Antalya pas oyunu oynuyor bizim gibi inşallah kazanıcaz
Sow kanatta daha etkili oynamıyor mu ?
Antalya pas oyunu oynuyor bizim gibi inşallah kazanıcaz
Sow kanatta daha etkili oynamıyor mu ?
Arkadas Antalya 3-4 aydan beri ilk kez tam kadro maça çıkacak o da bize denk geldi.Sadece Mehmet Sedef yok o da olsada yedek baslar zaten.
gollü maç olur.Antalya 2 farkı yakalarsa galip ayrılır.Aksi durumlarda FB ilk golü bulursa falan 3 puanla döner oradan
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Takımın fizik gücü nasıl olacak acaba . Rakibimizin maçını cumartesiden pazara aldılar bizim maçı pazartesiye almadılar . Yapanları saygı ve sevgiyle selamlıyoruz.
@erdem344
Erdemcim aslında elimizde geniş ve kaliteli bir kadro var, Yani 3 kulvarda da başarı istiyorsan bu olağan bir şey. Fenerbahçe tarihinde bu kadar fazla maç oynanmamıştır. Ancak biz kendi ayağımıza sıkıyoruz, Dar bir kadro ile mücadele ederek zoru deniyoruz, Zamanında iyi bir rotasyon uygulasaydık, bugün acaba yorgun olurlar mı ? diye düşünmezdik. İyi kullansaydın bugün deplasmana götürmediğin ;
Krasiç = Kuyt
Stoch = Caner
Sezer = Cristian
Rotasyonunu çok rahat uygulardın. Ama bugün o adamlar sadece antrenman yapıp, para alıyorlar bir nevi tatil.
...
abi stoch 1600 dakika oynamıs (1300 de olabilir) ne yapmıs ? Yapma gözünü seveyım tutturmuşsunuz stoch stoch . Tepkim sana değil genele
Stoch'un neler yapabildiğini söylememe gerek yok herhalde. Solda oynadığı zaman Caner de harikalar yaratmıyor. Stoch kötüsünü yapamaz herhalde. Bir oyuncuyu kaybetmek kolaydır, önemli olan kazanmak. Stoch daha 23 yaşında benimle aynı yaşta. Volkan, Yobo, Kuyt, Selçuk, Webo, Cristian vs gibi son baharına adım atmış 2-3 sene sonra belki takımda olmayacak isimler gibi değil, İyi değerlendirilirse 10 sene sonra bile bu takımda olabilecek biri.
Eğer işin sadece o kısmına bakarsan, O zaman fikstür ve maç yoğunluğundan şikayetçi olmayacaksın. Çünkü senin tonla para harcayıp getirdiğin adamlar evde oturuyor, bu adamları kazanamadın. Yani kimse Fenerbahçe'nin kafasına silah dayamamış her maça aynı 11 ile çıkacaksınız, haftada 2 maç yapacaksınız diye.
...
Stoch konusunda kesinlikle Aykut Kocaman haksız.Bir futbolcu heran oyundan çıkarılacam korkusuyla iyi perfonmans gösteremez.Stoch,çok ekstra özelliğe sahip futbolcu değil fakat geçen sene yaptığı katkı ortada.Aykut Hoca Stoch'tan alınan katkıyı artırmak yerine takımdan kesti,niye yaptığını da bilmiyorum.Caner çok mu iyi oynuyor? en azından zor maçlarda Stoch girer belki sağa çekip gol atar neden olmasın? geçen sene çok yapıyordu.
