Arkadaşlar, herkes istediği konuya ilgi göstermekte özgürdür, lütfen artık insanları sorgulamayı bırakın. Kıla tüye zıplıyorsunuz hemen bir sakin olun yahu, insanların istedikleri konuya yorum yapma özgürlüğüne karışmayın artık.
Printable View
Arkadaşlar, herkes istediği konuya ilgi göstermekte özgürdür, lütfen artık insanları sorgulamayı bırakın. Kıla tüye zıplıyorsunuz hemen bir sakin olun yahu, insanların istedikleri konuya yorum yapma özgürlüğüne karışmayın artık.
Emre futbolu bıraksın , sözleşmesi fesh edilsin dendi günlerce , haftalarca. ligtv ona özel kamera koymuştu resmen ne yaparsa çekiyordu. Emre'ye basın çok yüklendi ama o da büyük bir hata yapmış. soyunma odasında Cristian'a saldırmış , hocaya vs kufretmiş. gitmesi normaldir. eğer bu konuşulanlar doğru ise istediği kadar yeri dolmasın gitmeli. ama Melo ondan önce gitmeliydi :) neyse çok konu dışı oldu.
Kuyt x2 , Sow un golleriyle 3-1 alırız maçı.
dilediğim 11 ;
Sow Kuyt
Caner Krasiç
Selçuk Topuz
Hasan Yobo Egemen GG
Mert
Bu arada Alex'in neden 18'de olmadığı mutlaka açıklanmalı, yoksa millet birbirini yiyecek. Umarım bunuda Emre'nin ki gibi teknik direktör tercihi diye geçiştirmez.
büyük kumar oynadın aykut hoca. ya rezil olacaksın, yahut vezir.
ben geçen maçta alexsiz fenerbahçe'yi gayet diri buldum. beğenmediğimiz cristian'ı da fena bulmadım. zaten gidişat alexsiz sisteme doğru yönelmekteydi, ancak bu süreç sancılı olacak. şimdiden sürtüşmeler ayyuka çıkmış durumda. medyanın da pohpohlamasıyla başımız daha çok ağrıyacağa benziyor. şayet fenerbahçe başarısız olursa, siz o zaman seyreyleyin feryadı figanı.
Alex bu takımdan layığı ile ayrılmazsa buna da Aykut Kocaman sebeb olursa bu taraftarın gazabından hiçbir zaman kurtulamaz.En azından gerçek fenerbahçe taraftarı ve emeğin değerini bilenler için.
Alex i sisteminde düşünmezsin, çok mantıklı olabilir.
Ama Alex i böyle küstürmeye hakkın yok
Üstelik madem bu yıl Alexi düşünmeyeceksin yada az oynatacaksın ki sezon başında sende söyledin
Ozaman hazırlık maçlarından itibaren tüm maçlarında Alex'i 11 başlatmayacaksın.
Alex yokken ortasahadan topu getirecek pas kalitesini arttıracak göbek oyuncularıyla çalışacaksın.
Emreyle kapışıp en iyi yerli alternatifinden olup üstüne birde transfer yapmadan sezona girmeyeceksin.
Vs vs vs
yaptıkları iyice elde kalmaya başladı aykut kocaman ın
alexsiz sistem değişikliğini seyircisiz maça denk getirmesi de yine düşündürücü
kadroya almamak ne demek, deplasman da değil üstelik.
kıskançlık iddaları çok basit, saçma gelse de insana acaba dedirtmiyor değil....
alexin kadro disi olmasi beni sasirtmadi.. hoca herkesle sorunlu.. yakinda stoch yada sow da gider büyük ihtimal.. koskoca fener cristian ile selcuk'a kaldi resmen komedi..
Hangi kıstasa göre belirleniyor gerçek fenerbahçe taraftarlığı? Adam hocaya aleni bir sekilde sallayacak ama nasıl oluyorsa haklı olacak. Takım başarısız dahi olsa bu yapılan açıklamaların değeri kadro dışıdır. Aynını cristian yapsa Su an çok farklı şeyler konuşulurdu.
