kazım çok güzel bi gol attı :D
Printable View
kazım çok güzel bi gol attı :D
Açıkcası kendi adıma konuşmak istiyorum isterse birini getirip tüm dünya futbolun profesörü desin.O adam gelip Hiddink'İn yaptıklarını yapıyorsa eleştiriyi sonuna kadar hak ediyor demektir."futbol özürlüsü" sözü de hakaret gibi dursa da türk eleştiri sisteminde hakaretler büyük yer kaplar zaten.
Mehmet Topuz'u hiç milli takıma çağırmıyor,ısrarla bizim Selçuk'u, Hakan Balta'yı,Kazım'ı(evet şu an enfes bir gol attı :D ) oynatıyorsa ben eleştiririm Hiddink'i.Bu takıma tam forvet lazım,bu görüldüğü halde Burak gibi bir silahı orda harcıyorsa eleştiririm.Burak arkaya kendini unutturup harika sarkan bir adamdır, en uçta oynayamaz.Önünde defansı zorlayan biri olacak ki unutturabilecek kendini.
Bu arada şiddeti azalsa da ıslık devam ediyor.
Emre hangi saçma sebeplerden dolayı ıslıklanıyor? Maç esnasında bi yanlışı mı oldu yoksa Galatasaray'ın sahasından oynandığından dolayı mı yapılıyor? 2. ise TT Arena'ya yazık olur
Olmuyor abi Burak en uçta olmuyor.Estonya çok zayıf olduğundan gollerimizi attık rahat rahat oynuyoruz ama Burak en uçta oynayamaz,yeteneklerine aykırı bu.O çocuğun önüne Semih,Cenk hatta en uygunu Mevlüt'ü koyarsanız arkadan gelip yaptığı koşularla iş yapar ancak.
kazım mükemmel ötesi bi gol attı
Kazim herkese cevap verdi gene 3-0 oldu
Kazım'la olmaz bu işler dedikçe atıyor arkadaş durduramıyoruz :D
Kazım çok can yakacak bu sene :)
Selcuk Inan'dan Kazim'a ve gooool iste bu.
Selçuk Şahin'in oynamasını ben de yadırgıyorum. Ancak iddia ettiğiniz gibi 5-6 maç oynamış değil. 18 maç oynamış, süre ortalaması da 60 dakika. Bunu da şu açıdan yazdım, öyle son 1-2 dakika oynamış değil 18 maçta. Maç sayısı esas ise Arda Turan 12 maç oynamış geçen sezon. Ama birçok kişinin hemfikir olduğu bir düşünce var; o da Arda Turan'ın katkı yapacak kapasitesi ve kalitesi olduğu. Biz de Selçuk Şahin'de bunu göremiyoruz ama Hiddink kendi oyun düşüncesinde katkı sağlayabileceğini düşünüyor ki oynatıyor. Demem o ki; milli takımda oynamak için maç sayısı esas kriter değil.
Neyse bu tartışmaları maçın sonuna saklasak iyi olacak. Kazım'ın 2 golünü de tekrarından görebildim.
Selçuk ne abi ya bu adam nasıl milli takım kadrosuna dahil ediliyor? Necip gibi Orhan gibi yetenekleride söndürürüz böyle giderse..
Ben Şükrü Saraçoğlunda maça gittim . Gs'ye de , Bjk'ye de , Fb' ye de küfür edildi engelleyemeyiz bunları . :(
Hiddinki birileri uyarmasi gerekiyor ozman selcuk hakkinda :) oguz cetin desek o zaten allaha emanet gidiyor kadroyu adam kendi olusturuyor sirf besiktasa sanki inati yada bi kini var besiktas kadrosundan necip toroman egemen gibi adamlari almiyorlar.
nese hersey milli takim icin tartismayalim en iyisi ne ise o olsun
Emre ne ki bütün milli takım ıslıklandı, Aurelio alkışlandı Yunanistan maçında. Bu konuda ülkecek zayıf karakterliyiz.
