bu adamı fm 2006 dan biliyorum küçük takımlara alırdım şimdi nasıl bir oyuncu haberim yok açıkçası
Printable View
bu adamı fm 2006 dan biliyorum küçük takımlara alırdım şimdi nasıl bir oyuncu haberim yok açıkçası
vay bee ardaya bakk
bu haber hurriyet gazetesindede cikti
yılın haberi seçilir bu
Artık Galatasaray Gerekli , Gerektiği Bölgelere Adam Alsın ,
Kanat adamları çok olduğundan istediğimiz oyuncular oynayamıyor..
gereksiz bir transfer..
o mevkide bir çok adamımız var..
Takıma transfer olur, yedek oturur, 2-3 aya kalmaz gönderilir.
cihan bu takimdan gitmez sadece alternatif olur en iyisiside bu bence
Bursaspor maçında onsekiz kişilik kadroya bile alınmayan Carrusca’ya Meksika yolu göründü... Santos Laguna, Arjantinli futbolcuyu istedi, Galatasaray Yönetimi 2.5 milyon dolar talep etti.
Meksikalılar bu parayı pahalı bulunca, kiralama yoluna başvurdu. Sarı-Kırmızılılar, kiralama teklifini değerlendirmeye aldı.
Bu arada, Antalyasporlu Ali Bilgin’in, Adnan Polat ile görüşmek üzere dün akşam saatlerinde İstanbul’a geldiği belirlendi
Kaynak:Fanatik
emurafu konuyu yazınca altına kaynak yazmada azcık inandırıcı olsun :D
Bundan sonra galatasaray ile ilgili transfer haberlerini yeni konu açmak yerine buraya yazalım
carrusca icin en mantikli yol kiralama yöntemi,onu devamli oynayabilecegi bir takima kiralik verirsek gercekten cok iyi bir sekilde döner,tecrübe kazanir.ali bilgin konusunda ise iyi bir yedekten baska bisey olamaz.
carusca nın devamlı oynayabileceği bir takımmı ? :D:D
ya senin yorumun için değil yanlış anlama caruscaya :D
ali bilgin istanbulda,
http://www.spor3.com/haber.php?haber_id=184701
ali bilgin'in galatasaray'a pek faydası olacağını zannetmiyorum ama gene de hayırlı olsun
ali bilgin antalyasporda amr oynamıyor ki ... ortasahada çok yönlü bir oyuncu ... orta saha oyuncusu olmasına rağmen 3 golu bulunuyor ... 25 yaşında essen takımda oynarken son maçında bütün taraftarlar ali bilgini alkışlasın diye t.d aliyi oyundan alıcaktı ama taraftar izin vermedi ... antalyaspora gelmeden önce türkiyeden içinde trabzonunda olduğu bir kaç takım daha ali yi istiyordu ... antalyasporla 3 yıllık sözleşmesi var ama galiba 600 bin dolar getirirse serbest kalacağı maddesi var ... bence ali bilgin şu an ki futboluyla türkiye de her takımda rahatlıkla forma giyebilir ....
carrusca turkcell süper lig in en kaliteli oyuncularından biridir şanssız olmasının nedeni ise arda filan değil tamamen gerets tir carrusca bu ligde her takımda rahatça oynayabilecekken gereksiz bir kapris yüzünden yedek oturmaktadır gerets gidene kadar başka bir takıma kiralansa hem ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu gösterir hem de şanssızlığını( ! ) atlatmış olur.
Souness imzaladı iddası
İngiltere futbolunun nabzını tutan otoriteler, İskoç hocanın Galatasaraylı yöneticiler ile görüşüp anlaştığını ve ön protokol imzalandığını iddia etti.
Tek soru işareti
İngiliz basınının ardından, Ada futbolunda söz sahibi olan isimler de Graeme Souness’ın yeniden Galatasaray’ın başına geçeceğini ileri sürdü. İskoç hocaya yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Sarı-Kırmızılı yöneticilerle kısa bir süre önce görüşen tecrübeli çalıştırıcı, kendisine yapılan teklife sıcak baktığını söyledi.
Hatta tarafların önprotokol imzalayıp, beklemeye geçtiği kaydedildi. İddiaya göre, Souness’ın kafasındaki tek soru işareti, kulüpteki maddi sıkıntı.
Gerets bekleniyor
Newcastle’daki görevine son verildikten sonra birçok Avrupa kulubünden teklif alan Souness, bu talepleri reddetmişti. İngilizler’e göre bu hamlenin altında yatan neden, Souness’ın Galatasaray ile anlaşmış olması.
Tazminatından ötürü Gerets’i şimdilik göndermeyi göze alamayan Sarı-Kırmızılı yönetimin B planında, Souness’ı yeni sezonda getirmenin düşünüldüğü ifade edildi. Ancak Belçikalı istifa ederse, Souness zaman kaybetmeden İstanbul’a gelecek, Saunders de yardımcısı olacak.
Kaynak: Fanatik
12.12.2006
Ben bir Souness hastasıyım. Bilmiyorum neden.Kollektif futbol oynatıyor.İnşallah gelir.
fena bir hoca değil ama geretsden daha mı ii bilmem
adnan polat haberleri yalanladi gerets hic bir yere gitmiyor dedi
Her zamanki gibi Galatasaray'ın taşları yerinden oynatılmak isteniyor. Gerets sezon sonuna kadar Galatasaray'da kalacak.Galatasaray'lı arkadaşların medyaya yansıyan haberleri dikkate almamalarını öneriyorum...
Evet, Selman'ın dediği gibi Gerets sezon sonuna kadar Galatasaray'ın başındadır, hatta bunu Ö.Canaydın kendi ağızıyla söyledi..
ben valla souness in gelmesini çok isterdim adam tam bir iskoç parayı cebinden çıkacak gibi harcardı biz de ucuz ve genç oyuncular alırdık carruscayı da oynatırdı fenerbahçeyi de kadıköyde yenersek bayrağı alıp santraya :D :n: fenerbahçeli arkadaşlar yanlış anlamasın