Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB View Post
Ardından şu Milli Takım'daki Hakan Şükür takıntısı anlayamadım Fatih Tekke ve Halil Altıntop kendi liglerini kasıp kavururken Ümit Karan'da GS'yi uçururken Ümit kadroda yok diğerleri ise 11 başlayamadı.Fatih Terim Milli takımda çok güzel bir kutsal GS Topluluğu yaratıyor.Dikkat...!

Volkan'a değinmek istemiyorum.O zaten böyle konularda sabıkalı Schalke,Denizli maçında ayağından kaçırdığı pozisyon,Antep maçında yediği gol...vs. onun her zaman yapabileceği salaklıklardır.İnanın kaleye Serdar'ı koysanız böyle aptalca goller yemez.Onun için Volkan'ı herkes kafasında büyütmesin,Rüştü'nün tırnağı olamaz...
ilk söyledigine katilmiyorum dün macta arda,sabri vee hakan vardi sadece.fenerbahcedede 3 tane futbolcu vardi,ne yani dün takimin en iyisi olan ardayimi oynatmayacakti,sabriyimi oynatmayacakti.hakanin yerine bence hasan kabzeyi cagirmaliydi.yada halil oynamaliydi.artik bende hakan sükürü milli takimda görmek istemiyorum.yerine daha iyi forvetler var.

volkan konusunda ise o basarili ama basarisindan daha cok hatalariyla gündemde olan bir kaleci.cok fazla hata yapiyor buda hem fenerbahce icin hemde türkiye icin cok kötü.artik fatih terim volkani cagirmaz diye düsünüyorum.yerine fevzi var,serdar var.onlari cagirsin.