fatih terim'in basın toplantısını midesi kaldıran var mı aramızda ?
fatih terim'in basın toplantısını midesi kaldıran var mı aramızda ?
Bilet fiyatlarını 50-80-135 tl yapmıslar.Milli takıma ilginin yok denecek kadar azaldıgı dönemde tribüne seyirci cekmeye calısmaları gerekirken soygunculuk yapmaya calısıyorlar.
@davidvilla
Hayır kaldırmıyor,zaten hastayım,kusacağım şimdi.Gökhan Töre'yi kaybetmişiz öyle diyor Terim,Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ı Çek Cumhuriyeti kaybetti herhalde.
Milletin ağzına silah dayayan adamı savunuyor yahu akıl alır gibi değil,polis karışsa mevzuya bilmem kaç ay hapis cezası alacak adamı Milli Takım'ın teknik direktörü koruyor ya akıl alır gibi değil.Değil Milli Takım,Türkiye'de herhangi bir kulüpte top oynamaması gereken bu silahlı magandaya sahip çıkılıyor ya bu nedir ya ?
Peki Gökhan niye silah dayamış o açıklandı mı
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...41&oe=54CBDA50
Kimse alınmasın ama adamlardaki mütevaziliğe bakar mısınız ? Bizim Volkan'a yazsalar evinden aldırıcam derdi :)
Aynen birde biz 35 yıl onceki başarılarla ovunecek kadar eziğiz ne bileyim mesela bu uruguayın brezilyalılara finalde dunya kupasını nasıl almıştık demesi gibi :)
İstanbul'un 'Asya tarafında' olup Avrupa elemesi maçı oynayacaklarını söyleyerek artistlenirse cevabını da alır :n:
Demirören Federasyonu'ndan da Milli Takım'ın durumundan da memnun değilim öncelikle.
Bu sene Lig Tv almıyorsun ama ne olursa olsun Galatasaray kaybederse üzülürsün, rakibi kazansın istemezsin. Hocanızın gitmesini istesen de mağlubiyete üzülürsün, başkanı değişsin istesen de...Kendimden biliyorum.
Kulüp çıkarlarını, kulüp taraftarlığını, Milli Takım'ın üstünde tabii ki tutabilir insanlar, buna lafım yok; kaldı ki bana sorsalar Milli Takım'ın atıyorum 2008 Avrupa Şampiyonası'ndaki maçlarında mı daha çok heyecanlandın yoksa Fenerbahçe'nin maçlarında mı deseler, Fenerbahçe'nin sıradan maçlarında bile daha fazla heyecan duyuyorum derim. Ancak uç noktaya, rakibin kazanmasını istemeye; gitmem.
Öte yandan, anlıyorum Galatasaray taraftarının ( bazısının ) derdini, 2 sene öncesine kadar imparator olan adamın şimdi adı anılmayan, yok sayılan, istenmeyen adam konumuna gelmesini de anlıyorum. Belki benim teknik direktörüm bunu yapsa ben de çok tepki verirdim, bilemem.
Sonuç olarak bir çözüm olarak görmüyorum Çek Cumhuriyeti'ni desteklemeyi. Böyle muhalefet olunmaz bence. Bir iki ismin değişmesiyle zihniyet değişmeyecek.
Keşke hoca şu açıklamaları daha önce yapsaydı. Bunları değil ama olay sıcakken taraflarla görüştükten sonra, biz bunu konuştuk problemi çözdük deseydi. Zamanında bu açıklamaları yapmadıkları için çoğumuz bu olayın kamp esnasında olduğunu düşündük. Ama işte bizim ırkımıza özel belki de birilerini kurtarma evladını koruma düşüncesi bazen işleri daha kötü noktaya getiriyor. Hoca sinirleniyor da, hoş basına sinirlensin zerre umurumda değil zaten ama kusura bakmasın yaptığı işleri basındaki düşmanlarına değilse bile halka açıklamak zorundadır. Dünyanın her yerinde teknik adamlar kadro oyuncu seçimi taktik vb açıklamaları nasıl yapıyorsa hoca da yapmak zorundadır. Zamanında gereğini yapmadığı için benim gözümde bu olanların tek sorumlusu yine kendisidir.
Federasyondaki kişilere zerre güvenmiyorum. Kaldıkları her anı spora zarar olarak görüyorum. Arada üç beş düzgün adam vardır belki ama onlarda yanlış safta olduklarından gözümde değerleri yoktur. Bu yetkililer gittiğinde düzgün bir yönetim geleceğine inancımda hiç yok. Kurulu bir düzen var ve kim gelirse gelsin ve özellikle devlette elini çekmedikçe hiç bir şey değişmez. İmaj değişir, dönen değirmen aynı kalır. Fatih Terim konusunda da ben beğeniyorum, başkası beğenmeyebilir, isteyen eleştirebilir ki bizde eleştiriyoruz çoğu zaman. Ancak onun yerine de gelecek bir aday göremiyorum. Bir can simidimiz var ülke olarak, Lucescu. Onu getirsek herkes rahatlayacak sanırım.
Tüm bunlara rağmen milli takımın yenilmesini arzulamak belki ağır olacak ama düşündüğüm gibi yazacağım VATAN HAİNLİĞİDİR. Bunu içten bir şekilde dile getirenler bu ülkenin vatandaşıyım derken utanmalıdır. Kurumların yetkilileri kimler olursa olsun, sahada oynayan oyuncular ister serseri ister paranın kölesi ister dünyanın en yalancı insanı olsun ki çoğu bu tanımlara uyuyor, kendi ülke takımının yenilmesini arzulayan kişinin akıl sağlığından şüphe duyarım. Maalesef bu ve benzeri söylemleri olan kişileri destekleyen, kendi fikri olmayıp sadece çığırtkanlık yapanda çok oluyor. Allah akıl fikir versin.
(Yazdıklarımda hakaret ve benzeri bir unsur olmadığını düşünüyorum. Amaç hakaret etmek değildir. Eğer bu mesaj hakaret olarak algılanıp silinecek ise lütfen hesabımı da tamamen siliniz.)
Allah'ım sen bunları sınamak için mi gönderdin yahu :(
Şimdi de tüp şirketi olan şahıs konuşuyor ama boş konuşuyor.
Açıkcası konu biraz fazla uzadı ama ben bu konunun önemli olduğunu düşünüyorum.
İyi günde herkes takımın yanında olur, kötü günde bu takımın yanında olmadıktan sonra anlamı yok. İyi bir başkan olsun, takım dört dörtlük olsun bunların kısaca terimi ''Armut piş ağzıma düş'' böyle bir dünya yok, marsta deneyin şansınızı.
Çek Cumhuriyeti'ni destekleyen arkadaşlara diyecek lafım yoktur bundan sonra Türkiye ile olan maçta başarılar diyorum sadece.
Ben milli takımı bayadır takip etmiyordum zaten. Yarın da bu maç yerine İtalya Azerbeycan maçını izleyeceğim.
herkesin fikrine saygım var tabi ki o yüzden fazla uzatmayacağım.
sadece şunu söylemek istiyorum; zamanla kimin vatansever kimin vatan haini olduğu er ya da geç ortaya çıkacaktır.
yıllar geçti ama zihniyet hala aynı;
hatırlatmak isterim, denizler vatan haini diye öldürüldüler bu ülkede, nazım hikmet vatan haini diye sınır dışı edildi.
oysa onlar bu vatanı herkesten daha iyi anlayan ve daha çok seven insanlardı.
o efsanelerle aynı safta durabiliyorsam ne mutlu bana.
2000'li yıllarda izlediğim milli ruhu barındıran milli takımı özledim.Ne zaman bu gurbetçiler milli takıma çok sayıda alınmaya başladı ,bizim milli ruh kayboldu...
Diyecek söz yok , , ülke karışık , milli takım karışık durumumuz hiç açıcı değil . Fatih Terim efendi Kaan Ayhan'a saydırıyor . Bu adam Schalke'de 11 oynuyor sezon başından beri bu zamana kadar hiç davet ettin mi de kadroya bu oyuncuyu eleştiriyorsun . Gökhan Töre olayının detayları da nasıl bilmiyorum ancak Töre en son silahla falan vurulmuştu bu tarz karakter yoksunu adamları Milli Takımda oynatmak üstüne üstlük korumak hoş değil . Tamam senin yeteneğin olabilir ancak mafya mısın futbolcu musun ? Töre'nin tek savunduğum yanı böyle bir olay varsa Hakan ve Ömer'in bu oyuncudan neden şikayetçi olmadıkları . Bugünkü maçta da durumumuzu parlak görmüyorum . En azından forvette Adem Büyük orta sahada Bilal falan oynasa da formayı hakedenleri görsek sahada .
Çok zor bir maç olacak, ben maçın berabere biteceğini düşünüyorum ama umarım kazanırız. Çünkü eğer Çeklere puan verirsek hem ilk 2 şansımız zora girer hem de 3 gün sonraki Letonya deplasmanı daha sıkıntılı olur.
maç d-smartta değil dimi:) şaka maka çekler handikap yapıcakmış gibi geliyor
Show Tv'de maç.
Mehmet Topal stoper , Ozan Tufan ilk 11.. Hadi hayırlısı..
sanki grupu lider bitirdikde topali defans yapmis ortasaha oynuyan adamlarin defans pozisyon bilgisi azdir umarim patlamaz.
Bahsi geçen insanların vatan haini ilan edilmesiyle burada bahsedilenler arasında dünyalar kadar fark olduğunu düşünüyorum. Sanıyorum ikisi de ve hatta onlar gibi niceleri ne olursa olsun rakip konumundaki bir ülkeden yana olmazdı hiç bir zaman. Uzamasın konu, sonuçta ben rakibi desteklemenin yanlış olduğunu, bu yolla söz sahibi kimselerin ne ceza çekeceğini nede ders alacağını düşünüyorum.
Kadro sıkıntılı da olsa iç saha avantajıyla maçta kalırız. Terim her ne kadar söylense de olan bitene, bunlar sevdiği ortamlar. Eminim epey yükleme yapıyordur motivasyon açısından. Zor geçecek bir maç, kazanmak zor olacak ama en az beraberlik alınabilir.
