktörüde Sivasın yanındaydı açıkcası. Sivası tebrik etmek gerek. Ama o kırmızı kart ağır gibi geldi bana yani orda ikinci sarı verilirmiydi bilemiyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Necip,ligdeki Trabzonspor maçında oynamak için ikinci sarı karttan kırmızı görüp,kupa maçında cezalı duruma düşmüştü.Yani Sivok Antep maçında yok.Tek kulvarda şampiyonluk iddiamız var.Onda da çok kritik bir maçta stoper sıkıntısı çekeceğiz.Bu sene gerçekten çok şansısız.Maça gelince Quaresma çok iyiydi.Diğer oyuncuların bazıları vasat,bazıları vasatın altındaydı.İlk yarıda Almeida karşı karşıya pozisyonda kalecinin üstüne nişanlamasa maç sonunda farklı bir sonuç olması yüksek ihtimaldi.Tayfur hoca Nobre yerine keşke Nihat'ı alsaydı.Nobre sırf zarar.Maçın sonunda bir pozisyonunu saçma sapan bir hareketle bitirişi var ki,çıldırmamak mümkün değil.Bu adam bir de 2 küsür milyon avro kazanıyor yılda...Kırmızı kart dengemizi çok bozdu.10 kişi kalmasak,maçı lehimize çevirebilirdik.Son dakikada Ekrem pozisyonunu kaybedince golü yedik ve yenildik.Son olarak muhteşem standartıyla harika maç yöneten Bünyamin Gezer'e de tebrikler!
    Aynen Nobre benide o pozisyonda cildirtdi cok gereksiz bir oyuncu. Bilmiyorum fark ettinizmi orta sahada Necip ve Ernst oynarsa cok daha iyi oynuyoruz. Ilk yari Aurelio sakatlandikdan sonra Ernst ve Necip ile daha iyi oynuyorduk.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Fernandes top her ayagina geldiginde sanki neyapacagini bilmiyor gibiydi.. gercektende Fink daha iyi oynardi.
    Geldiğinden beri ne etliye ne sütlüye karışmadı, kritik maçlarda da oynadı ama hiç bir zaman etkili bir oyun ortaya koyamadı. Bu kadar haftadır takıma birşey veremeyen, bu maçta da hırssız ruhsuz bir performans ortaya koyan adamla hiç işimiz olmamalı. Necip kesinlikle çok daha iyi oynuyor, yedekleri de Fink olmalı...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Geldiğinden beri ne etliye ne sütlüye karışmadı, kritik maçlarda da oynadı ama hiç bir zaman etkili bir oyun ortaya koyamadı. Bu kadar haftadır takıma birşey veremeyen, bu maçta da hırssız ruhsuz bir performans ortaya koyan adamla hiç işimiz olmamalı. Necip kesinlikle çok daha iyi oynuyor, yedekleri de Fink olmalı...
    Önceki maclarda defansif yönden eksik kaldigini görmüstük bu mac'da Guti'nin yerinde oynadi ve ofans anlaminda'da hic katki saglamadi.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Tebrikler Yiğidolar

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Sivasspor. Cihan oyuna girdi ve maçın kaderini değiştirdi adeta.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Vay Be Sivas'a bak Beşiktaşı yenmiş .. Şaşırdım açıkçası maçı izlemedim onun için yorum yapamayacağım ama Tebrikler Sivasspor.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quaresma iki kişinin arasından geçerken durduruldu. Üstelik faul yapılmasa kaleci ile karşı karşıya kalacaktı. Sivok'a o iki kartı gösteren hakem, o pozisyona sarı kart bile göstermedi ya ne diyeyim artık ben.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şimdi Sivok'un kırmızı kart gördüğü videoyu tekrar seyrettim.70.dakikaya kadar bütün takdir haklarını Sivasspor'lu oyuncuları atmamaktan yana kullanan Bünyamin Gezer,hangi niyetle Sivok'a anında kart çıkarmaya karar verdi acaba? Maçın kaderini etkileyecek bir karar,bu kadar kolay,hemde benzerlere aynı uygulamayı yapmamışken nasıl verilir anlamak mümkün değil.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben hakemlerde art niyet aramam böyle maçlarda sadece hakemlerimizin yetersizliğine bağlıyorum bunu , bizim maçta da yetersizliğinden kaynaklanan pozisyonlar olmuş herkese oluyor yani.oraya yorum yazmadım izleyemedim çünkü maçı , bu maç için ise izlemeden yapabilirim çünkü beşiktaş ligde hiçbir iddiası olmayan bir takım bir galatasarayla bile arasındaki puan farkı çok az onların durumuna bile düşebilecek zamanı var , kimsenin art niyetle beşiktaş maçı yöneteceğini düşünmüyorum.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri