bende burak gol attıktan sonra 1-1 diyince anladım :D
Printable View
Oha Oha arda :D ama gol olmadi
Ah Arda ya bide gol olaydı :D
Rüştü, helal olsun. Barcelona'ya bedelsiz gittiğinde kızmıştım sana ama sen orayı haketmiştin, aslında 2002'de zirve yaptın, o sezon gitsen belki daha farklı olurdu.
Brezilya maçında Ronaldo'nun o gol olan şutunu da çıkarabilseydin, her şey daha da farklı olurdu ki o şut kolay kolay kimsenin çıkarabileceği bir şut değil.
En iyi döneminde bile senede 3-4 maç gariplikler yapan adamın Barcelona'da oynadığı o 3-4 maçta gariplk yapacağının tutması, kendisine bağlı olmayan şanssızlıklarla zirvede uzun süre kalamadı.
2002'de dünyanın zirvesine çıkmıştın milli takım ile, o performansını asla unutmayacağım, hep ayrı sevmiştim, Volkan aynı etkiyi göstermedi üzerimde, umarım senin gibisini Volkan'dan sonra gelecek kalecide yakalarım.:)
Emre.B ilk 11'de oynuyorsa Dmc oynatilmasina gerek yok gibi, Dmc'de oyniyan adamin yaptigi gorevlerin hepsini Emre zaten yapiyor. Boyle bir sistem dusunulmemesi gerekir en azindan simdilik.
Ayrica Rustu cikarken bize yasatigi sevincleri tek tek saydi yorumcu, belki garip gelebilir ama ben bile oturdugum yerden alkisladim. Kesinlikle boyle degerleri futbol icinde tutmamiz lazim, adam gibi adam Rustu Recber.
Ben Lig TV'den izliyordum maçı spikerler gayet iyiydi :D Kötü başladık ama sonra zamanla toparladık.Arda döktürüyor yine.Çok geliştirmiş kendisini.At.Madrid'te bu kadar topla oynayamıyor ordaki tüm futbolcular topla oynayan oyuncular olduğundan ama burda her yerde görüyoruz onu her yerde etkili oluyor.
Umut Bulut çok geride oynuyor, klasik 4-4-2 yerine yine anlamsız bir şekilde sahaya yayılmışız. Oynayan isimler önemli değil ama sistem çok önemli ve bunu takıma adapte etmemiz gerek.
takım iiy mi paslaşıyor yoksa ben mi yanılıyorum
Burak Atti 2 oldu asist yine arda 2.ci asisti.
Burak yine bastı 2-1
Burakin kafa golu atmasi cok nadir yinede takimin iyi paslasmaya basladigi dakikalarda gelen ikinci gol iyi oldu
Aaa Burak kafada vurabiliyormuş. :)
Bir Burak klasiği... Kendini yere atma.
guzel oynuyoruz yanliz paslasmalar falan , ama finlandiya bir olçu degildir bakalim..
caner cikti , tore girdi.
Emre'ye ne kadar çok faul yapıldı maşallah.
Mehmet topalin ayagindan sekti galiba , pukki atti 2-2 oldu
Gökhan Töre oyun mentalitesini değiştirmezse yok olup gider.
Bekir ne yaptı öyle ??!! :D
Yıllar sonra ilk kez savunmada rekabet olacak gibi. Semih-Bekir gayet iyiler, Ömer Toprak ve Egemen'i de katarsak en azından 4 sağlam stoperimiz oldu. Serdar'lar da istenilen düzeye gelirse 6 oyuncu arasında müthiş bir rekabet olur.
Slovakya Gürcistan Finlandiya şu 3 takımdan 5 gol yememeliydik.
hasan ali kaldırım son pozisyonda değerini 1 m € daha artırdı :D
Maçi kapattim gol yemisiz. nasil yedik acaba
yuh diyorum 3 gol yiyip yenildiğimiz takım finlandiya.
3-2 olmuş maç izlemedim ama Finlandiya'ya karşı iyi bir sonuç değil
yazık ya yazık 19 liram vardı bugün 19'unu da türkiye kaybettirdi.
Tamam 543254123154. de olsa yeniden yapılanıyoruz bu da bir hazırlık maçı ama Finlandiya'ya da yenilmeyelim arkadaş!