Vurduğun gol olsun çek cumhuriyeti.
Umut Bulut tek forvet.
Şaka demi ?
Bir İzmırli olarak milliyetçiğilimi tartışmam ama bu şahıslar olduğu sürece Türk futbolunun başında ,süründüklerini görmekten de zevk duyarız ta ki onlar bu mevkiden gidene kadar. Şike sürecinden beri zaten futbol zevki bırakmadılar insanlarda o yüzden bizim için sorun değil. Milli maçları gazetede bile takip etmez duruma düştüysek futbolumuzun başındakiler sağ olsun.
Umut iyidir bence. Ayrıca stoperde topal değil ozan tufan oynayabilir. Fakat selcuk 'u oynatmasina tepkiliyim. Mac 1-1 biter.
Çekleri destekleyen arkadaşlar, Türkiye de futbol mu var? Profesyonel bir yapılanma turkiyenin neresinde var? Saha içi, saha dışı, kulüp, milli takim hepsi rant ve cikarla dolu. Biri gider biri gelir. Bu düzen elli sene değişmez. Siz en iyisi direk Almanya milli takımını veya arsenal i falan tutun. Daha mantıklı bence. Anlıyorum sizi :)
Tebrik etmek lazım futbol virtüözü Fatih Terim'i ! . Bilal Kısa yedek , son 1 yılın en formsuz adamı Selçuk 11 , Galatasaray'da daimi yedek Umut 11 , Mehmet Topal stoper , Gökhan Töre 11 . Devam et böyle sen Fatih Terim !
Dostum derdimiz plan program degil. Eski Türkiye vs. Yeni Türkiye olayı. Yani anlamak bu kadar zor olmamali daha net yazamıyorum sonra ceza yiyorum. Bu takim biz turk halkinin milli takimi degil en azindan yuzde 50sinin olmadigi kesin. Umarım daha da konusmak zorunda kalmam bu konu üzerine.
7- Spor taraftarlığınızda uluslararası maçlarda rakip ülke takımını destekleyici davranamazsınız. Size ne, ben istediğim takımı tutarım diyebilirsiniz ama Turksportal yönetimi olarak bunun forumlarımızda yapılmasına izin vermiyoruz.Ayrıca burada Türk takımını aşağılayacak ya da küçük düşürecek şekilde söylemlerde de bulunamazsınız, bulunanlar gereken cezaları alacaktır
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=102363
Bir hükümeti beğenmediğiniz için ülkenin batmasını, bölünmesi istemek; teknk direktörünü, futbol federasyonunu beğenmediğiniz için Milli Takım'ın kaybetmesini istemek Mustafa Kemal Atatürk'ün emanet ettiği Türk gençliğine yakışmaz. Mustafa Kemal Atatürk'ün kemiklerini sızlatıyorsunuz. Ayıp kelimesi bile açıklamıyor bu durumun ne kadar kötü olduğunu.
Bu şekilde mi gurur duyuyorsunuz Türk Vatandaşı olmak ile? Hiç bir darbe dönemi bile bu kadar utandırmamıştı beni.
Yeniliriz. Defans patlayacak bence. Eğer bu maçtan bir puan koparırsak benim için büyük sürpriz olur.
Galibiyet çok sürpriz olur, bir puanı öpüp başımıza koyalım bence.
İşimiz zor başka ne denebilir ki.
2-1, 1-1 gibi bir skor bekliyorum
1-0 da olur.
Yok abi ben seni anlıyorum, fakat bunun yeni Türkiye'yle eski Türkiye'yle alakası yok. Çok derin analizlere girmek istemiyorum şimdi ama bizim çapımız bu, bu kadarını söyleyeyim. Futbolsever isek şu SÜPER ligi bile izlemememiz gerekiyor aslında. Fenerbahçe, sivas vb. hala o ligde mesela, Aziz Yıldırım hala serbestçe konuşabiliyor, Yıldırım Demirören denilen adamın ne işe yaradığı belli değil, uzar gider... Kıyamete kadar da bu böyle gider, kişiler kurumlar özneler değişebilir. En iyisi kökten Almanya, Hollanda milli takımlarını desteklemek ve premier lig falan takip etmek :)
Çekler portakalları yenmişti bence bizi de geçerler en kötü yenilmezler, en iyi üçüncü olmak için izlanda ile falan çekişmeyi hedeflersek daha başarılı olabilir ve daha az hayal kırıklığına uğrarız, malum kota ne kadar artarsa artsın biz hep onun aşağısında kalmayı beceriyoruz, en iyisi gruptaki tüm takımlar katılsın da bizde sevinelim be kardeşim yeter artık gerçekten eğer terim de bişeyler yapamıyorsa aylık aldığım paranın hakkını verebiliyor muyum acaba diye düşünsün bi zahmet.
Bu arada ne kadroya baktım ne maça, hiçte merak ve heyecan yok.
Şu orta sahada Selçuk yerine Bilal Kısa, Forvette de Umut yerine Adem Büyük olmalıydı.
Goooool 1-0
Güzel gol oldu :)
Cok iyi gol