beyler Fener in ilk yılki kadrosu da fena değil. avrupada olsa çeyrek final falan gelir. yaptığım transferler sol beke H.ali kaldırım stopere biyik diye bir adam :) forvete emenike :)
Printable View
STSL aşırı kolay.İngiltere ise tam sıkıntı :)
Harbiden kolaylığından bıkıp sildim Beşiktaş save'mi 12.0.3'teki. Ve 12.0.4 yükledim Beşiktaş ile açtım tekrar,bakalım inşAllah bunda biraz zorlanırım yahu :D Hakikaten STSL Çok basit.
Hocam al benden o kadar.Giresunspor ile 3 sene bank asyada kaldım.2 taktik denedim 4 senede yok.Kadromda çok kaliteli.Ama olmuyor.Uzun şutu 6 olan adam bizim kaleciyi(Ferhat Odabaşı-Volkan Babacan) avlarken bizim 15 olan adam kaleyi tutturamıyor.Zor zar kümede kaldım.Bana zor geldi oyun.12.0.2 oynuyordum.Şimdi 12.0.4 yükledim,tekrar bir takım deneyeceğim bakalım.
Edit:Bank asya ve alt liglerde zorlanan galiba bir tek ben varım
son güncelleme ingiltere'deyim. hadi bakalım.
Full attack oynamayı dene birde bakalım nasıl sonuç verecek. Barça'nın gerçekteki gibi olmasını sağlamak için mi nedir baskı kurmayı çok kolaylaştırmışlar ve defans arkasına çok az top yiyorsun bence bu sene. Push-up oynuyorum ve defans oyuncularımın çok yavaş ve dandik olmasına rağmen 10 maçta 1 bilemedin 2 kez defans arkasına top yedim.
Bunlari okuyunca, demek ki Fenerbahce'nin yeterince iyi yapilmadigi, diger takimlarin cok abartili oldugu yorumlari bosuna yapilmis demekten kendimi alamiyorum. (::)
TakımLarın yapıLma tarzLarı iLe değiLde daha çok oyunLa iLgiLi sıkıntı var. Fenerbahçe iLe de GaLatasarayı yöneten, Beşiktaşı yöneten ve Trabzonsporu yöneten arkadaşLarın eLde ettiği başarıLarı çok rahat eLde edebiLiyorsunuz.
Oyun öyLe birşey ki CheLsea, City depLasmanLarına gidiyorum ama gram tırsmıyorum. Hatta o kadar rahatım ki 90 dakika sonunda da istediğim puanLarı aLmış oLuyorum. Daha da garibi eze eze aLıyorum.
Yine zorlanmıyorum :) İngiltere'ye gidelim bakalım.
Korner taktiği kullanmayım derim. Bide 48 ay tabiki. Eğer bunlar kullanılıyorsa normal :)
İşkence çekmek istiyorsanız TFF 2. Lig'de oynayın.
Korner taktiği olmadan Kemal Tokak ve Ujfalusi min 2 maçta 1 tane atıyorlar kornerden. Korner ayarlarına falan da dokunmadım hiç bi de. STSL gereğinden fazla kolay olmuş bence. Ama diğer ligleride denemek lazım.
Mardinspor la sıfırdan başlıyorum. bakalım :)
ben gs ile 2 sezondur küme savaşı veriorum. bu 3. sezonum 2 kere kovldm menager ekleden devm ediorm. bu sene 4. sıradaym lider ile aramda 2 puan var. oyun demiymde süper lig gerçktn çok kolay. şunun şurasında en kötü 4-5 sezon sabrettiktn sonra ligi domine ediosnz. ben fm 2011 de ilk 3 sezon kümeye oynadm. snra üs üste 20-30 puan farklarla ligi şampion bitrdm. dünya karması yptm takımı ama şl yi alamadım hiç alamadm. geçen seri gs ile şl yi almadan bşka takım yönetmcm dedim alamadım yönetemedim. diğer ligler nasıl bilmiorm. fm 2012 de gs ile şl yi alabilrsm almanya yada ingiltere düşünüorm. yada ispanyada madrid ve barçaya karşı bi rüya takım olşturmak.
oyunun kolaylaştığı doğru değil, oyuncularınızın moral durumu çok daha önemli eski serilere göre. maç motoru da oyuncuların morallerini ve verdikleri reaksiyonları daha çok yansıtıyor maçlara. bir maçı yenilip kötü bir takım konuşması yaparsanız 4-5 maç üst üste yenilebiliyorsunuz.
son anda şampiyon oldum.birde kolay diyorsunuz ya:) başkasının taktiğini kullanmadan kendi taktiğinizle oynayın.bakın ne kadar çok zorluyor.
Ben her zaman kendi taktiğim iLe oynadım. Hatta hiç bir zaman korner taktiğide yapmam. HaLa çokta zorLanmadığımı rahatLıkLa söyLerim. Abartı kadrom da yok.
Beşiktaş ta 3.sezon kadrom.
Cenk-İsmaiL-Mariano-Ersan-Egemen-Shaqiri-Quaresma-Fernandes-Necip-Pektemek-C.Fierro
Bu kadro iLe kafa tutamadığım takım yok şu anda.