Her zaman disiplin kazanır,bir oyuncu değerli diye kendi üstünü elestirirse o ortamda disiplinden de kazanimdan da söz edilemez
Aynını Cristian yapmıyor yalnız. Alex yapıyor! Ayrıca böyle bir açıklamada mevcut "Hocanin kararlarina hep saygiliyim ve hic sorgulamadim. Herseyden onemli olan Kulup ve hedefleridir Ve lutfen Portekizce yazdiklarimi tercume etmeye calisip, kelimelerin gercek anlamlarini yitirmesine izin vermeyin. Tesekkur ederim. . . Twitterde S.Moskova maçını düşünerek kadroya alınmadığı da konuşuluyor. Umarım bunlar doğrudur.
alexi birkerede silip atan taraftar benim gözümde nankördür.. adam yillarca bu takimda en iyi performansi sergileyen oyuncu oldu kötü oynadigi maclarda oldu ama genel anlamda takimi her zaman sirtladi avrupa maclari olsun lig maclari olsun he ama ne oldu sacma sapan bir twit atti diye disiplinsiz oldu kendini takimdan üstün görür oldu.. pes dogrusu.. efsaneyi cok basit harciyorsunuz..
O açıklamayi yapıyor evet ama bu öncesini ortadan mi kaldırıyor? Portekizce bilen insanlar var ülkede onların hepsi yalan ya da yanlis çeviri yapiyor ama alex doğru. Ve aslında hocaya hakaret etmemesine rağmen alex o tweetleri de silme gereği duyuyor.
Alexin fenerbahçe tarihinde yeri ozel diye hocaya basın aracılığı ile sallamasi normalse problem yok sizin görüşünüz. benim için alexde cristinda mertte aykut kocamanin altında calisiyorlar ve hocalarına kizsalarda bunu basina yansıtmaları ceza demektir.
yahu Aykut hoca da efsane. Alex'i harcadığımız yok. işin aslını bilmeden Aykut hocaya yüklenmeyin. bekleyip , görelim yakında öğreniriz.
Alex dobra bir kişiliğe sahip.Gördüğünü söylemekten çekinmiyor.
geçen sene biz iyi çalışmıyoruz da demişti ki bu sahada gözüküyordu.
aykut kocaman ilk geldiği günden beri alex ile sorunlu
işler kötü gidip ona tekrar sarıldığında inanılmaz seri geldi.
o sezon başı öyle olsa belki puan farkını koyup şampiyon olacaktık.
o tweetinin yanlış anlaşıldığını söyledi, sildi tweetini
çıkıp basına birebir böyle bir demeç vermedi sonuçta
alex'in fenerbahçe taraftarı için değerini, bize kattıklarını, bize yaşattığı, mutlulukları, gururları
efendiliğini kişiliğini anlatmaya gerek yok sanırım.
klubün en büyük efsanelerinden birtanesi.
takımın kaptanı.
böyle bir adam son yılında bu hale gelmeyi haketmiyor.
ne olursa olsun bu klüpten mutlu şekilde ayrılması gerekiyor.
aykut kocaman alex i spartak maçından önce alacak, konuşacak olmadı
bu maç deplasman seni içerdeki maça saklıyorum vs vs diyaloglarını koruyacak bu ikili.
oyuncu ilişkileri çok zayıf hocanın.
hadi neyse ama, alex normal bir oyuncu değil, sezerle özgürle kıyaslanamaz.
alex kendisine değer verildiğini hissetse teknik bir sebebten oturduğunu anlasa hocası tarafından sevildiğini, önemsendiğini bilse bu denli mutsuz olur mu sence ?
Basinda aykut hocanýn alex ile zaten konuþtugu yazýldi. Del piero,raul,totti gibi efsaneler bile yedek kaldilar zaman zaman hatta 2si takýmdan ayrýldý oynayamadiklari için. Peki alex aykut hoca geldi geleli kaç maç oynamadý? Bir arastir bunu bence. Önemsiz kupa maçlarý hariç bir kaç maç dýþýnda hepsinde oynadý.
Zaten sorun da bu degil disiplinsizlik.
Eğer Aykut Kocaman'ın oyuncularla problemi var ise bu durum kötüdür. Alex,Emre gibi oyuncular için ise giden gitti.Alex neden oynamıyor sorusuna gelince benim için nedeni önemli değil.Alex iyi bir oyuncu ancak takımı onsuzluğa alıştırmak gerek.
