iste onu bende anlamiyom ne gerek var inanki kamera tam topa vururken hata yaptigini anladim zaten sonra gol oldu
rustu sakatligi ciddi ise fenerin isi zor hatta cimbomlu olarak sevinsekmi:D :D
iyisallah bu maci alcaz
Printable View
arda muhtesem oynuyor zaten bu macta avrupa takimlari tarafindan izleniyor bence begenilmistir bugun super calimlart atiyor
1-1 bitti..!
evet bitti ama uzucu bir skor bu maci kazansak super olurdu
bu akşamki maçta türkiye nin karşısındaki takım İtalya mıydı ?
Bence iyi oynadik bugün. Ne de olsa Italya gibi savunmasi güclü bir takimla deplasmanda oynadik, 1-1 lik skor güzel. Ama hala savunmada sikintilarimiz var, cok faul yapiyoruz ve duran topta pek iyi degiliz. Ayrica gon paslarda zayif kaldik bugün, cok posisyona giremedik.
farkettinizmi arkadaslar italyan tv'si ikinci yarinin 13.dakikasında italya 2-1 türkiye yazdı :) bi dakika falan sürdü
volkan 1-1 arda and materazzı :D:D
böyle kaleci ve defansla büyük başarılar zor...
ardaya şapka. iyi oynadık ama abartmamak lazım. italyada donadoni fazla tutunamaz. brocchinin italya milli takımında ne işi var ya. tottiyi ikna edemezlerse işleri zor. bu takımın dünya şampiyonuyla alakası yok.
şimdi bizimkiler hawalara girer italya ile berabere kaldık diye
Maçın ilk yarısını izleyebildim. Pek fazla öyle göze batan bir futbol yoktu. Rüştü'nün sakatlanmasına çok üzüldüm. O posizyonda daha kötü olabilirdi. Volkan'ın yaptığı hataya ise inanamadım ama aklıma Schalke (galiba) maçında yaptığı hata aklıma geldi. Neyse allahtan Materazzi durumu anlamış olacak ki topu kendi kalesine havale etti.
Yani İtalya Dünya Kupası'ndaki disiplinli Lippi'li katı savunmalı takım olsaydı,Türkiye 'yi paket yapar evine güzel bir şekilde yollardı.Donadoni'li İtalya Avrupa Şampiyonası Elemelerinde saçmasapan takımlara yenilmiş ve as kadrolarıyla yenilmiş.Şimdi ise biz İtalya ile berabere kaldık diye seviniriz...!
İtalya şuanda takım felan değil,takım diyen yanılır.Donadoni bu takımı 3 ayda bu hale getirmiş.Bu da bir başarı olmalı...! Onun dışında bizim Milli Takım böyle kötü İtalya karşısında iyi oynadı diye felan sevinmesin.Hani Dünya Kupası Elemelerinde Yunanistan ile İstanbul'da oynadığımız maçta kaleye 26 şut çeken biz 80 orta yapanda bizdik ama 0-0 kaldık.Ayrıca o Yunanistan 2004 Şampiyonu ve biz o maçta sizce iyi mi oynadık yoksa Yunanistan mı bozulmuştu...? İşte ikincisidir cevap....!!!
Ardından şu Milli Takım'daki Hakan Şükür takıntısı anlayamadım Fatih Tekke ve Halil Altıntop kendi liglerini kasıp kavururken Ümit Karan'da GS'yi uçururken Ümit kadroda yok diğerleri ise 11 başlayamadı.Fatih Terim Milli takımda çok güzel bir kutsal GS Topluluğu yaratıyor.Dikkat...!
Ayrıca bu maçtan çıkarılacak sonuç öyle ahım şahım adıyla sanıyla Dünya Kupası unvanı olan bir takımla berabere kalmadık.3 ay içinde bu vasıflarını yitiren 3 ay içinde mutasyona uğrayan rezil İtalya ile berabere kaldık.O da sağolsun Materazzi'nin iyiliği...!
Volkan'a değinmek istemiyorum.O zaten böyle konularda sabıkalı Schalke,Denizli maçında ayağından kaçırdığı pozisyon,Antep maçında yediği gol...vs. onun her zaman yapabileceği salaklıklardır.İnanın kaleye Serdar'ı koysanız böyle aptalca goller yemez.Onun için Volkan'ı herkes kafasında büyütmesin,Rüştü'nün tırnağı olamaz...
Bilmiyorum Milli Takım nereye gidiyor,ama unvanını kaybeden takımlarla oynadığı sürece ufuk biraz zor görünür...!
Volkan'ın yediği golü nerden izleyebilirim? Eğer bilen biri varsa söyleyebilir mi? :)
ilk söyledigine katilmiyorum dün macta arda,sabri vee hakan vardi sadece.fenerbahcedede 3 tane futbolcu vardi,ne yani dün takimin en iyisi olan ardayimi oynatmayacakti,sabriyimi oynatmayacakti.hakanin yerine bence hasan kabzeyi cagirmaliydi.yada halil oynamaliydi.artik bende hakan sükürü milli takimda görmek istemiyorum.yerine daha iyi forvetler var.
volkan konusunda ise o basarili ama basarisindan daha cok hatalariyla gündemde olan bir kaleci.cok fazla hata yapiyor buda hem fenerbahce icin hemde türkiye icin cok kötü.artik fatih terim volkani cagirmaz diye düsünüyorum.yerine fevzi var,serdar var.onlari cagirsin.
maçtan hiçbişey anlamadımm:D bence çok kotu bir maçtı
Fenerbahçe'ye Rüştü şoku!
Fenerbahçe'nin ve A Milli Takımın tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber'in, İtalya ile yapılan hazırlık maçındaki sakatlığı, onun sezonu kapatmasına neden oldu. Kulüp doktoru Ethem Kavukçu, bugün MR'ı çekilen yıldız futbolucunun sahalardan 5-6 ay uzak kalacağını söyledi.
16.11.2006
Sahalara dönmesi 5-6 ayı bulacak
Fenerbahçe’nin milli kalecisi Rüştü Reçber’in, sakatlığı nedeniyle 5-6 ay kadar sahalardan uzak kalacağı açıklandı. A Milli Futbol Takımı’nın İtalya ile dün yaptığı özel maçın hemen başında
sakatlanan Rüştü’nün bugün çekilen MR’ı sonucunda, sağ diz ön çapraz bağının koptuğu anlaşıldı. Hastaneye koltuk değnekleriyle gelen Rüştü’nün durumuyla ilgili açıklama yapan kulüp doktoru Ethem Kavukçu, "Rüştü’nün sağ ön çapraz bağının koptuğunu tespit ettik. Oyuncumuzun sahalara dönmesi 5-6 ayı bulacak" dedi.
Rüştüye yazık oldu.Yunanistan ve Norveç maçlarında yok.Ayrıca takımının zorlu viraj maçlarındada yok.Onun gibi bit tecrübeli kaleciyi kaybettiğimize üzüldüm
volkan da sakatlanırsa kaleye bursadan giden serdar kulbilge geçerr:D
italya yedek takimiynan ciksada ginede iy oynadik bence. arda super oynadi. bu takimda tek defans zayif kaliyor orta saha ve forvet super. ama forvette hakan sukurun yerini, halil,fatih tekke ya umit karan oynamili.