Almanya, Hollanda, Türkiye 3-5 kat üstün oldukları takımlara yenildi, Portekiz beraber kaldı. Kazanan iddaa oldu :D
Hasan Ali bugün birkez daha gösterdi ki Türkiye'nin en iyi sol beki kendisidir.
Galatasaray İnşallah Hasan Ali'yi alır ne diyelim.
Normal bunlar henüz oyuncu deneme süreci, oyuncular ilk kez birarada oynuyor çoğu. Önceden kalan bir takım iskeleti olmadığından her maç farklı kadro çıkıyor. O yüzden takım savunmasının aksaması, çok gol yememiz gayet normal. Şu an için sadece bireysel performansları değerlendirmek lazım bence. Takımın iskelet kadrosu şekillendikten sonra Milli takımın genel görüntüsü, alınan skorlar ve Abdullah Avcı'nın seçimleri hakkında tartışmak daha doğru olur düşüncesindeyim. Avcı'nın bu turnuva bittikten sonraki süreçte artık kadroyu şekillendirmesi şart.
Yazık . Vasat üstü oynayan Hamit,Hasan Ali , Topal ve Arda vardı . Hala ne bir sistem var ne de oyun tarzı ver Arda'ya pozisyon yaratsın santraforlarda hiçbir şey yok Burak gol dışında hiçbir üretkenlik göstermedi Umut öyle Abdullah Hoca'dan da birşey olacağını sanmıyorum . Kalede pozisyon almanın 'p' sini bilmeyen Cenk hadi ikinci golde zor yere gitti ilk golde adam penaltı çizgisinde duruyor var mı böyle birşey . A2 Milli Takım kalecisi Ertuğrul geçse yine o golü yemez . Onu geçtim Bu Soner,Alper falan ne için alındı kadroya bu süreç böyle devam eder . Eren Derdiyok Almanya'ya hat-trick yapar biz Finlandiya'ya yeniliriz bunu söylemek bile üzücü .
Umut Bulut'tan bir yol olmaz futbolculuğuna yazık.
Keşke her maçımızı böyle oynayarak kaybetseydik.Bugün çok aktif oynadık biz ve yediğimiz goller hep fantazi saçma sapan goller heleki 2. ve 3. gol saçma sapan gollerin daniskası.
Biraz sabır gerek bence Abdullah hoca 11 kişi çıkarabiliyor 22 kişi değil Engin neden yok, Soner nerede dersek saçma olur önümüzde daha hazırlık maçları var elbet sırası var dikkat ettiysen herkesi deniyor.
Oldukça aktiftik Semih ve Bekir olacak gibi duruyor, inşallah daha iyi olacağız...
hoca geriye kalan 3 degisikliligi niye yapmadi anlamadim bide umut cok etkisizdi degistirmesi gerekliydi bence
Bence kendimizi avutuyoruz . Semih , Bekir , Ömer Toprak , Serdar Aziz stoper bölgesi gelecek için bana da umut veriyor ancak önemli olan kadro değil mental yapı ve futbol oynamak artık sadece Arda'dan birşeyler beklememek lazım . 2014 için misal 4 3 3 oynatacaksın diyelim Topal-Nuri-Selçuk(Soner-Alper) misal diyelim kanatlarda Arda Sercan Sararer(Töre) Burak böyle bir yapı kurulur. Ortada ki üçlü bu oyuncuları beslemeli , ilerde ki üçlü savunma arkasına koşu yapmalı gelip orta sahadan top almamalı ancak böyle Barça tarzı Avcı'nın İBB'de oynattığı felsefeyi yerleştirebilirse başarılı oluruz . Çift forvet falan bizim işimiz değil zaten elde Burak-Pektemek-Umut-Mevlüt-Semih var bu oyunculardan da çift forvetde hiç biri biribirini tamamlamaz Euro 2008'de ki Semih olsa belki derdim.
Finallere hazırlanırken izleyemedim maçı, deminden beri özet arıyorum bulamadım. Bulan konuya eklerse sevinirim.
Maçı izleyemedim. Söyleyebileceğim tek şey, milli takımımıza verdiğin tüm emekler için teşekkürler Rüştü Reçber. :)
Bu Umut Bulut'u cagıracagına Berk Elitez'i çagırsın.Böyle dandik bir futbolcu görmedim ben ya.Oldum olası sevmiyorum şu adamı ve milli takıma cagrılmasını anlamıyorum.