Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
8. You may not vote on this poll
  • İBB kazanır

0 0%
  • Berabere biter

4 50.00%
  • Trabzonspor kazanır

4 50.00%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 60 arası toplam 60 sonuç

Konu: [19.Hafta] İBB - Trabzonspor

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Karambole diyorsan neden diğer oyuncular atamıyor?Demek birşeyleri doğru yapıyor.

Zaten takımın avrupada golü yokki Burak atsın.Kaldıki ordada 3 maç oynadı.

3 İstanbul takımına gol atamdı diyorsun ama geçen yıl gayet attı hemde kafası gözü kırıkken hemde.Bu yıl takım iyi değildi ki o 3 İstanbul takımıyla oynarken.Buda messi,Ronaldo değil her maçı da alsın.
    Abi herkesin görüşü kendine burda geçen seneyi konuşmuyoruz.
    Takımın golü yoksa o takımın sorunudur,ayrıca 3 maç oynadı ve atamadı birşeyleri doğru yaptığı gibi o oynadığı 3 maçta'da birşeyleri yanlış yapmış demekki

Şahsen bende beğeniyorum kendisini ama bana göre bu lig dışında oynayamaz,Bu ligde yeterli bir oyuncu

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Burak'mayi ki başkası atsın
    Yaratıcı
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

yav bana bir tane sempatik, efendi, sportmanship'i 15 üzeri olan kaliteli forvet söyleyin elbet vardır ama çok değil. kolay değil adam önemli bir takımı sırtlıyor, tam bir yıldır.. bu ego da karakterine yansıyor. 2 yıl önce takım bulamazdı kendine yoksa emin olun biz de sevmiyoruz o hareketlerini, olmayan penaltılara itiraz etmesini falan ama golcü dediğin böyle olur.

yani size bir kıssadan hisse. Umut efendi adamdır. geçen senelerde bir maçta kendini yere atıyor ve ikinci sarıdan kırmızı yiyor. ama bariz atıyor. hakeme nasıl itiraz görseniz.. maç sonu soruyorlar neden itiraz ettin diye. 'TAMAM KENDİMİ ATTIM AMA ATMASAM, DÜŞÜRSELER DE ÇALMIYOR HOCA' diyor. Burak en azından adamın kafasında böyle paradoks yaratmıyor

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Adamın avrupada golü yok hadi çok oynamadı normal diyelim.
    Bizim 4 büyüklere gol atamadı,hep anadolu,hep anadolu tamam iyi bu ligde iş yapıyor ama adam full karambol atıyor ayda yılda bir çalımla atıyor ki onlarıda tekrar izle çalımı yanlışlıkla atmış ayağına felan çarparak

Bence ligimizde forvet yetişmediğinden Burak bu kadar el üzerinde tutuluyor
    Şu ligde çıkarın o adamı biter.
    Bu sene Trabzonspor zaten derbilerde yoktu. Gecen sene hicmi aklina gelmiyor.

Adam 4-5 oyuncu calimlayip gol atsa zaten Turkiyede olmaz hatta Turk olmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Bu sene Trabzonspor zaten derbilerde yoktu. Gecen sene hicmi aklina gelmiyor.

Adam 4-5 oyuncu calimlayip gol atsa zaten Turkiyede olmaz hatta Turk olmaz.
    1. Biz burda bu seneyi konuşuyoruz.
    2.Burak 4-5 adamı çalımlıyor demedim

Her neyse herkesin görüşü kendinedir.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Alanzinho yine çok iyiydi adam top cambazı yahu Messi geliyor aklıma onu görünce kısa ayaklılar topla oynama konusunda çok yetenekliler...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Burak bu sene bir tane karambolden gol mü attı ben hatırlamıyorum hadi kontradan falan tamam da karambol pozisyondan gol atmadı Burak.

Burak o kadar komple bir forvet değil belki. misal first touch rezalet, kafasıda iyi sayılmaz. Fatih Tekkenin 31 gollü zamanları kadar değil doğrudur. ama dribling ve bitiriciliği çok geliştirdi. adam belki çok tercih hatası yapıyor, pas vermesi gerekirken şut çekiyor, misal bugün Henrique'nin verdiği pası Burak veremezdi, ama Henrique'nin karşı karşıya kaçırdığı pozisyonu da affetmezdi.

Bu sene derbilerde takımca sıkıntılıydık, eksik kaldık oyunumuzu yansıtamadık. zaten avrupada acemilik hat safhadaydı. sade Burak değil ki takımda 15 oyuncu ilk kez avrupada oynadı. ama misal geçen sene Galatasaray ve Beşiktaş deplasmanlarını Burak aldı geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ben dedimi 4-5 kisi calimlayip gol atiyor gecen sene Burak Yilmaz yerine baskasimi oynadida biz gormedik. Adam hepsinden atiyor, dedigin gibi bi karambol degil

Dont hate ! Just appreciate ingilizlerin bi atasozu

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Abi herkesin görüşü kendine burda geçen seneyi konuşmuyoruz.
    Takımın golü yoksa o takımın sorunudur,ayrıca 3 maç oynadı ve atamadı birşeyleri doğru yaptığı gibi o oynadığı 3 maçta'da birşeyleri yanlış yapmış demekki

Şahsen bende beğeniyorum kendisini ama bana göre bu lig dışında oynayamaz,Bu ligde yeterli bir oyuncu
    Görkem görüş tabiki kişiseldir buna lafım yok.Ancak her oyuncuyu dönemsel eleştireceksek o zaman geçmiş istatistikleri silelim tamamen.Ronaldo,Barcelona maçlarında kötü diye yıldızlığından birşey kaybediyor mu?Yada Messi Arjantine ile kötü diye dünya ondan söz etmiyecek mi?Yada ülkemizden bahsedersek Alex bu yıl kötü diye geçmiş yıllardaki yaptıklarını saymayalım mı.?

Bu ligin yada başka ligin adamı olduğunu izlemeden karar vermek hakıslzık olur.Burak gider Avrupada oynayamaz deriz ki evet bu adam yalnızca Türkiye liginin adamıdır.

Ben hiç sevmem ama adama saygı duyarım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ister beles atsin ister calimlayarak atsin adam gol atiyormu ? Atiyor Tartismaya gerek yok ingiltereyi bilmem ama ispanyada rahat oynar Burak.

Burak Yılmaz tartışmasız ligin en iyi forvetidir.Bunu 2. Golünde nasıl kaliteli bi forvet oldugunu kanıtladı o topu önüne alışı o driblingi muazzam.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Görkem görüş tabiki kişiseldir buna lafım yok.Ancak her oyuncuyu dönemsel eleştireceksek o zaman geçmiş istatistikleri silelim tamamen.Ronaldo,Barcelona maçlarında kötü diye yıldızlığından birşey kaybediyor mu?Yada Messi Arjantine ile kötü diye dünya ondan söz etmiyecek mi?Yada ülkemizden bahsedersek Alex bu yıl kötü diye geçmiş yıllardaki yaptıklarını saymayalım mı.?

Bu ligin yada başka ligin adamı olduğunu izlemeden karar vermek hakıslzık olur.Burak gider Avrupada oynayamaz deriz ki evet bu adam yalnızca Türkiye liginin adamıdır.

Ben hiç sevmem ama adama saygı duyarım.
    Ben silip atmadım ki sadece genel olarak konuştum bu adam hakkında bana göre bu adam forvet değil kanattır.Yani Burak'ta daha çok taktiğe bağlı kalacak bir oyunu yok sal onu nerde oynarsa oynasın ki bunu güzel yapıyor.Ama benim söylemek istediğim bu adam çok abartılıyor Türkiyede forvet zaten yok ve elde olan bir Burak var ama bana göre Burak avrupada iş yapmaz.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ben silip atmadım ki sadece genel olarak konuştum bu adam hakkında bana göre bu adam forvet değil kanattır.Yani Burak'ta daha çok taktiğe bağlı kalacak bir oyunu yok sal onu nerde oynarsa oynasın ki bunu güzel yapıyor.Ama benim söylemek istediğim bu adam çok abartılıyor Türkiyede forvet zaten yok ve elde olan bir Burak var ama bana göre Burak avrupada iş yapmaz.
    Silip atmadım diyorsun ben geçen yıl attıya 3 İstanbul takımına diyorum geçen yılı değil bu yılı konuşuyoruz diyorsun bir karar ver önce neden bahsettiğimize.

Abartma konusuna bende katılıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok iyi oynamadık ama 3 puanı aldık hayırlısı olsun.

Olcan Adın ilk maçı olmasına rağmen beklenenden dçok daha iyi bir performans sergiledi, daha da iyi olacak ve kazandıracağı maçlar da olacaktır.

Henrique'nin yaptığı asisti her oyuncu yapmaz. Yani o pozisyon da tekrar geri dönüş yapmazdı ama o yaptı ve attırdı golü Burak'a.

Burak'da en az 25 tane atar bu sezon böyle giderse.