Maçın sonucu ise kendi evimizde olduğu için A.Kocaman buna güvenecektir.Ve Galibiyet bekleyecektir.Ancak Kuyt,Sow,Krasic gibi oyuncular parlarsa galibiyet gelir.Parlamazsa en iyi ihtimal beraberliktir.Ben Aykut Kocaman'ı severim.Ama Fenerbahçe'yi daha çok seviyorum.O yüzden Kocaman benim için kırmızı çizgiyi geçti.
Sayfanın en üstündeki mesajımda yanlış olduğunu söyledim zaten. Ama sen Cristian yapsaydı şöyle oludu Alex yaptı böyle oldu diyorsun, gayet normal, Alex efsane, Cristian gereklimi gereksizmi tartışılan bir oyuncu. Alex'e taraftar tolerans gösterir, Cristian'a göstermez.
Muhtemelen bugün şöyle bir kadro çıkacak, benim beklentim bu yönde:
Mert, Gökhan, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Krasic, M.Topal, M.Topuz, Stoch, Kuyt, Sow.
442 formatına en iyi kadro bu olsa gerek.
Bakalım Aykut Kocaman Caner'i mi oynatacak Stoch'u mu :) Stoch sezona kötü başlıyor oynayamıyor ama bir iki ay sonra uçuşa geçiyor :D
mert - hasan - yabo dayı - egemen - gökhan - cris - topal - caner - krasic - kuyt - sow
O kadro olmaz, olmamalı. Stoch ve krasic den biri kesik yer.
Kesik yemez, yememeli. Krasiç izleyebildiğim kadarıyla defansa yardıma gelen çok koşan bir isim aynı şekilde Stoch'ta bu sene oynadığı maçlarda geriye gelmeye başladı o ikili aynı anda sahada olur ve Alex'i kesmesiyle birlikte 4-4-2'ye geçeriz artık. Ama hala Cris-Selçuk-Topal üçlüsü yapıcaksa 4-2-3-1'e devam edicekse Alex'i hiç kesmemeli.
Kafasına göre takılan Cristian'ın , Alex olayından sonra hiç faydalı olacağını sanmıyorum.
Bende üstteki kadroyu isterim ama Aykut Kocaman o kadroyla çıkmayacaktır, adım gibi eminim.
Mert
Gökhan-Yobo-Egemen-Hasan Ali
Krasic-Cristian-Topal-Stoch
Kuyt-Sow
En ideal kadro olarak görünüyor ama hoca 4-4-2 oynar mı ? Bilinmez. Alex yoksa o sistemde ısrar etmenin faydası da yok. *Alex yokken Alex yaratmaya çalışmak Alex'in annesinin babasının işi.
*Rıdvan Dilmen
ne atarlanması hocam ben bu sene hiç izlemedim bayern i 4-4-2 için almışlardır diye düşündüm pizarro ve mandzukici :D ama şimdi baktım hala 4-2-3-1 oynuyolar :D 4-2-3-1 le 4-4-2yi bir tutulmamalı 4-4-2 4-3-3 daha yakın 4-2-3-1 e (barcelonanın oynadığını kastedmiyorum) kanatların ters ayaklı olmasıda mantıklı zaten 4-2-3-1 de 4-4-2 de ters ayaklı kanatlar tutmaz gibi geliyo tabi bekler kanat gibi oynarsa başka o zamanda defans yapmak zorlaşır bi oynasın fenerbahçe bu gün öyle bakarız nasıl oluyo :D :icon_cool:
Orta sahada Selçuk oynamasın da onun dışındaki her kadro alternatifine razıyım :)
Son maçta Selçuk iyiydi. Topuz-Selçuk suanda en formda ikili. Onlar oynamalı bence.
Fenerbahçe bu maçta puan kaybeder ve Şampiyonlar liginde gruplara kalamazsa Aykut Kocaman'ın vadesi yavaş yavaş dolmaya başlar. Alex tuz biber oldu zaten.
Mert, Gökhan Gönül, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Krasic, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Selcuk, Sow, Kuyt