Kalınlaştırdığım kısım Stoch'un mevcut durumunun özeti. Gerisi yok maalesef Stoch'ta. Geçen sezon sağa çekip gol attığı (ki çok önemli gollerdi bazıları) maçlar dışında Caner'den daha iyi bir performansı olmadı. Caner de topu alınca 3 kişinin arasına bodosluyor, Stoch da. Caner yedek kalmayı sorun etmeyip, şans verildiğinde çoğu zamna takıma efektif katkısı çok az olsa da mücadele seviyesini düşürmüyor. Ama Stoch takımın üzerine yapılmasını istiyor. Ben bu takımın yıldızıyım havasında sanki. İlk zamanki Stoch ile şu anki Stoch'un mücadele gücü, savunma alışkanlığı çok farklı. Bu açılardan az da olsa geliştirdi kendisini. Aykut Kocaman Stoch'u kazanmak için birşey yapmıyor da, Stoch kazanılmak için ne yapıyor? Katar vb gibi bazı Asya ülkelerini dışarda tutarsak Avrupa'da para kazanabileceği en iyi ligin, sürekli zirveye oynayan, Avrupa'da mücadele eden en iyi takımlarından birisinin kadrosunda şu an. Geçtiğimiz sezon da ahım şahım bir performansı yoktu. Ya da kendisinden beklenilen bir performansı yoktu. Sadece en başta da dediğim gibi attığı bazı uzaktan goller sivriltti. Geçen sezon da bu tartışmalar yapıldı. Bu sezon da eksik olmuyor. Stoch oynatılsın da oynatılsın. Bu tarz konulardaki her yazımda belirtiyorum; bizim gördüğümüz sadece 90 dakika. Bu 90 dakika için 1 hafta boyunca çalışıyor bu adamlar. Antrenman performanslarını kim biliyor burada? Kim takip ediyor tüm antrenmanları? Hafta sonu geliyor, kadrolara bakılıyor. O oynar mı, bu niye yok. Rotasyon yapılmıyor diye eleştirilirsin. Rotasyon için ileride ihtiyacın olacağını düşündüğün 2-3 oyuncuyu oynatırsın, yine eleştirilirsin. Stoch'la başlasa yine eleştirilecek, Krasic'le başladığı maçlarda gördük bunu. "Forma verilmez, alınır" derler, klişedir ama doğrudur bence. Formayı almak için Stoch, Krasic ne yaptı? Stoch, Caner kadar şans bulmuş. Kimin aklında kaldı olumlu bir katkısı? Yerine oynayan Caner de çok iyi değil. Her maç ben de sinir oluyorum yaptıklarına. Ama takımın savunma disiplinine son derece uyumlu.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Artık aynı şeyleri tartışmaktan sıkılmadınız mı? Stoch ve Krasic bu sene yok kabullenin. Seneye de takımda tutulup oynatılmazlarsa o zaman eleştiririz. Ben de bu 2 oyuncunun kazanılması gerektiğini düşünüyorum ama takım şu an en verimli dönemindeyken bu tartışmalar gereksiz. Krasic ve Stoch bu sene kendilerini göstermek için yeterince fırsat buldular ama hiçbirşey yapamadılar. Krasic çok istekliydi ama yetmiyor. Stoch ise tamamen ayrı bir mevzu, adam 60 dk boyunca hiçbşrşey yapmadan geziniyor çıkarınca da hareket yapıyor. Siz olsanız bu adamı bir daha oynatır mısınız? Şu an Aykut Kocaman ve yönetim sene başındaki teklifi kabul etmedikleri için çok pişmandır.
Fenerbahçe 3-4 tane atarak rahat kazanacak bence.
Krasiç Stoch yerine biraz cesur davranıp Meireles, Emre ve Salih'li ortasaha ile çıkmalıyız savunma yönü düşük hücum gücü yüksek ve yaratıcı bir ortasaha çok gollü ve zevkli bir maç izleriz.
Ben de Fenerbahçe'nin 3-4 farkla kazanacağını düşünüyorum, artık kolay kolay puan kaybetmez Fenerbahçe.
Kadrolar belli olmuş. Aykut Kocaman, sanırım ilk defa Emre-Meireles-Salih 3'lüsünü aynı anda sürecek sahaya.
Yine bir final maçı oynuyoruz, GS kazandıktan sonra daha önemli hale geldi. BJK yenilmişken kazanıp ikinciliği garantilemeliyiz. Umarım sakatlık sıkıntısı yaşamayız.
Anam! Salih 11'de. Bu Aykut Kocaman bazen inanılmaz kötü kararlar veriyor, bazen de helal olsun dedirtiyor. Bu yüzden kızarken bile içimizde birşey bizi engelliyor. Keşke Caner yerine Semih olsaydı.
Baroni'den kurtulduk.![]()
ilk yari negatif bir skor olursa baroni 45te girer![]()
Sonunda Kocaman Baroni'yi kesmiş. Salih, Raul, Emre üçlüsü maçı alır.
Sezon başından beri görmek istediğimiz orta saha. Meireles - Emre - Salih. Bakalım bu sefer ne bulup Aykut Kocaman'a kızıcaklar![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Kim diyordu bu takimda adalet varsa Cristian yerine Salih oynar diye. Dogru demis![]()
Sarı kart sınırında olan oyuncularımızdan 1-2si sarılansa bu maç hiç fena olmaz aslında. Kalan maçlar arasında en kolay görüneni haftaya iç sahada aksihar belediye ile.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
11 nasıl? caner mi var?
Ben de esprili şekilde, Aykut Kocaman eleştirilecek birşey yapabilir demek istedim. Dediğin gibi Aykut Kocaman'ı ne olursa olsun eleştiren birsürü insan var bazen ben de bu kişilere katılıyorum. Ama genellikle elştiriler haklı oluyr. Aykut kocaman 2. yarı çok iyi kadrolar kuruyor. Ben ne olursa olsun 11 de seçilen oyuncuların eleştirilmesi taraftarı değilim, sonuçta 30 kişilik kadro oyuncuları oynatmalı. Benim oyuncu seçimleri hakkındaki eleştirilerim sahada kötü oynayan oyuncuları değiştirmemesi. Ve Cristian gibi oyuncular inanılmaz şans bulurken bazı oyuncular 2 maçta asıldı ve bir daha şans verilmedi.