Takımlara küfür edilir.Bunu engellemenin tek yolu Wembley tarzı milli takımın stadı olmasıdır.Bugün ki olay "milli takımı desteklemek için giden taraftarlar, o milli takımın kaptanını demoralize etmek için her şeyi yapıyorlar" bu çok daha vahim bir şey.
Ama bunu tüm gs taraftarına bağlamamak lazım.Gs stadı diye sadece gs'liler ıslıklıycak diye bir durum yok ve sayıları da çok değil gibi zaten ıslıklayanların.
Orhan Gülle önce G.Antep'te bir oynasın da milli takıma sonra bakarız.Necip içinse bu sene bjk'de oynarsa milli takımda hiç kesilmeden oynatılmalı bence.Gerçi o bölgede çok kalabalık Selçuk İnan var Emre var Mehmet Topal var Hamit var Nuri var, var oğlu var.
sananes maçı izlediğim için fazla uğraşmak istemedim alıntıyla :)
Eleştiri yapmakla hakaret etmeyi içiçe geçirmişiz maalesef. Eleştiri yapılmasın demedim. Mesleği futbol olan, Hiddink gibi bir adamı bile futbol özürlüsü görmek eleştiriden öte birşeydir.
Hakan'a da bir alternatif bulsak çok iyi olacak,Keşke Sabri solak olsaydı ya da G.Gönül.Bir orta yaptı bomboşken taca gitti top
Hep ben yazıyorum galiba ama:) Bu ideal 11se Volkan Demirel nerede arkadaş,içime dert oldu vallahi:D
Abi Sinan Bolat'ı şöyle yakından bir tanıyalımda nasıl bir kaleci ona göre değerlendirelim. Sinan Bolat deyince benim aklıma uefada attığı kafa golünden başka birşey gelmiyor ne yazık ki. :)
Oyun olarak Estonya'nın zayıf olmasından dolayı iyi oynuyormuşuz görünümü var. Ancak çok kötüyüz bence. Defans olarak çok hata yaptık. Tel tel dökülürüz adam gibi bir takım olsa karşımızda. İleride bi organizasyon yok. Hep bireysel beceri ve kalecinin Artı defans oyuncularının yaptıkları hatalara dayanarak skor ürettik. Hele Kazım ın son golünde kalecinin yanından geçti top. Bu skora bakıpta haftalarca översek milli takımı 2012 şimdiden hayal olacaktır.
G.G ofans olarak çok etkili değilde ancak defansta kritik müdahaleler yaptı. Sinan Bolat biraz heyecanlı. Hata yapmadı ancak bir iki pozisyonda hata derecesine gelebilecek girişimleri oldu. Ama zamanla milli takımda oynarsa bunları aşar. Kazım bugün skor anlamında iyiydi. Bizdeyken tıpkı Selçuk gibi her seferinde iyide olsa kötüde olsa kadroda oluyor ve eleştiriliyordu. Ama genel bir istikrar yakalamış gibi görünüyor. Selçuk Şahin kötüydü. Rezil. Emre bence maçın başındaki oyunu ile ıslıklayan terbiyesiz anti-türklere cevabı verdi ve kilidi açtı. Ardından güzel bir asist yaptı. Helal olsun diyorum. Ama uyanalım artık bu milli takım bana güven vermiyor.
Kadro demek ilk 11 demek değil ki.Ha eğer ilk 11 böyleyse hayırlı olsun Avrupa Şampiyonasını zor görürüz.Orta sahamızda bir adam var 2 metre yanındaki adama topu veremiyor.
Ben birde şu ankette Estonya kazanıra oy atanlar kim merak ettim valla :D
Katiliyorum Sait71"e iyi gorunuyoruz ama iyi degiliz estonya zayif oldugu icin bu bi ciksin karsimizia hollanda vesaire ozman goruruz milli takimi nasil oynadiklarini bakalim maca gelince kanatlardan orta aciyoruz ama iceride kimse olmuyor burak oluyor sadece 2.yari selcuk sahin cikip mehmet topal girmeli ve oyunu biraz daha karsi tarafa yikmaliyiz ve 2.yari cift forvete donelim birde oyle oynayip deneyelim yedeklerde forvet kim var bu arada hic bilmiyorum