1 ile 30 arası toplam 590 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Evet, Selman'ın dediği gibi Gerets sezon sonuna kadar Galatasaray'ın başındadır, hatta bunu Ö.Canaydın kendi ağızıyla söyledi..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by ermoon View Post
    Evet, Selman'ın dediği gibi Gerets sezon sonuna kadar Galatasaray'ın başındadır, hatta bunu Ö.Canaydın kendi ağızıyla söyledi..

hayırdır Eray, başkanın ağzından çıkan herşeye inanır mı oldun yoksa ? (gerçi GeretS kalacak ama bu cümlen olmamış yani )

resmi sitede ulubatlı olayını yalanladı..

Quote Originally Posted by ermoon View Post
    Doğruluğunu yanlışlığını bilemem haberin ama Özhan Canaydın güvenmiyorum. Zamanında da Fatih hoca ile geldim fatih hoca ile giderim demişti zaten... Ama malum...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Zavazingo View Post
    Doğruluğunu yanlışlığını bilemem haberin ama Özhan Canaydın güvenmiyorum. Zamanında da Fatih hoca ile geldim fatih hoca ile giderim demişti zaten... Ama malum...
    Fatıh hocanın gıtmesı ıcın ozaman cok baskı oldu hatta taraftarlar bıle baskılar yaptı

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Fatıh hocanın gıtmesı ıcın ozaman cok baskı oldu hatta taraftarlar bıle baskılar yaptı
    ben baskı yoktu veya baskı olmadı demedim zaten. burada önemli olan baskı olup olmaması değil Canaydının sözünü tutmamasıdır. Ki daha tutmadığı bir sürü söz var... herneyse konuyu dağıtmayalım...

Mesaj Yetkileri