Önümüzde bir Samsunspor maçı var, bu maçta Halil'in yerine Henrique, Adrian yerine de Alanzinho oynamalı. Muhtemelen Glowacki'de haftaya oynamaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Burak'ı şu dönemde tartışmak yersiz. adam rol yapabiliyor, ben kızmıyorum. takımımda böyle bir forvet olsun isterdim. en iyi forvet diyemiyorum, belki öyledir de ama en formda golcü olduğu kesin.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Frenzyer View Post
    Burak Yılmaz tartışmasız ligin en iyi forvetidir.Bunu 2. Golünde nasıl kaliteli bi forvet oldugunu kanıtladı o topu önüne alışı o driblingi muazzam.
    Zayette'nin topa bakışı da muazzam, acaba transa falan mı girdi diye bir an düşündüm, neden bekledi hamle yapmak için o kadar kestirmek güç

Tebrikler Trabzonspor, Tebrikler Burak. Büyük maçlarda zorlansa da böyle maçlarda affetmiyor en azından o konu da tutarlı. Olcan'ı beğendim kumaşı kaliteli faydalı olacaktır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

İyi başladı iyi gitmesi dileğiyle.Kanatları etkin kullanmamız lazım artık.Elimizde Volkan ve Olcan gibi 2 tane kaliteli kanat oyuncusu var.Artık hucum organizasyonlarını çoğaltmalı ve bunun üzerine çalışmalı Şenol hoca.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Karşındaki bir insan be adam böyle çalım atılır mı

http://s14.directupload.net/images/120107/syhrhyfd.swf

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aynen onu hatırlattığın iyi oldu valla muazzam çalımdı...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    ikinci fikre katılıyorum. bu sene avrupa gol kralı Estonyadan çıktı. adam maç başına 1 gol atıyormuş 4 senedir. ismini bilen çıkmaz. Alex yıllardır atıyor mesela. Umut da yıllardır atamıyor ama onu da istediler. yani golle pek alakası yok. eğer Hiddink ile devam eden bir sürecimiz olsaydı Burak gidebilirdi. çünkü Hiddink uluslararası bir otorite. ama ben avrupada şu anda çok konuşulduğunu sanmıyorum.

ha giderse de yapacak birşey yok. neredeyse bedavaya geldi, 5-7 milyon civarında para kazandırır. o fiyata da 'eğer akıllı davranırsak' çok iyi forvetler bulabiliriz.

Alex yıllardır atıyor mesela
    derken burda bi kücümseme seziyorum sanki

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Alex yıllardır atıyor derken yani Avrupa'da güçlü bir ekibe gitmedi hep kaldı demek istiyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Burak şuan Türkiye'nin en iyi hücum oyuncusu ama Bjk ve Fb maçlarında sahneye çıkmasını, hatta İnter ve Lille maçlarında da sahneye çıkmasını çok isterdim.

Bazı bencil hareketleri beni deli ediyor ama her hücum oyuncusunda da hemen hemen vardır böyle egoistlikler. Beni düşündüren olay olur da bu adam Allah göstermesin sakat olur , cezalı olursa hücum da oldukça zorlanacağız diye tahmin ediyorum.

Bu yüzden Paulo sık sık oynatılıp hazır kıta tutulmalı.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Burağa helal olsun çoçuk takır takır atıyor gollerini ama avrupa icin ne kadar hazır bunu bu sene avrupa maçlarında gördük sanki 1 2 sene daha türkiyede kalması lazım gibi kafasına gitmeyi koyarsa tuncaydan bi farkı olmaz bence

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'da 57 maç, 41 golü varmış.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by SaLviO View Post

Alex yıllardır atıyor mesela
    derken burda bi kücümseme seziyorum sanki
    Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Alex yıllardır atıyor derken yani Avrupa'da güçlü bir ekibe gitmedi hep kaldı demek istiyor
    aynen yani Alex şu ortalamayı bir on numara olarak Almanya'da, Fransa'da yapsa 40 milyondan aşağı etmez ve Barça - Real - United'dan aşağıda oynamazdı. bunu demek istiyorum. küçümseme Alex'e değil, dünya transfer piyasası üzerinde ligimizin değerine.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

O konuda haklısın.Mesela Portekiz sürekli yüksek rakamlara adam çıkıyor liglerinden.Benfica ş.l falan mı aldıda hem Di maria hem Cuanrtrao hem David Luiz o kadar paralara satıldı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Portekiz transfer işini çok iyi biliyor
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

adamlar kendilerine güveniyor. bizim gibi değilki. buluruz yenisini diyorlar. bizde ise oyuncu göndermek en büyük günah. Fenerbahçe tarihinin en iyi sezonunu Tuncaysız yaşadı, Arda yok ama Galatasarayda kayıp da yok. Portekiz zaten futbol adına gelişmiş bir ülke de, Hırvatistan, Ukrayna, Kore falan hep geçti bizi. Dinamo Zagreb son 10 yılda 7 tane 10 milyon euro üzeri oyuncu satmış. biz ise turşusunu kuruyoruz.

Burak alıcı bulursa gitsin. ama 7-8 milyon kazandıracaksa.. o fiyata da iyi forvet bulunur. bulamıyorsak hata Burak'ta değil bizde.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Zaten sistemin komple değişmesi lazım.Hep çok para harcayarak adamları alıyoruz.Artık katar'a döndü ülke.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri