Burak Yılmaz tartışmasız ligin en iyi forvetidir.Bunu 2. Golünde nasıl kaliteli bi forvet oldugunu kanıtladı o topu önüne alışı o driblingi muazzam.
Printable View
Burak Yılmaz tartışmasız ligin en iyi forvetidir.Bunu 2. Golünde nasıl kaliteli bi forvet oldugunu kanıtladı o topu önüne alışı o driblingi muazzam.
Ben silip atmadım ki sadece genel olarak konuştum bu adam hakkında bana göre bu adam forvet değil kanattır.Yani Burak'ta daha çok taktiğe bağlı kalacak bir oyunu yok sal onu nerde oynarsa oynasın ki bunu güzel yapıyor.Ama benim söylemek istediğim bu adam çok abartılıyor Türkiyede forvet zaten yok ve elde olan bir Burak var ama bana göre Burak avrupada iş yapmaz.
Çok iyi oynamadık ama 3 puanı aldık hayırlısı olsun.
Olcan Adın ilk maçı olmasına rağmen beklenenden dçok daha iyi bir performans sergiledi, daha da iyi olacak ve kazandıracağı maçlar da olacaktır.
Henrique'nin yaptığı asisti her oyuncu yapmaz. Yani o pozisyon da tekrar geri dönüş yapmazdı ama o yaptı ve attırdı golü Burak'a.
Burak'da en az 25 tane atar bu sezon böyle giderse.
Önümüzde bir Samsunspor maçı var, bu maçta Halil'in yerine Henrique, Adrian yerine de Alanzinho oynamalı. Muhtemelen Glowacki'de haftaya oynamaz.
Burak'ı şu dönemde tartışmak yersiz. adam rol yapabiliyor, ben kızmıyorum. takımımda böyle bir forvet olsun isterdim. en iyi forvet diyemiyorum, belki öyledir de ama en formda golcü olduğu kesin.
Zayette'nin topa bakışı da muazzam, acaba transa falan mı girdi diye bir an düşündüm, neden bekledi hamle yapmak için o kadar kestirmek güç :D
Tebrikler Trabzonspor, Tebrikler Burak. Büyük maçlarda zorlansa da böyle maçlarda affetmiyor en azından o konu da tutarlı. Olcan'ı beğendim kumaşı kaliteli faydalı olacaktır.
İyi başladı iyi gitmesi dileğiyle.Kanatları etkin kullanmamız lazım artık.Elimizde Volkan ve Olcan gibi 2 tane kaliteli kanat oyuncusu var.Artık hucum organizasyonlarını çoğaltmalı ve bunun üzerine çalışmalı Şenol hoca.
http://www.netteresim.com/pictures/7...b4ad202265.jpg
Karşındaki bir insan be adam böyle çalım atılır mı :)
http://s14.directupload.net/images/120107/syhrhyfd.swf
Aynen onu hatırlattığın iyi oldu valla muazzam çalımdı...
Alex yıllardır atıyor derken yani Avrupa'da güçlü bir ekibe gitmedi hep kaldı demek istiyor :D
Burak şuan Türkiye'nin en iyi hücum oyuncusu ama Bjk ve Fb maçlarında sahneye çıkmasını, hatta İnter ve Lille maçlarında da sahneye çıkmasını çok isterdim.
Bazı bencil hareketleri beni deli ediyor ama her hücum oyuncusunda da hemen hemen vardır böyle egoistlikler. Beni düşündüren olay olur da bu adam Allah göstermesin sakat olur , cezalı olursa hücum da oldukça zorlanacağız diye tahmin ediyorum.
Bu yüzden Paulo sık sık oynatılıp hazır kıta tutulmalı.
Burağa helal olsun çoçuk takır takır atıyor gollerini ama avrupa icin ne kadar hazır bunu bu sene avrupa maçlarında gördük sanki 1 2 sene daha türkiyede kalması lazım gibi kafasına gitmeyi koyarsa tuncaydan bi farkı olmaz bence
Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'da 57 maç, 41 golü varmış.
aynen :) yani Alex şu ortalamayı bir on numara olarak Almanya'da, Fransa'da yapsa 40 milyondan aşağı etmez ve Barça - Real - United'dan aşağıda oynamazdı. bunu demek istiyorum. küçümseme Alex'e değil, dünya transfer piyasası üzerinde ligimizin değerine.
O konuda haklısın.Mesela Portekiz sürekli yüksek rakamlara adam çıkıyor liglerinden.Benfica ş.l falan mı aldıda hem Di maria hem Cuanrtrao hem David Luiz o kadar paralara satıldı.
Portekiz transfer işini çok iyi biliyor :)
adamlar kendilerine güveniyor. bizim gibi değilki. buluruz yenisini diyorlar. bizde ise oyuncu göndermek en büyük günah. Fenerbahçe tarihinin en iyi sezonunu Tuncaysız yaşadı, Arda yok ama Galatasarayda kayıp da yok. Portekiz zaten futbol adına gelişmiş bir ülke de, Hırvatistan, Ukrayna, Kore falan hep geçti bizi. Dinamo Zagreb son 10 yılda 7 tane 10 milyon euro üzeri oyuncu satmış. biz ise turşusunu kuruyoruz.
Burak alıcı bulursa gitsin. ama 7-8 milyon kazandıracaksa.. o fiyata da iyi forvet bulunur. bulamıyorsak hata Burak'ta değil bizde.
Zaten sistemin komple değişmesi lazım.Hep çok para harcayarak adamları alıyoruz.Artık katar'a döndü ülke.