Topal eşyalarını dün alıp çıkmış. Formda olup oynatılmayan oyuncular için soru soramadıkları kişilerin acısını Fenerbahçe üzerinden çıkartıyolar ya daha bir şey demiyorum.
Printable View
Topal eşyalarını dün alıp çıkmış. Formda olup oynatılmayan oyuncular için soru soramadıkları kişilerin acısını Fenerbahçe üzerinden çıkartıyolar ya daha bir şey demiyorum.
bu benim de tuhafima gitti, deplasman icin kafile olur ama evimizdeki mac icin bugunden kadro aciklamasi yapilir mi ki acaba?
ben de topaldan oyle bir davranis hic beklemiyordum, zaten durum yalanlanmis.
emreyi ozlemistik, ispanyadan yeni gelmis diri bir emre yarin fark yaratir bence.
yarin weboyu da izleyebiliriz. one gecmeyi basarabilirsek kontra icin etkili bir isim webo, cok faydasi olur gol yollarinda.
Orhan, Krasic, Stoch tamam da Hasan Ali niye kadro dışı, bu Caner'de bizim görnediğimiz birşey mi var? Sakatlığı olan varsa açıklasınlar biz de meraktan ölmeyelim.
23 yaşındaki Hasan 32 maça çıkmış, 32 yaşındaki Kuyt 33 maça.
Kuyt'ı da dinlendirseydik : )
Teknik direktör Aykut Kocaman olunca oyuncu seçimleri kimseye garip gelmemeli.
Varınızı yoğunuzu beraberliğe yatırın Beşiktaş'da Galatasaray'da berabere kaldı bu aynı senaryo yine devam eder :D
Ben Kuyt'ı severim futbolu kadar TV'den takip ettiğim kadarıyla muhabbeti de güzel kültürlü, bilgili ve esprili. Madem mevzu yoğun tempo ve dinlenme onun da biraz dinlenmesinde fayda var. Mesela 3 maç dinlenseydi ve Krasiç'e 3 maç 90 dakika şans verseydik. Belki bir Ritm yakalardı Sarı civciv : ) Kuyt böyle devam ederse maalesef Krasiç'in formayı kapma ihtimali sıfır.
en baştan beri var ben de :)
attığın gollerin tamamının iyi yerde durmasından kaynaklanıyor. teknik sıfır , hız yok. bence 3.bölgede çok bencil. aldığını vurmak istiyor. Çift forvette iş görür ama kanatta çekilmez bir hal alıyor. hele bir de hatalı pasları yok mu bitiriyor beni :)
Aykut Kocaman'a en çok kızdığım nokta Kuyt'ın hemen hemen her maç 90 dk oyunda kalması. iyi kötü fark etmiyor , hep oyunda.
bu sefer kazanalim artik, her firsati geri tepersek sampiyonlugu zor goruruz. galatasarayin motivasyonu belli ki ligde degil, bu sene acik ara onde olmamiz gerekirdi boyle bir ortamda. simdiye 50 kere liderdik o firsatlari harcamasak. bari bundan sonrasinda kolay puan kaybetmeyelim, favori oldugumuz maclari kazanalim. bir kerede arkamiza yaslanip keyif puromuzu yakalim, hic nasip olmayacak mi bu bize bu sene :n:
Kuyt kendin diyorsun nerde duracağını iyi biliiyor.Şu anda Türkiye liginde poziyon alabilen kaç oyuncu var.Ligimiz Zihinsel olarak cok kötü hala 1990-2000 yılındaki gibi ayaklarla devam ediliyor. Futbolda o yüzden böyle gerideyiz.Dünya Zihinsel olarak oynamaya geçiyor yavaş yavaş biz hala teknik ayaklarla.Zihinsel olarak bakmıyoruz bile adama.Ayakları iyi mi ? İyi getir oynasın.Kuyt şu anda sağ kanatta en iyisi Defansa geliyor yardım ediyor nerde duracağını cok iyi biliyor.Zaten bu adam ayaklarını kullanamıyor beyniyle top oynuyor.Bu adamdan böyle verim alırsın. Başka türlü alamasın.
Krasiç e Üzülmek ? İroni olsa gerek.Geldiğinde beri gidicek gibi bir havası var.Ben buraya nerden geldim gibi havalar.7 Milyon Euro 15 Trilyon luk transfer'den verim alamadık.Tutmadı.Olmadı oynamak istemiyor.Krasiç , avrupa Rusya'da hiç izlemedim.Ordaki performansı nasıl bilemem ama.Şu anki burda yazılanlar ve herkesin konuştuğu Krasiç cok uzak bir görüntü sergilediği kesin.Hani bir tabir vardı ya.Elimizde Patladı.
Stoch gelince Fenere gelerek büyük hata yaptı.Galatasaray'a gidicekti.
Kadro dışı muhabbetleri sadece iki rakibimizin puan kaybetmesinden sonra bizi yıpratmak için çıkmıştır. Düşüncem şu içeride ki bir maçda kimin kadro dışı kim değil bellli olmaz.
Umarım bu gün yeniden doğarız bu fırsatları geri çevirmeyiz.
topal kötü oynadigi zaman oyundan alindiginda bile yedek kulübesini birbirine katiyor ben beklerim sahsen ondan böyle bir hareketi..
Adettendir, GS puan kaybetti ya bu akşam biz kazanırsak sürpriz olur.
emreyle meirelesi yanyana görmek için sabırsızlanıyorum
Bu maçta dahil 15 maçımızı da kazanırsak (GS'yı 2 farklı yenme koşuluyla.) şampiyonuz. :D
Gs'yi 1-0 yenersekte ikili averjada öne geçiyoruz belirtiyim de :)
Emre gttiğinden beri ortasahada hep Emre kalsaydı , Emre gitmeseydi ortasaha müthiş olurdu felan dedik Emre geri geldi artık o müthiş orta saha göstersin kendini bu maçta. Çıkın çatır çatır oynayın ve kazanın çocuklar!
Sivasspor karşısındaki ilk 11’imiz: Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen, Ziegler, Meireles, Emre, Cristian, Kuyt, Sow, Webo
Salih olsaydı keşke, bakalım oyuncular sahaya nasıl dizilecek gerçi maç içinde kötü oynadıkça bu iş çorba oluyor kimin nerde oynadığı belli olmuyor ya : )
Baroni dışında güzel. :)
Cristian >> Salih olsa kadro 10 numara olurdu. Bir tek Cris şuanlık fire veriyor. Kuyt Webo Sow 3lüsünden çok şey bekliyorum :)
Kuyt bugün daha derli toplu oynayacak gibi geliyor.
Baroni'de ne buluyor Aykut Kocaman yahu. Koy Salih'i rahat izleyelim
baroni oynuyor gözümüz aydın umarım emreyi önde baroniyi geride düşünür!
FB Yedekler: Mert Günok, Semih Şentürk, Beykan Şimşek, Mehmet Topuz, Serdar Kesimal, Caner Erkin, Salih Uçan
Sivasspor 11: Milan Borjan, Erhan Güven, Ümit, Navratil, Ziya, Kadir, Adem Koçak, Grosicki, Erman Kılıç, Aatıf Chahechouhe, Eneramo
Fener rahat alır
Hasan Ali,Mehmet Topal kadro dışı ..
http://d1302.hizliresim.com/16/3/jql33.jpg
Cris dışında 10 numara olmuş kadro. Umarım Salih'i izleyebiliriz.
Hababam Güm Güm Güm :) :) :)
Cristian, Emre ve Meireles'in arkasında oynar. Bu kadar hücum takımında onu da önünde oynatmaz. Zaten Emre tek DM olmaz. Cristian oradan çok iyi top çıkarır. Sow solda problem olmazsa pas hızı çok yükselecek.