Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

24 61.54%
  • Berabere biter

4 10.26%
  • Galatasaray kazanır

11 28.21%
1 ile 30 arası toplam 316 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL 11. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Fenerbahçenin kafa olarak sadece lige odaklanması ve gerek kondisyon gerek form durumuna bakınca üstüne üstlük birde kadıköyde olunca maç ibre kesinlikle ev sahibine kayıyor..Diğer yandan gerek lig gerek Avrupa da pek formda olmayan ve ciddi 2 eksikliği olan Galatasarayın bana göre tek artısı favori olmamak ve medya açıklamaları olacak yani bir nevi gazla çalışacaklar o gün ha birde rakip FB'li oyuncuların nasılsa alırız maçı düşüncesiyle rehavet içinde olacaklarını ihtimali..İbre ev sahibinden yana olsa da Mancini akıllı biri olarak bizim kadıköyde yaptığımızı yapmaya çalışcaktır.Fenere yüksek tempo ve açık alanda oynamayıp yarı alanında kabullencektir diye düşünüyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    [B]İbre ev sahibinden yana olsa da Mancini akıllı biri olarak bizim kadıköyde yaptığımızı yapmaya çalışcaktır./B]
    Anladığım kadarıyla Trabzonsporlusunuz.Fenerbahçe - Trabzonspor maçını bir arkadaş'ın izleme isteği üzerine izlemiş oldum.Tek kale oynanan bir mücadele vardı ve sahada şanssız bir Fenerbahçe'de maçın berabere bitmesine vesile oldu.Eğer Galatasaray bunu yapmaya çalışırsa çok farklı bir sonuç ortaya çıkabilir tabi Fenerbahçe Trabzonspor maçında ki kadar şanssız olmassa eğer.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Anladığım kadarıyla Trabzonsporlusunuz.Fenerbahçe - Trabzonspor maçını bir arkadaş'ın izleme isteği üzerine izlemiş oldum.Tek kale oynanan bir mücadele vardı ve sahada şanssız bir Fenerbahçe'de maçın berabere bitmesine vesile oldu.Eğer Galatasaray bunu yapmaya çalışırsa çok farklı bir sonuç ortaya çıkabilir tabi Fenerbahçe Trabzonspor maçında ki kadar şanssız olmassa eğer.
    İmzamı atarım.

Açıkcası ben Mancini'nin gereksiz risklere gireceğini düşünmüyorum amacı 1 puan almak olacaktır.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    İmzamı atarım.

Açıkcası ben Mancini'nin gereksiz risklere gireceğini düşünmüyorum amacı 1 puan almak olacaktır.
    evet Trabzonsporluyum sıkıntı şu biz savunma yapamıyoruz zaten fener bizde belki şanssızdı ancak Gs her ne kadar savunmada sorun yaşıyor olsa da bizim gibi kötü savunma kurgusu yok antin kuntin takımlar bile bize baskı kurabilip sahamızda top çevirebiliyor yani..Misal Galatasayarın juve deplasındaki oyunu gibi olucak demek istediğim Terim gibi en iyi savunma hücumdur demeyecektir

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    evet Trabzonsporluyum sıkıntı şu biz savunma yapamıyoruz zaten fener bizde belki şanssızdı ancak Gs her ne kadar savunmada sorun yaşıyor olsa da bizim gibi kötü savunma kurgusu yok antin kuntin takımlar bile bize baskı kurabilip sahamızda top çevirebiliyor yani..Misal Galatasayarın juve deplasındaki oyunu gibi olucak demek istediğim Terim gibi en iyi savunma hücumdur demeyecektir
    Savunma da sizin kadar sıkıntılı olmasa da sıkıntılı bir Galatasaray var esasında savunma konusunda.Bunu zaten Galatasaray taraftarı olan herkes de açık bir şekilde kabul edecektir.Üstelik tamamen form yakalamış ve tabiri caizse rakibi ısırmaya başlayan bir Fenerbahçe karşısında hele ki 3.kalecinin oynayacağı bir durum söz konusu iken Trabzonsporun yaptığı gibi 90 dakika savunma yapmak felaket olur düşüncesindeyim.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri