Yok ya beraberlik kısmı işi bozuyor, yoksa güzel olacaktı :n:
Printable View
Her sezon GS bu sefer kazanacak derken hep Fener en az 1 puan almayı başarır :) Bu maç ta GS favori gibi geliyor ama FB yine alır sanırım
Kadroları görmek lazım, iki hocanın da kendine göre hesabı olacak ama iş oyuncularda bitecek. Tabii bir de hakem faktörü var ki umarım devreye girmez bu. Son yıllarda Kadıköy'deki maçlar 2 ihtimalli olmaya başladı, bunun değişeceği maç bu maç değilmiş gibi geliyor bana çünkü ciddi bir formsuzluğumuz var ama yine de sonuçta derbi bu, güzel maç olsun.
Bir Galatasaraylı olarak net bir şekilde yenilecegiz ama gol atamamaktan. Biliyorum ki bizim takım 1-2 golden fazlasını asla yemeyecektir. Ama eski hücum zindeligine sahip Galatasaray yok maalesef. Skor tahminim 2 - 1 Fenerbahçe galibiyeti. Fazlası olmaz. Fark olur demeyin yani :)
Fenerbahçe'nin savunma ve kaleci hatalarından Galatasaray yaralranamazsa berabere biter...
Bu kez Gs alacak gibi gözüküyor inşallah yanılırım.
normal şartlarda kazanırız ama şuan normal şartlar yok berabere biter 2 2
Valla FB'li oyuncular gol sevinci denemeleri falan yapıyormuş ne kadar doğru bilmem NtvSpor'da öyle okudum eğer bunlar doğruysa bayağı bi rahatlar anlaşılan bu da FB için hiç iyi bir durum değil hasret biterse şaşırmamak lazım.Ben dünkü Zeki'yi gördükten sonra Eray'ın da bir şeyler yapabileceğine inanıyorum benim güvenmediğim alan savunma hep diyoruz bu sefer bizi şaşırtsınlar ama her maç 1 hata 1 gol yememize neden oluyor Allah'a emanetlik bir savunmamız olacak artık Allah'a kalmış gol yiyip yemeyeceğimiz.
Derbinin kaderini bence tam olarak da bu medya yansıtmaları belirleyecek.Kısacası Fenerbahçeyi çok rahat gösteriyorlar ama yüzde yüz eminim ki fenerbahçeli oyuncular bile taraftarları kadar rahat değildirler.Adı üstünde derbi.Diğer tarafdan ise Galatasaraylı oyunculara da bu ayrı bir hırs katacakdır.Baktığımız zaman rakiplerinin böyle haberleri çıkması onları daha da hırslandıracaktır kaldı ki bu da çok normaldir zaten hırslanmazlarsa anormal karşılamak gerekir.Ve 2-3 eksik bu maçın kaderini değiştirmez , bu maçın kaderini böyle çıkacak haberler belirleyecekdir benim gözümde.
Kim ne kadar formsuz olursa olursa derbi maçları her zaman farklıdır.O yüzden ağır favori kesinlikle Fenerbahçe değildir her türlü sonuç çıkar bu maçtan en iyisi bekleyip görmek :)
Valla bende öyle düşünüyorum şimdi de Caner'in haberi çıkmış demiş Mancini derbi ortamını bilemez diye yaşı kadar derbiye çıkmıştır Mancini İtalya'da olsun İngiltere'de olsun bu derbinin de ortamını gayet iyi bilir diye düşünüyorum ben Terim gibi bam bam basan bir takım sürmez bu deplasmandan puan alabilecek bir kadro sürecektir sahaya.
Bu mac icin tek soyleyecegim sudur oda kolay mac olarak gormeyin bu derbiyi
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben kale konusunda büyük bir fark göremiyorum. Volkan ile Eray arasında şuan bir fark yok. :n:
Volkan zaten topa yatmaya aciz bir kaleci tek avantaj savunma iyi çok top gelmiyor. Sneijder'in olmaması beni sevindiriyor, bu aralar çok formda.
Fenerbahçenin kafa olarak sadece lige odaklanması ve gerek kondisyon gerek form durumuna bakınca üstüne üstlük birde kadıköyde olunca maç ibre kesinlikle ev sahibine kayıyor..Diğer yandan gerek lig gerek Avrupa da pek formda olmayan ve ciddi 2 eksikliği olan Galatasarayın bana göre tek artısı favori olmamak ve medya açıklamaları olacak yani bir nevi gazla çalışacaklar o gün ha birde rakip FB'li oyuncuların nasılsa alırız maçı düşüncesiyle rehavet içinde olacaklarını ihtimali..İbre ev sahibinden yana olsa da Mancini akıllı biri olarak bizim kadıköyde yaptığımızı yapmaya çalışcaktır.Fenere yüksek tempo ve açık alanda oynamayıp yarı alanında kabullencektir diye düşünüyorum
Anladığım kadarıyla Trabzonsporlusunuz.Fenerbahçe - Trabzonspor maçını bir arkadaş'ın izleme isteği üzerine izlemiş oldum.Tek kale oynanan bir mücadele vardı ve sahada şanssız bir Fenerbahçe'de maçın berabere bitmesine vesile oldu.Eğer Galatasaray bunu yapmaya çalışırsa çok farklı bir sonuç ortaya çıkabilir tabi Fenerbahçe Trabzonspor maçında ki kadar şanssız olmassa eğer.
Eğer lig kopmasın diye düşünmezse Bülent Hoca biz kazanırız gibi duruyor. Aynı zamanda unutmadan söyleyeyim Volkan'ın canının istemesi de gerekiyor. Bazen öyle oynuyor ki Bucaspor'a bile güç yetiremeyecek hale geliyoruz sayesinde.
Umarım Emenike ile başlarız,gol atacak bu maç. Kuyt'ta atacak ayrıca.
14 sene önce yendik,yine yeneriz :n:
Süper bir bakış açısıydı :D
Ben kesinlikle ağır favori gibi görüşlere katılmıyorum. İki takım form ve kadro durumu ne olursa olsun birbirleri karşısında hiç bir zaman açık ara favori olamazlar. Galatasaray'ın maddi krizde boğuştuğu, kadrosunda çok kötü yabancıların olduğu dönemde bile kimse rahat alırız demiyordu. Aynı şekilde bizde ligi 5. 6. bitirdiğimiz sezonlarda bile galibiyet alabiliyorduk. Hatta bana göre favori gösterilmeyen, şişirilmeyen takım daha rahat oluyor. İlk yorumumda umutluyum, tek farkla kazanabiliriz demiştim ve gerekçe olarakta fizik durumunu, 90 dakikalık enerjimizi gösterdim. Ağır favoriyiz, açık ara kazanırız, fark atarız gibi bir yorum yapmadım. Çünkü yapamam. Maç için çokta rahat değilim. Söylediğim gibi favori gösterilen takımlar genelde çok şişiriliyor. Karşı takım daha rahat oluyor. Bu konuda acayip rahatsızım. Maçta tek farklı galibiyet alacağımızı bunun aksi olursada beraberlik olacağını düşünüyorum.
Bruno Alves kırmızı kart görür'e ev,araba,çoluk çocuk ne varsa satıp basın. :)
İnşallah forvette Webo ile başlarız maça. Emenike formunda olmazsa saç baş yoldurur bize, yani buldu mu atması lazım. İkinci yarı girip defansı daha fazla yıpratması daha mantıklı bana göre.
Ve Meireles'i de merak ediyorum bakalım Ersun Hoca formayı vericek mi :)
Benim tahminim galatasarayin yenilmeyecegi yonunde 1-1 1-2 gibi bir sonuc bekliyorum
Note 2
Galatasaray galibiyeti diyenler hayal görmesin böyle bir şeyin bu maçta olması için fenerin ya çok kötü ya da çok şanssız olması lazım.13 yıl geçmiş dile kolay ne kadar sürer bilinmez ama şu anki duruma bakıldığında gs de defans yok,sol bek yok,kale yok,ortasaha yok e bu macı nasıl kazanacak bizim mi oyuna girmemiz lazım kazanması için? taş çatlasa beraberlik ötesi yk.Lakin ben şu şekilde diyorum ik yarı fb ikinci yarı da fb bu kadar ancak fark beklemiyorum.Mancini tamamen katı defans uygulayıp kontra yaparsa belki bir şansı var ancak burda da bireysel hatanın olma ihtimali mevcut.Ayrıca burak hala ofsaytı bilmiyor bu da başka bir handikap.
Şampiyonluk treni zaten Fatih Terim ile kaçmıştı bence. Bu yüzden bu maçın sonucunun pek bir önemi yok.
sıkıntı olmaz kazanırız
evet Trabzonsporluyum sıkıntı şu biz savunma yapamıyoruz zaten fener bizde belki şanssızdı ancak Gs her ne kadar savunmada sorun yaşıyor olsa da bizim gibi kötü savunma kurgusu yok antin kuntin takımlar bile bize baskı kurabilip sahamızda top çevirebiliyor yani..Misal Galatasayarın juve deplasındaki oyunu gibi olucak demek istediğim Terim gibi en iyi savunma hücumdur demeyecektir
Şu 6 1 yenilgiden sonra Terim'in adı hadi saldırın koçum demekten başka bir şey bilmeyen teknik direktör oldu ya. Sinir oluyorum.
Gol olursa, ilk golü erken dakikalarda Galatasaray bulur. Fakat biz yenilmeyiz.
6-1den sonra değil öteden beri aynı fikirdeyim..mesela aynı şeyi fenerbahçeye 2-1 kaybettiklerinde de yapmıştı yine maç berabereyken yüklendi oysa beraberlik çok işlerine yarıyordu sonra sanırım hızlı bir kontrada bienvenü yere düşerken paslamıştı stoch atmıştı yanlış hatırlamıyosam
Ben buradaki yorumlardan cevremdeki muhabbetlerden de görüyorum ki bu derbi güzel olacak :)
Değişik bir enerjisi var şu sıralar benim hissettiğim.
Mesela buradaki muhabbetler herkes son derece kibar falan, derbi atmosferlerinde alışık olmadıgımız seyler bunlar.
Çoluk cocuk muhabbetleri falan :)
Kimse kırıcı olmak istemiyor herkes temkinli herkes rakibinin iyi yönlerini söylüyor falan değişik yani.
Maç sonrasında da böyle devam etmesini dilerim.
Savunma da sizin kadar sıkıntılı olmasa da sıkıntılı bir Galatasaray var esasında savunma konusunda.Bunu zaten Galatasaray taraftarı olan herkes de açık bir şekilde kabul edecektir.Üstelik tamamen form yakalamış ve tabiri caizse rakibi ısırmaya başlayan bir Fenerbahçe karşısında hele ki 3.kalecinin oynayacağı bir durum söz konusu iken Trabzonsporun yaptığı gibi 90 dakika savunma yapmak felaket olur düşüncesindeyim.
Haklıyız kazanacağız.
Valla bizim ligde şampiyonluk bir maçla belli olmaz. Daha oynanacak 20 küsür maç var, o maça kadar kim en çok puan alırsa o şampiyon olur.
Ayrıca Eray'ın yedeği Aykutmuş haberde gördüm. Aykut'un yedeği Eray olsa daha akıllıca olmazmıydı? Aykut 4 sene önce Kadıköy'de maça çıkmamışmıydı? Eray'dan çok daha tecrübeli bir isim varken neden tecrübesiz bir kaleciyi böyle önemli bir maçta oynatılır ki?
Eğer galatasaray ilk yarım saatte reale 3 tane atsa kimse fatih terimi konuşamazdı 30dan sonra oyundan düşen oyuncular neleri değiştirdi be şimdi bilmiyor filan deniliyor çok yazık...
Bu arada bence fark yeriz 4-0 kaybederiz
Muslere ve Wesley'in durumları maç günü belli olacakmış.Az önce mackolik de otomatik olan çıkan videolu haber de dinledim.Eğer sakat sakat oynayacaklarsa profosyonelliğin dışına çıkacakları çok net.Ama eğer sakatlıkları lanse edildiği kadar değil de iyi durumda oynayacaklarsa işler çok değişir :)