Yani İtalya Dünya Kupası'ndaki disiplinli Lippi'li katı savunmalı takım olsaydı,Türkiye 'yi paket yapar evine güzel bir şekilde yollardı.Donadoni'li İtalya Avrupa Şampiyonası Elemelerinde saçmasapan takımlara yenilmiş ve as kadrolarıyla yenilmiş.Şimdi ise biz İtalya ile berabere kaldık diye seviniriz...!

İtalya şuanda takım felan değil,takım diyen yanılır.Donadoni bu takımı 3 ayda bu hale getirmiş.Bu da bir başarı olmalı...! Onun dışında bizim Milli Takım böyle kötü İtalya karşısında iyi oynadı diye felan sevinmesin.Hani Dünya Kupası Elemelerinde Yunanistan ile İstanbul'da oynadığımız maçta kaleye 26 şut çeken biz 80 orta yapanda bizdik ama 0-0 kaldık.Ayrıca o Yunanistan 2004 Şampiyonu ve biz o maçta sizce iyi mi oynadık yoksa Yunanistan mı bozulmuştu...? İşte ikincisidir cevap....!!!

Ardından şu Milli Takım'daki Hakan Şükür takıntısı anlayamadım Fatih Tekke ve Halil Altıntop kendi liglerini kasıp kavururken Ümit Karan'da GS'yi uçururken Ümit kadroda yok diğerleri ise 11 başlayamadı.Fatih Terim Milli takımda çok güzel bir kutsal GS Topluluğu yaratıyor.Dikkat...!

Ayrıca bu maçtan çıkarılacak sonuç öyle ahım şahım adıyla sanıyla Dünya Kupası unvanı olan bir takımla berabere kalmadık.3 ay içinde bu vasıflarını yitiren 3 ay içinde mutasyona uğrayan rezil İtalya ile berabere kaldık.O da sağolsun Materazzi'nin iyiliği...!

Volkan'a değinmek istemiyorum.O zaten böyle konularda sabıkalı Schalke,Denizli maçında ayağından kaçırdığı pozisyon,Antep maçında yediği gol...vs. onun her zaman yapabileceği salaklıklardır.İnanın kaleye Serdar'ı koysanız böyle aptalca goller yemez.Onun için Volkan'ı herkes kafasında büyütmesin,Rüştü'nün tırnağı olamaz...

Bilmiyorum Milli Takım nereye gidiyor,ama unvanını kaybeden takımlarla oynadığı sürece ufuk biraz zor görünür...!