Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

15 62.50%
  • Berabere biter

5 20.83%
  • Gaziantepspor kazanır

4 16.67%
1 ile 30 arası toplam 266 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Gaziantepspor | STSL 2.Hafta

Hybrid View

Quote Originally Posted by sananes View Post
    O açıklamayi yapıyor evet ama bu öncesini ortadan mi kaldırıyor? Portekizce bilen insanlar var ülkede onların hepsi yalan ya da yanlis çeviri yapiyor ama alex doğru. Ve aslında hocaya hakaret etmemesine rağmen alex o tweetleri de silme gereği duyuyor.

Alexin fenerbahçe tarihinde yeri ozel diye hocaya basın aracılığı ile sallamasi normalse problem yok sizin görüşünüz. benim için alexde cristinda mertte aykut kocamanin altında calisiyorlar ve hocalarına kizsalarda bunu basina yansıtmaları ceza demektir.
    Sayfanın en üstündeki mesajımda yanlış olduğunu söyledim zaten. Ama sen Cristian yapsaydı şöyle oludu Alex yaptı böyle oldu diyorsun, gayet normal, Alex efsane, Cristian gereklimi gereksizmi tartışılan bir oyuncu. Alex'e taraftar tolerans gösterir, Cristian'a göstermez.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Sayfanın en üstündeki mesajımda yanlış olduğunu söyledim zaten. Ama sen Cristian yapsaydı şöyle oludu Alex yaptı böyle oldu diyorsun, gayet normal, Alex efsane, Cristian gereklimi gereksizmi tartışılan bir oyuncu. Alex'e taraftar tolerans gösterir, Cristian'a göstermez.
    Benim inanisima göre üstüne saygısızlik yapan her kişi ayni yaptırımı hak eder. taraftar bakışı farklı olabilir ama yönetim bunu yapamaz. zaten cezada bir daha oynamamasi olmayacaktır. Yakin zamanda sular durulur
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri