Fenerbahçe 3-4 tane atarak rahat kazanacak bence.
Printable View
Fenerbahçe 3-4 tane atarak rahat kazanacak bence.
Krasiç Stoch yerine biraz cesur davranıp Meireles, Emre ve Salih'li ortasaha ile çıkmalıyız savunma yönü düşük hücum gücü yüksek ve yaratıcı bir ortasaha çok gollü ve zevkli bir maç izleriz.
Ben de Fenerbahçe'nin 3-4 farkla kazanacağını düşünüyorum, artık kolay kolay puan kaybetmez Fenerbahçe.
Kadrolar belli olmuş. Aykut Kocaman, sanırım ilk defa Emre-Meireles-Salih 3'lüsünü aynı anda sürecek sahaya.
Yine bir final maçı oynuyoruz, GS kazandıktan sonra daha önemli hale geldi. BJK yenilmişken kazanıp ikinciliği garantilemeliyiz. Umarım sakatlık sıkıntısı yaşamayız.
Anam! Salih 11'de. Bu Aykut Kocaman bazen inanılmaz kötü kararlar veriyor, bazen de helal olsun dedirtiyor. Bu yüzden kızarken bile içimizde birşey bizi engelliyor. Keşke Caner yerine Semih olsaydı.
Baroni'den kurtulduk. (ss)(44)
ilk yari negatif bir skor olursa baroni 45te girer :D
Sonunda Kocaman Baroni'yi kesmiş. Salih, Raul, Emre üçlüsü maçı alır.
Sezon başından beri görmek istediğimiz orta saha. Meireles - Emre - Salih. Bakalım bu sefer ne bulup Aykut Kocaman'a kızıcaklar :D
Kim diyordu bu takimda adalet varsa Cristian yerine Salih oynar diye. Dogru demis :n:
Sarı kart sınırında olan oyuncularımızdan 1-2si sarılansa bu maç hiç fena olmaz aslında. Kalan maçlar arasında en kolay görüneni haftaya iç sahada aksihar belediye ile.
11 nasıl? caner mi var?
Ben de esprili şekilde, Aykut Kocaman eleştirilecek birşey yapabilir demek istedim :). Dediğin gibi Aykut Kocaman'ı ne olursa olsun eleştiren birsürü insan var bazen ben de bu kişilere katılıyorum. Ama genellikle elştiriler haklı oluyr. Aykut kocaman 2. yarı çok iyi kadrolar kuruyor. Ben ne olursa olsun 11 de seçilen oyuncuların eleştirilmesi taraftarı değilim, sonuçta 30 kişilik kadro oyuncuları oynatmalı. Benim oyuncu seçimleri hakkındaki eleştirilerim sahada kötü oynayan oyuncuları değiştirmemesi. Ve Cristian gibi oyuncular inanılmaz şans bulurken bazı oyuncular 2 maçta asıldı ve bir daha şans verilmedi.
Haklısın. Eleştiri tabi ki olucaktır eleştiri olmadan ilerleme olmaz zaten ki sene başına göre Aykut Kocaman bu eleştirilerden çok ders aldı bunu açıkca görüyoruz. Benim bahsettiğim kesim iyi oyunda kötü oyunda iyi skorda kötü skorda her daim eleştiren, sırf hocaya laf söylemek için bişiler arayan kesim. Cristian'a bu kadar şans verilmesi hataydı ki bence Salih bugün Plzen maçında ki gibi oynarsa bidaha bırakmaz formayı.
Aykut Kocaman, Cristian'ın yerine Salih'i ilk 11'e koyarak sezonun en büyük sürprizlerinden birine imza attı. :D
darısı sezon sonuna umarım baroniyi kovarlar
Aykut Kocaman bu kararı ile benim gözümde 2 seviye atlamıştır. Bugün kuzene söylemiştim yapar mı diye ancak ben bile inanmamıştım açıkcası söylerken bunu yapacağına.
Fenerbahçe farka gider bu maç. Çok çok iyi ve dengeli bir 11 sahada. Özellikle orta 3'lüye baktığımızda Emre-Raul rakibe üstünlük kuracak ve Salih'in verimini arttıracak. Böylelikle Salih daha önde ve daha güvenli oynayabilecek (hata yapma lüksü olacak). Caner'in performansı da çok önemli. Antalya'nın hücum hattı iyi ama Fenerbahçe'nin savunma dörtlüsü Emre ve Raul'un da desteğiyle pozisyon vermez bugün. Galatasaray'ın da kazanmasıyla beklenenden çok daha rahat bir maç bekliyorum Fenerbahçe adına... Ha olası bir puan kaybında lig biter bence.
Meireles'in doğum günü. Ekstra performans bekliyorum.
Baroni oynayacağına bu çocuk oynasın. Aferin Salih helal.
10 numara gol attı, sadece vuruşu değil vuruş öncesinde bakışı da derslik bence.
Ne güzel gol attı be. Tarifsiz duygular.
Türk geçler böyle işler başarınca seviniyorum.Baroni gibi adamlara ekmek yedirmeyelim artık
Emre yine sakatlandı, kronik sakatlığı nüksediyor galiba.
ne güzel baroni oynuyodu ya nerden çıktı bu çocuk :D
Salih çok üst düzey bir yetenek,geleceği çok parlak,ancak çok yanlış takımda :D
Plzen maçının konusunda da dediğim gibi; çok büyük oyuncu olacak,çok.
Tita da çok güzel gol attı, bir önceki pozisyonda kaçırmıştı. Emre'den sonra oyunun hakimi Antalya olmuştu.
Tita attı, 1-1 oldu.
Emre'den de hayır gelmez artık bu seneden sonra.
Allahim Volkana bir çare.
Golün geleceği belliydi. İşin kötüsü ikincinin geleceği de belli. İkinci yarı bir de rüzgarı arkasına alırsa Antalya çekeceğimiz var.
Takım yorgun,belli oluyor.