Biraz daha kolay olduğunu düşünüyorum ben de maalesef.3 kez kariyer değiştirdim şimdiye kadar başarıya çabuk ulaştığımdan.Fenerbahçeyle 3 sezon oynadım 2. sezon UEFA'yı aldı takım 3. sezon ŞL. yarı final gördü.Yaptığım iki yabancı transferi oldu sadece Alex yerine Badelj Bienvenu yerine Vossen.Türk transferler de oldu tabi 4-5 tane.
İnanılmaz kolay olmuş Türkiye Ligi. Fenerbahçe kariyerimde, 12 maçta sadece bir beraberlik aldım. Kadro aynı. Beşiktaş' ı deplasmanda 1-7, Manisa' yı 2-7, Gençlerbirliği' ni, 0-8 yendim.
Yani bir sezon içerisinde bu kadar kısa süreçte üstelik bu sonuçlar oluyorsa, anormallik var demektir.
Konu ile ilgili SI forumlarında konu açılmış mı veya bununla ilgili bir gelişme var mı acaba ? Oyunu gelen patch ile zorlaştıracaklar mı yoksa tüm seri böyle mi devam edecek ?
Acayip kolay olmuş.2-3 dakikada baştan savma bir taktik yaptım herkese 3-4 atıyorum.Bir iki maç berabere kaldım yarım sezonda.Hiç zorlamıyor takımlar heyecanı da kalmıyor pek.Maçları izlemiyorum doğru düzgün bir heyecan olmuyor umarım giderilir bu sorun.
demekki neymiş tr ligini oynamayacakmışız ben hem villarealden hem liverpooldan kovuldum yarım sezonda baya zor :)
Hocam senin ilk 11'de bug var normal zorlanmaman :)
İngiltere milli takımı ile oynuyorum.İspanya hegemonyasına henüz son verebilmiş değilim.Euro 2012'de finalde,Olimpiyatlar'da yarı finalde,Konfederasyon Kupası'nda yine yarı finalde İspanya'ya kaybettim.Acayip hırs yapmış durumdayım.:icon_smile: 2008'den beridir ilk defa bu kadar süre oynuyorum Fm'yi.Bence o kadar da kolay değil.Tabii kulüp takımı yönetsem,nasıl olur henüz fikrim yok.
Bence oyunun diğer ligleri falan normal ve heyacanlı ama Türkiye ligi aşırı kolay üç büyüklerle. 11 hafta içersinde 3 deplasmanda toplam 22 gol attım. Skorlar 0-8, 2-7, 1-7. Üstelik bu 1-7 lik galibiyet İnönü' de Beşiktaş' a karşı. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray zirveye oynar ama bu kadarı fazla geldi bana.
Öyle detaylı bir taktik de yapmadım. Oyuncu rollerini belirledim sadece detay olarak. Sonuç 12 maç 11 galibiyet 1 beraberlik.
demkki tr liginden uzak duracakmışız ben liverpool ve villarealden kovuldum :)
QPR ile ligin ilk maçında Manchester United'ı 4-1 yenmemle acaba dedim ama sonraki maçta Chelsea 5 tane attı geçti lafımı geri aldım :D.
Bence takıma uygun taktiği oturtunca hakikaten işler çok kolay oluyor.Ama kafanızda bir taktik var ve illa o taktiği uygulamak için uğraşırsanız daha çok zorlanıyorsunuz.Misal 4-2-3-1 le şampiyon olduğum Spurs'le ikinci sezon 4-4-2 deneyince çok gerilerde kaldım.
türkiyede 4 büyükler ile oyun tabi kolay gelir avrupa liglerinde düsmeye aday takimlardan birini alip oyna bak ne kadar zorlanacaksin :) yada bu bana yetmez ben daha zor olsun istiyorum diyorsan amatör kümelerden basla oyuna :)
Oyun kolay diyen arkadaşları Kocaeli'yi öneriyorum, ilk onla başlamayı düşündüm ama kadroya ve borçlara bakıp korkup bıraktım, oyuna alışınca başlama kararı aldım.
Kocaeli şu anda benim kariyerde 1 beraberlik 8 mağlubiyetle son sırada. Ve ne ilginçtir ki o 1 puanı lider olan Turgutluspor'dan aldı.
Oyun kolay diyen arkadaşlara ek olarak ben de Körfez FK'yı öneriyorum. FM 11'de Kocaelispor benzer bir kadroya sahipti ve 1. sırada Bank Asya'ya çıkmayı başarmıştım. Şu anda benzer bir kadro ve taktikle oynuyorum fakat 10. sıradayım.
Üst liglerde durum nedir bilemem ama, alt liglerde oyun bayağı zor.
yenilince agresif konuşun. fired-up oluyorlar.
Zor kariyer isteyenlere önerim Fransadan Sochaux sezona başı transfer bütçesi 0 maaş bütçesi de 1 oyuncuya harcanacak kadar. takımda defans berbat zaten tek transfer yapabiliyorsunuz onu da M. Diarra'ya harcadım ama adam yokluğundan DC oynatıyorum.