Kerim Frei oynayaydı iyiydi.
Printable View
Kerim Frei oynayaydı iyiydi.
Bu Sercan'da ne buluyor anlamıyorum. Ya başka oyuncu yokmuş gibi. Mehmet Topuz bu adamı ikiye katlar. Aydın ve Olcay'da var. Hamit var sonra saydığım oyuncuların hepsi bence Sercan'dan iyi.
Bu Sercan'da ki ısrarı bir türlü anlamıyorum.
Bu mactada puan kaybetmemek icin oynariz :D
kamera açısıda müthişmiş :D biraz bakarım sonra bırakırım çok kötü görünüyo saha halısaha kıvamında ışıklandırması var :D
Beşiktaş-M.P. Siena maçını tercih ediyorum, milli maça ben. :) Periyod arasında açtım zaten, sahanın halini ve kameranın karşısındaki dağı, taşı görünce geri çevirdim kanalı. :icon_smile:
sagli sollu andorra ataklari vardi ilk 5 dakkada
selçuk yazdı frikikten
Selçuk İnan frikikten attı.
Selcuk yine yazdi
Selcuk affetmez oralardan,fark açılır
Saydığın isimler kendilerini ispat etmiş kişiler. Tartışılmaz. Lakin Gökhan Töreyi şuan halı saha kadrosuna almam.
Rezalet oynuyoruz yine :D Sercan yerlerde,Umut kayıp,Hasan Ali desen komedi. Enteresan bir takımız.Kimse çıkıpta yok zemin şöyleydi,atmosfer böyleydi falan demesin :) Akhisar ya da Elazığ'ı koy bu Andorra'nın karşısına, ilk yarıda en az 3 gol atarlardı yahu :n:
Andorra turnuvanın ilk golünü bize atarsa hiç şaşırmam.
hasan ve sercan evlere şenlik.
Aydın dışında Hamit ve Topuz oyunun iki yönünü de oynayabilen kanat oyuncuları. Gerçi Hamit'i Sercan'la kıyaslamam. Olcay'da malum formda.
Sercan'da gördüğüm tek olumlu şey oynadığı kanadı kitlemesi. Savunma anlamında işini yapıyor ama onun dışında hucumda etkili değil.
Valla keşke kadroyu direk ligde ilk 3'teki takımın türklerinden kursaymış abdullah avcı.Mümkün olduğunca da hatları bir takımdan alsaymış keşke.
Sahaya çıkan 11 ile ilk yarı hiç iyi değildi,bu 11 ile cıkıyorsan hakkını vereceksin rakip daha iyi oynuyor
Güntekin Onay sürekli gol atarsak açılır dedi de, adamlar için 1-0 yenilmek bile güzel sonuç neyine açılacak?
şu maça yorum yazmak bile komedi :D burak da olmasa gol falan olmucak
burak 2-0 oldu
2-0 oldu Burak
Andorraya karsi as takim cikartipta tek golle devreyi kapatan kac takim vardir arastirmak gerek.
Edit: 2 oldu :D
adamlar için hala iyi skor 0-2
2. golden sonra Andorra teknik direktörü 90+ da yenilen golle maçı kaybetmiş gibi üzüldü :) Bu kadar iyi oynuyoruz bari fark yemesek diyor heralde :D
5-0, 4-0, 3-0, 1-0 yenilmişler 2-0'da bizden gelicek sanırım.
Ben şuanki oyundan utanıyorum..
Bu rezalet oyunla 2-0 bile çok iyi Selçuk'un frikik becerisi Burak'ın bitiriciliği olmasa halimiz duman...
Şu Milli Takım sürecinde gördük ki ülkede "saf" milli takım destekçisi yok.
Utandırıcı bir oyun var sahada sercan harbi yeteneksiz olcay oynasın hasan da çok hata yapıyor ve milli takımın stoperi ne kadar kişilik olarak sevsem de bekir olmamalı ömer toprak'ın bir sakatlığı filan mı var yoksa kadroda mı
Rakibin durumu, maça hazırlanırken psikolojimizi etkilemiş.
Daha Türkçesi rakibi küçümsemiş ve önemsememişiz.
Kafalar biz bu maçı nasıl olsa alırız diyerekten Romanya - Macaristan maçına ve daha sonraki müsabaka olan Macaristan maçına kilitlenmiş.
Yoksa kendi takımlarında parmak ısırttırırken, milli takımda böyle dökülen adamların olması normal değil.
Birde Güntekin Onay'ın söylediklerine göre sahanın da profesyonel normlardan uzak olması takımı etkilemiş olabilir..
Bence ikinci yarıda ilk yarında attığımızdan fazlasını atarız.
Ancak ilk yarıdaki gibi savunma yaparsak, rakibin de şansı yanında olursa grupta ilk gollerini atabilirler.
tam kadro çıktık bir de utanmadan :n:
Rakibin oyuncusu milli takımın kaldığı otelde garsonmuş.ayıp yahu :D